Outdaughted'daki en yaşlı beşli kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Russell Wolf
Puan: 4.8/5(34 oy)

ava beşlilerin en büyüğü ve Olivia ile tek yumurta ikizlerinden biridir.

OutDaughtered'daki en genç Quint kim?

TLC'ye göre, beşlilerin doğum sırası en yaşlıdan en küçüğüne şöyledir: Ava, Olivia , Hazel, Riley ve Parker. Tabii ki, en yaşlısı olarak emsal teşkil eden Country Living'e göre, beşlilerin 7 yaşında bir ablası olan Blayke Louise'in de olduğunu belirtmekte fayda var.

En zeki Busby Quint kim?

OutKızı yıldız Riley Paige Busby genellikle beş Biusby beşli kız kardeşin en zekisi olarak anılır. Kız kardeşlerin her birinin kendine özgü kişiliği, güçlü yönleri, zayıf yönleri ve beceri seti vardır. Ancak, Riley akademisyenlerde başarılı olur.

Hangi Busby LuLu?

Olivia Marie Busby'nin fotoğrafı. (aka 'LuLu') - TLC'nin 'OutDaughtered' dizisindeki Busby Quint'lerden biri. Gösteriden Ekran Görüntüsü.

OutDaughtered'da Danielle'in nesi var?

Danielle'e göre, 'olası bir otoimmün hastalık bazen 'kolay tanımlanamayan'. ET'ye verdiği demeçte, 'Ben sadece aynı süreçleri tekrar tekrar yaşamak zorunda kalıyorum, farklı kan çalışması rutinlerini ve her şeyi yeniden başlatıyorum' dedi. 'Her zaman sağlıklı bir yaşam tarzı yaşadık.

OutDaughtered Quints Hakkında Kesinlikle Bilmedikleriniz

29 ilgili soru bulundu

Busby Quints şimdi 2021 kaç yaşında?

Şimdi, ünlü beşizler kaç yaşında? 8 Nisan 2015'te doğdular ve 5 yaşındalar. dönecekler 6 Nisan 2021'de .

Ava ve Olivia Busby ikiz mi?

Unutulmaması gereken bir şey, neyse ki, zamanla beşlileri birbirinden ayırmanın daha kolay hale gelmesidir. Ancak, olmak tek yumurta ikizleri verir yaştan bağımsız olarak ek bir zorluk katmanı. Kızlar daha gençken ve daha az saça sahipken, Ava başının arkasındaki doğum lekesi ile fark edilebilirdi.

Busby beşlilerinden 2 tanesi ikiz mi?

Şimdi 5 yaşındaki Busby beşlilerinden ikisi aslında tek yumurta ikizleri . Bu, Adam ve Danielle'in isimlerini verirken akıllarında tuttukları bir şeydi. Danielle bir TLC videosunda, çiftin olası isimler listesinde sesli harfle başlayan sadece Ava ve Olivia olduğunu açıkladı.

Danielle Busby kardeşler ikiz mi?

'OutDaughtered'dan Danielle Busby ikiz kız kardeşleri var .

Görünüşe göre, Danielle ailede katları olan tek kişi değil. Bunun nedeni, annesi Michelle Theriot'un (aka 'Mimi') aslında TLC serisinde sıklıkla yer alan Crystal Mills ve Ashley Mowbray adında ikiz kızları olmasıdır.

Ava ve Olivia'nın ebeveynleri kimlerdir?

Danielle Busby ve Adam Busby Amerika'nın kayıtlara geçen tek kız çocuğu beşlisi de dahil olmak üzere altı kızının gururlu ebeveynleri. OutDaughtered yıldızları, 2015 yılında Olivia, Ava, Riley, Parker ve Hazel'i ağırladı.

Adam Busby'nin yaşı kaç?

Özet. Busby ailesi, Adam'dan ( 10 Haziran 1982 doğumlu ) ve 2006'dan beri evli olan Danielle Busby (23 Aralık 1983 doğumlu); en büyük kızı Blayke Louise (5 Nisan 2011 doğumlu); ve beşiz Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Riley Paige ve Parker Kate (tümü 8 Nisan 2015 doğumlu).

Busby'ler boşandı mı?

Adam Busby ve Danielle Cumartesi günü OutDaughtered çocuklarını ayırdı . Adam, futbol antrenmanları için baleden vazgeçen beşliyi aldı. Aslında, o da en az beşliler kadar hevesli görünüyor. Bu arada, hepsi bale derslerine katılan Hazel, Parker ve Blayke anneleriyle dışarı çıktılar.

OutDaughtered'daki çift ne kadar maaş alıyor?

Reality TV yapımcısı Terence Michael'ın tahminlerine göre, Busby'ler her yerden kazanabilirler. Bölüm başına 25.000 ila 40.000 ABD Doları , bir sezon için toplam maaşlarını yaklaşık 1 milyon dolar olarak belirlediler. O kadar da eski püskü değil! Bu kazançlar, önceki tasarruflarıyla birleştiğinde bazı sitelerin çiftin multi-milyoner olduğunu tahmin etmesine neden oluyor.

Riley Busby neden yalnız uyuyor?

Görünüşe göre, Riley'nin yalnız uyumasının nedeni, kız kardeşlerinden çok daha erken uyandığı gerçeği . Onlardan biriyle aynı odayı paylaşacağı zaman erken kalkma alışkanlığı diğerlerini bozardı. ... Yani, uyandıklarında onun uykusunu böleceklerdi ve Riley gün boyu huysuz olacaktı.

Dünyada kaç tane kız beşlisi var?

Quintuplet'ler son derece nadirdir, yalnızca Beş veya daha fazla bebekten oluşan 10 rapor edilmiş set 2018 yılında, Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerine göre. Dr. Patel, beşizlerin doğal oluşumunun 45-60 milyon gebelikte 1 olduğunu söyledi.

OutDaughtered hangi yıl başladı?

Bir yıl sonra, 2016 , TLC, çifti üç kişilik bir aileden (kızları Blayke Busby ile birlikte) sekiz kişilik bir aileye yükselttikten hemen sonra izleyen bir gösteri olan 'OutDaughtered'ın ilk sezonunu yayınladı.

Blayke Busby'nin doğum günü beşliyle aynı mı?

Blayke Busby'nin doğum günü kutlamaları ve şenlikleri bu yıl biraz erken başladı. 5 Nisan doğumlu, 8 Nisan'da doğum günlerini kutlayan quint'leri yakından takip ediyor .

Mckenzie Mills Kızı Kaç yaşında?

Bu yıl, Kenzie döndü 11 yaşında ! Bu yılın başlarında 10 yaşına giren kuzeni Blayke Busby ile yaş olarak yakın.

Outdaughtered blayke göbek adı nedir?

Busby'nin en büyük kızı Blayke

Bir göbek adı paylaşıyor, Louise , anneannesi ile. Behind the Name'e göre, Blayke (ya da daha standart yazılışı Blake) bir soyadı olarak ortaya çıkmıştır ve 'siyah' veya 'soluk' anlamına gelen Eski İngilizce kelimelerden gelmektedir.

Danielle Busby'nin babası var mı?

Danielle babasının kimliğini asla açıklamadı ve OutDaughtered'da hiç görünmedi. Onun hakkında hiçbir bilgi yok. TLC yıldızının babası, ne Danielle ne de başka herhangi bir oyuncu realite şovunda adından bahsetmediği için tek gizemli aile üyesi olmaya devam ediyor.

Olivia Busby'nin adı neden LuLu?

Aile ona Livie, Livie Lou veya LuLu diyor. ... Parker beş kişinin en küçüğüdür, bu da onu dünyanın bebeği yapar. aile Blayke'nin görüşüne göre iki katı. Ona takma adı kazandıran da buydu.

OutDaughtered'da Dale Amca kimdir?

Dale Mills veya Dale Amca, Danielle'in kayınbiraderi , kız kardeşlerinden biriyle evli ve OutDaughtered'da kalıcı bir fikstür. Çocuklara bakıcılık yaparken genellikle şakalar yapmak ve şakalar yapmak için gelir.