engelsiz kelimesinin anlamı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Misael Anderson
Puan: 4.1/5(32 oy)

: engellenmemiş veya kısıtlanmamış : engellenmemiş engellenmemiş özgürlük/otorite Bir topluluk olarak siber uzaya birçok referans vardı: birbirleriyle iletişim kuran, coğrafya tarafından engellenmeyen geniş insan kümeleri.— Nora Sayre. Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Örnek Cümleler Engelsiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

megalodon ne demek?

Megalodon kelimesi türetilmiştir. Yunancadan 'dev diş' anlamına gelen .' Köpekbalığının tam bilimsel adı Carcharocles megalodon'dur. 9. Megalodon, yaşayan en büyük balıktı. En büyük bireyler 58,7 fit veya daha büyük ölçüldü. Bu, bugün okyanustaki en büyük köpekbalıklarından yaklaşık üç kat daha büyük.

kibirli olmak ne demek?

: bariz ve kibirli bir şekilde gururlu : aşağılık olarak algılanan insanlar veya şeyler için üstünlük ve küçümseme tavrına sahip olmak veya göstermek kibirli aristokratlar kibirli genç güzellik …

Kibirli kadın nedir?

olan biri kibirli kibirli ve gurur dolu . Kibirli olduğunuzda, büyük bir tavrınız olur ve diğer insanlardan daha iyiymişsiniz gibi davranırsınız. Kibirli bir kişi üstün davranır ve başkalarına tepeden bakar. Kibirli insanlar kibirli, zorba, gururlu, havalı ve iğrençtir.

kroner ne demek?

(ˈkrəʊnə) isimKelime biçimleri: çoğul -ner (-nə) Danimarka'nın standart para birimi , Faeroe Adaları ve Grönland 100 øre'ye bölünmüştür. Norveç'in standart para birimi, 100 øre'ye bölünmüştür.

Engelsiz ne demek?

41 ilgili soru bulundu

Engelsiz ne demek?

: kısıtlanmamış veya geri tutulmamış : engellenmedi… engellenmeden ilerlemesine izin vermem için yalvarmalı.—

İngilizce'de Sınırsız ne demek?

: geri tutulmadı veya kısıtlanmadı Kısıtlanmamış hırs, finansal kaygılarla kısıtlanmayan kederli insanların kısıtlanmamış ifadeleri.

Süreklilik nedir?

Sürekli Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Sürekli kelimesinin bazı yaygın eş anlamlıları sabittir, sürekli , aralıksız, çok yıllık ve daimi. Bütün bu kelimeler 'sürekli meydana gelme veya tekrarlama ile karakterize edilen' anlamına gelse de, sürekli genellikle kesintisiz bir akış veya uzamsal genişleme anlamına gelir.

Megalodonu ne öldürdü?

Megalodonun dönüştüğünü biliyoruz. soyu tükenmiş Pliyosen'in sonu (2.6 milyon yıl önce), gezegenin küresel soğuma evresine girdiği zaman. ... Ayrıca megalodonun avının neslinin tükenmesine veya daha soğuk sulara uyum sağlamasına ve köpekbalıklarının takip edemeyecekleri yerlere taşınmasına neden olmuş olabilir.


Megalodon hala yaşıyor mu?

Megalodon bugün hayatta DEĞİL 3,5 milyon yıl önce soyu tükendi.

Megalodonların gerçek adı nedir?

Yunanca kök kelimelerin bir bileşimi olan megalodon kelimesi, dev diş anlamına gelir. megalodon ( carcharokles megalodon ), modern büyük beyaz köpekbalıklarından (Carcharodon carcharias) birkaç kat daha büyük olan 3 metrelik (9,8 fit) bir ısırık çapına sahipti.

sınırsızca nedir?

1 : kısıtlanmamış : teknolojinin ölçüsüz, kontrolsüz ve kontrolsüz yayılması. 2: kısıtlamasız: spontane mutlu ve kısıtlanmamış hissettim. Sınırsız Eşanlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Sözcükler Daha Fazla Örnek Cümleler Sınırsız Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Sınırsız anlamı nedir?

: sınırları olmayan : kısıtlamaya tabi değil : sınırlandırılmamış kısıtlamasız alanlar kısıtlamasız bir tartışma.


engel değil ne demek?

ile geciktirmek engeller veya engeller vasıtasıyla hareket veya ilerleme halinde; engellemek; engellemek.

Kısıtlanmamış için başka bir kelime nedir?

Bu sayfada, sınırlandırılmamış için 20 eşanlamlı, zıt anlamlı, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: terk edilmiş , ahlaksız, hızlı, kontrolsüz, dağılmış, tutamayan, ahlaksız, müsrif, küstah, dizginsiz ve engelsiz.

Sınırsız sosyal yaşam ne demektir?

Princeton'ın WordNet'i. sınırlandırılmamış sıfat. kısıtlamadan muaf . 'kibar toplumun herhangi bir yaptırımı tarafından kısıtlanmadı'; 'köpek sınırsızdı'; 'boş, sınırsız dedikodu'

Sınırsız bir sosyal tarza sahip olmak ne demektir?

Princeton'ın WordNet'i. kısıtlamasız(adj) kısıtlamadan muaf . kibar toplumun herhangi bir yaptırımı tarafından kısıtlanmamıştı; köpek sınırsızdı; boş, sınırsız dedikodu


Birini övmek ne demektir?

geçişsiz fiil. 1: muzaffer ve genellikle kötü niyetli bir tatminle bir şeyi gözlemlemek veya düşünmek, tatmin veya bir düşmanın talihsizliğine sevinmek. 2 modası geçmiş: hayranlıkla veya aşkla bakmak veya bakmak.

Başkaları için bir cephe açmak ne anlama geliyor?

sahte veya aldatıcı bir görünüme bürünmek . Her ne kadar kendini gösterse de duygularının incindiğini görebiliyordum.

Hukukta serbest ne demek?

63 belgeye dayanmaktadır. 63. Sınırsız araçlar gündem maddelerinde kısıtlama yok, %10 barajına ulaşmak için bir araya gelebilecek hissedar sayısında herhangi bir kısıtlama yok ve sadece toplantının ne zaman çağrılabileceği konusunda makul sınırlar .

Kroner cümle içinde nasıl kullanılır?

Kroner cümle örneği

  1. Üyelere oturumun her günü on kron ödenir ve seyahat masraflarına izin verilir. ...
  2. Riksdag ayrıca, yarım milyon kronun (yaklaşık 555.000 £) hazır bulundurulması ve Riksdag'ın karar verebileceği şekilde hazır bulundurulması gerektiğine karar verdi.


kron kelimesinin Eş anlamı nedir?

'Kroner' için ifadelerin listesi: kron , kron, ek, dkr, krona, krone, dkk, eek, ck.