En son yenilmez nfl takımı kimdi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Nia Mitchell
Puan: 4.1/5(31 oy)

Ulusal Futbol Ligi 1920'de başladığından beri, sadece bir takım mükemmel bir sezon oynadı (hem normal sezon hem de playofflar): 1972 Miami Yunusları Sezonu 17-0-0 bitirmek için normal sezon maçlarının ondörtünü ve Super Bowl VII de dahil olmak üzere üç sezon sonu maçını kazandı.

Herhangi bir NFL takımı 16-0 gitti mi?

New England Patriots (ABD) 2007'de 16-0'lık bir rekor kırdı ve ligin 1978'de 16 maçlık bir programa girmesinden bu yana NFL tarihinde yenilmeyen bir normal sezon elde eden ilk takım oldu.

Hangi NFL takımı yenilmez?

3. Haftadan sonra, Las Vegas Raiders ve Denver Broncos AFC'den ve Los Angeles Rams, NFC'den Arizona Cardinals ve Carolina Panthers, kayıpsız tek NFL takımı.

Bu yıl kaç NFL takımı yenilmez?

2021 NFL sezonu: Yenilmeyen her takımın üstesinden gelmesi gereken bir zorluk. 2021 NFL sezonuna iki hafta kaldı, yedi takım yenilmez kalır.

Hangi NFL takımı yenilmedi ve Super Bowl'u kazandı?

1972 Yunusları Super Bowl'u mükemmel bir sezonla kazanan tek NFL takımı. Yenilmeyen kampanya, teknik direktör Don Shula ve önemli oyuncular Bob Griese, Earl Morrall ve Larry Csonka tarafından yönetildi.

5 Yenilmez NFL Takımını Sıralama

24 ilgili soru bulundu