Enzo hangi bölümde ölüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Stephany Swift
Puan: 4.4/5(4 oy)

Enzo, dizi boyunca birden fazla kez ölmüş olsa da, Stefan'ın ikinci ve üçüncü ölümü sırasında doğrudan bir rol oynamasıyla, 8. Sezon 11. Bölüm , İyi Olmak İçin Bir Seçim Yaptın ki Stefan, Enzo'yu sonsuza dek öldürür, tam da Bonnie Bennet (Kat Graham) ile mutluluğun eşiğindeyken.

Enzo 8. sezonda öldü mü?

Enzo ve Bonnie, CW'nin The Vampire Diaries'in sekizinci sezonunda mutluluğu bulmuş gibi görünürken, kötü bir Stefan, Enzo'nun kalbini söküp atar.

Enzo Sezon 8'de mi yaşıyor?

Enzo hala hayatta görünüyor . Hücre'de Enzo'nun hayatta olduğu ortaya çıkar ve günümüzdeki ilk görünümünü yapar.

Enzo'yu kim öldürdü?

Enzo, dizi boyunca birden fazla kez ölmüş olsa da, Stefan İkinci ve üçüncü ölümü sırasında doğrudan bir rol oynayan, 8. Sezon 11. Bölüm You Made a Choice to Be Good'da, Stefan'ın Enzo'yu sonsuza kadar öldürmesi, tam da Bonnie Bennet (Kat Graham) ile mutluluğun eşiğindeyken.

Dorian'ın ailesini kim öldürdü?

Dorian, anılarının aklına gelmeye başladığını ve babasının ve kız kardeşinin bir evde çıkan yangında öldüğünü açıklıyor. Stefan yedi yıl önce.

The Vampire Diaries: 8x11 - Stefan Enzo'yu öldürür, Bonnie Stefan'ı insan yapar ve gücünü geri alır [HD

25 ilgili soru bulundu

Bonnie, Enzo'yla mı?

Enzo, Bonnie'yi bir kabinde yukarı taşıyor ve yıllar geçtikçe ikisi yakınlaşmaya başladı. İki yıl sonra, romantik duyguları arttıktan sonra, ikisi romantik bir ilişkiye başladılar ve aşık oldular.

Enzo öldüğünde Bonnie çığlık attığında ne olur?

Enzo'nun ölümü ve Bonnie'nin onun ölmesini izlerken hissettiği muazzam, duygusal travma, Enzo'nun ruhunun ölümden sonra girmesi için tam bir boyut yaratan 'güçlü bir psişik patlama' yaratması için. . Cade'e göre, Enzo'nun ölümü onu o kadar güçlü bir şekilde tetikledi ki Enzo için koca bir boyut yarattı.

Enzo öldüğünde Bonnie'ye ne oldu?

O Sybil'in zihin kontrolünden kurtulduktan sonra Bonnie sonunda Enzo ile tekrar bir araya geldi. Ancak, Stefan'ın elindeki trajik ölümü üzerine, Bonnie psişik bir patlama yaptı , Enzo'nun ruhunu yeni oluşturulan bir boyutta koruyor.

Damon 8. Sezonda nasıl ölüyor?

Damon kendini seçer; kendini öldürür ama ruhu için Cade ile savaşan Bonnie tarafından kurtarılır. Cade ve Bonnie'nin psişik güçleri savaşırken, Stefan hançeri Cade'in üzerinde kullanır ve onu öldürür.


Damon insan mı oluyor?

Damon, 178 yaşında bir vampirdi ve Silas'ın uzaktan soyundan geliyordu. Küçük kardeşi Stefan Salvatore ona Tedaviyi enjekte ettiğinden beri, o artık insan .

Stefan insana dönüşüyor mu?

Stefan, annesi Lillian ile yeniden bir araya geldi, Damon ve Elena sayesinde insanlığının geri dönmesine neden oldu. ... Sekizinci sezonda Stefan, Şeytan Cade için çalıştı. Hem onu ​​hem de Damon'ı cehennemden uzak tutmak için tersledi. onun insanlığı kapatmak.

Bonnie ve Damon öpüştü mü?

Elena, Damon'la bir tartışmayı kazandıktan sonra, Damon Bonnie'ye öpüştüklerini söyledi. , Bonnie'yi şokta bırakarak ve Elena'ya tuhaf bir bakış atarak. ... Neyse ki, Bonnie ormandan çıktı ve ona sarılan Damon'ı buldu.

Enzo'nun Caroline'e karşı hisleri var mı?

Panzehiri almak için birlikte çalışırken, Enzo onunla flört eder ama Caroline genellikle ona sempati duymaz. . ... Altıncı sezonda, Damon ve Bonnie'nin ölümünün ardından ikisini de geri getirmenin bir yolunu bulmaktan vazgeçmeyenler Caroline ve Enzo'dur. Müttefik olurlar ve ipuçlarını birlikte ararlar.


Bonnie bir miras mı?

Son zamanlarda, The Vampire Diaries yan ürünü Legacies ilk müzikal bölümünü yayınladı, ancak şaşırtıcı bir şekilde, Bonnie Bennett görünmedi - ama bunun bir nedeni var. Julie Plec tarafından yaratılan spinoff, Mystic Falls'daki Salvatore Okulu'na devam eden yeni nesil doğaüstü yaratıkları takip ediyor.

Bonnie, Sezon 8'de tekrar cadı mı olacak?

Bonnie Bennett'in içinde hâlâ biraz büyü kalmış olabilir. ... Hapishane dünyasında Damon'ı Kai'den kurtarmak için Bonnie'nin büyüsü geri döndü, ama kısaca vampir avcısı olduktan sonra geçen sezon güçlerini tekrar kaybetti . Görünüşe göre Enzo'nun ölümü, uyuyan güçlerini açığa çıkarmak için ihtiyaç duyduğu duygusal dürtü olabilir.

Bonnie Bennett şimdi nerede?

Böylece, dünyayı dolaşmak için ayrılmasına rağmen, Bonnie sonunda evinin yolunu buldu. gizemli düşmeler .

Bonnie çığlık attığında ne olur?

Ve her şey burada oluyor. Bonnie, Elena'nın kanından tedaviyi çıkarmayı bitirdiğinde, Stefan, Enzo'nun kalbini söküyor . Ve Bonnie'yi de öldürmeden hemen önce, ona tedaviyi enjekte ediyor! Ve bölümün son saniyelerinde, Bonnie o kadar güçlü bir çığlık atar ki, psişik bir enerji açığa çıkarır.


Bonnie ve Enzo hangi bölümde öpüştü?

Vampir Günlükleri 7x05 Bonnie ve Enzo İlk Öpüşme Anı | Bonnie ve enzo, Vampir günlükleri, Tv çiftleri.

Nora Bonnie'ye aşık mı?

ima ediliyor ki Nora, Bonnie için olası bir romantik çekim hissediyor . Mary Louise bunu ima etti ve ilk önce bunu fark etti ve Bonnie ile Nora'nın büyüyen arkadaşlığını biraz kıskanıyor gibiydi.

Damon bir miras mı?

Miras spoiler takip eder.

Legacies'in üçüncü sezonu, Elena Gilbert ve Damon Salvatore'a sürpriz bir gönderme içeren son bölümüyle The Vampire Diaries hayranlarını memnun etmekten mutluluk duyuyor. ... 8 Nisan Perşembe günkü ABD bölümünde, Alaric Saltzman ve kızı Josie okuldan eve birlikte yürüdüler.

Hope'un ilk öpücüğü kimdi?

Roman, yanlış insanları kızdırdıktan sonra on yıllarca kuruduğunu ona anlatır. Daha sonra Roman, kütüphanede Hope ile tanışır ve aramadaki en son güncellemeyi tartışırlar. Hayley , bu da ikisinin ilk öpüşmelerini paylaşmalarına yol açar.


Stefanie Salvatore The Originals'da mı?

Stefanie Rose Salvatore, Legacies'te olduğu kadar yinelenen bir karakterdir. konuk karakter The Originals'da.

Alaric sağır mı?

Georgie, Stefan'a vervain yapar ve Alaric'i tünel sistemine hapseder. Ric kendini kör edip bıçaklamak zorunda kendini sağır etmek için kulak zarları tünellerden kaçmak için. Sonunda kaçar ve kasaba meydanına çıkar. Georgie'nin Sybil'in kız kardeşi namı diğer Seline'nin elinde buluştuğu yer !!!!!!!

Damon Elena'yı aldattı mı?

Damon Elena'yı aldatıyor mu? ... Damon onu bir kez aldatmaz . Sybil'i saymazsan, ama Elena'yı aklından silip kendini oraya koyduğu içindi.