Eski enkaz en çok hangi düzeyde görülür?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Rahul Hudson I
Puan: 5/5(53 oy)

Ortalamada, Y seviyesi 15 en eski kalıntılara sahiptir.

Eski enkaz için en iyi LVL hangisidir?

Nether'a ulaştığınızda, Diamond'da olduğu gibi daha düşük seviyelerine gitmeniz gerekecek. Kadim Enkaz, Ana Kaya'da 30. seviye civarında yumurtlamaya başlamalıdır, ancak onu yetiştirmek için en iyi yer, Y seviyesi 8 ila 17 .

Eski enkaz en sık nerede ortaya çıkıyor?

Kadim Enkaz ortaya çıkabilir Y ekseni 8-22'de 1-3 blok damar , ve Y ekseni 8-119'da 1-2 blok damarlarda doğabilir. Bu, bir yığında (dünyanın 64x64 blok bölümü) bulabileceğiniz maksimum Kadim Enkaz blok sayısının beş olduğu anlamına gelir.

Netherite için en iyi Y seviyesi nedir?

Şerit madenciliği, Netherite elde etmenin en temel yoludur ve onu bulmak için en iyi seviye, koordinat Y = 12 . Oyuncular şeritler arasında iki blok bırakmalı ve ardından düz bir çizgide benimki yaparak bir şerit oluşturmalıdır. Oyuncular, madencilik yaparken karşılaşabilecekleri lav cepleri konusunda dikkatli olmalıdırlar.

Netherite madenciliği yapmak için hangi seviyede olmalısınız?

Bloklar şurada bulunabilir: seviye 8 ila 22 (ve sadece Nether'de), bu yüzden onu bulmak için Nether'da dikkatli bir şekilde maden çıkarmanız gerekecek. Hangi derinlikte olduğunuzu görmek için Bedrock oyuncularının oyun ayarlarında koordinatları göster seçeneğini etkinleştirmesi gerekecek.

Minecraft 1.16'da Eski Kalıntıları Bulmanın EN İYİ Yolu!

18 ilgili soru bulundu

Eski enkazı bulmak için en iyi koordinat hangisidir?

Kadim Enkaz tipik olarak Nether'in alt seviyelerinde bulunur. Y koordinatları 8 ve 17 arasında .

Antik kalıntılar tüm biyomlarda mı ortaya çıkıyor?

Eski enkaz oluşturma şansı tüm biyomlarda aynıdır . Bununla birlikte, bazalt deltası ve ruh kumu vadisi gibi biyomlar, üst ve alt katmanlarda ilgili bloklarla doldurulur. Cehennem çöpü, kıpkırmızı ve çarpık ormanlar, eski enkaz madenciliği için en iyi biyomlardır.

Hangi biyom en çok Netherite'ye sahiptir?

Sadece içinde doğar Nether ve bir Elmas Kazma'ya ihtiyacınız olacak. Netherite çoğunlukla 8-22 Y ekseninde ortaya çıkar, ancak 8-119'da daha az ortaya çıkabilir.

Tam bir set kaç eski enkazdır?

Oyuncuların tam bir Netherite ekipmanı seti yapabilmeleri için, oyuncuların 36 Netherite hurdası ve 36 altın külçeye sahip olması gerekir. Alır bir netherite külçe oluşturmak için dört antik enkaz .

Bazalt biyomlarda antik kalıntılar bulabilir misiniz?

eski enkaz daha yaygındır bazalt delta biyomu .

Eski dünyalarda antik kalıntılar ortaya çıkacak mı?

Hayır, yapmayacaklar . Keşfedilen alanların dışında herhangi bir yeni biyom, yapı veya cevher üretilecektir. Mafya yumurtlaması, keşfedilen parçalarda değişecektir.

Netherite çarpık ormanlarda doğabilir mi?

Her Bastion Remnant'ta ayrıca bir hazine odası bulunur, ancak biri yürümez! Crimson Forest, Soulsand Valley ve Warped Forest kazarken Netherite Külçeleri manzarasını göreceksiniz!

Eski enkazı çoğaltabilir misin?

Yinelenen Büyülü Kitaplar / Elmaslar / Kadim Enkaz / Netherite Külçeleri / Zümrütler: Bir taneye sahip olduğunuzda, bir çoğaltarak sonsuz miktarda . ... Büyük miktarlarda kullanılacak öğeler/bloklar için toplu olarak çoğaltın.

Fortune antik enkaz üzerinde çalışıyor mu?

Fortune büyüsü eski enkaz üzerinde çalışmıyor , tıpkı demir ve altın cevheri gibi. Ayrıca tecrübe de eksiltmez. Eski enkazı aramanın kolay ve etkili bir yolu, y=12 ila y=15 arasında iki blok yüksekliğinde, bir blok genişliğinde çok uzun bir tünel kazmaktır.

Elmas hangi seviyede doğar?

Elmaslar sadece katman 15 ve altı , ve en yaygın olarak 12 ve 5. katmanlar arasındadır. Bu oldukça derindir, neredeyse dünyanın en dibine kadar. Hızlı ipucu: Hangi katmanda olduğunuzdan emin değilseniz, F3 ekranı olarak da bilinen hata ayıklama menüsünü kontrol edebilirsiniz.

Tam bir Netherite seti ne kadar?

Toplamda, ihtiyacınız olacak 36 Netherite Hurdası ve 36 Altın Külçe tüm seti yapmak için.

Hangi kordonlar eski enkazdır?

Ortalamada, Y seviyesi 15 en eski kalıntılara sahiptir.

Yataklar eski kalıntıları patlatır mı?

Şerit madenciliği, antik kalıntılar için hala potansiyel ve basit bir madencilik yöntemi olsa da, yüksek patlama direnci nedeniyle patlayıcı kullanmak kazançlı bir olasılıktır. Ayrıca, yataklar yaygın olarak kullanılmaktadır. Nether'da kullanıldığında patlarlar ve diğer patlayıcılardan daha ucuzdur.

Y seviye elmas nedir?

Elmaslar sadece doğal olarak ortaya çıkabilir Y seviyesinin altında 16 , bu da önemli ölçüde inmeyen bir mağarayı keşfediyorsanız, iyi şeyleri bulamayacağınız anlamına gelir.

Bir yığında kaç elmas var?

Var ~ Parça başına üretilen 1 elmas cevheri damarı . Bir cevher damarında 3 - 8 elmas cevheri bulunur.

Netherite'yi demir kazma ile kırabilir misin?

Son Dakika. blokları netherit sadece elmas veya netherit kazma ile çıkarılabilir . Netherite bloğu başka bir şeyle çıkarılırsa, hiçbir şey düşürmez. ↑ Süreler, oyuncular tarafından kullanılan ve durum etkisi olmayan, saniye cinsinden ölçülen, büyülü olmayan araçlar içindir.