Bir otelde kontrol edebileceğiniz en son şey nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Greyson Kreiger
Puan: 4.4/5(71 oy)

Belirli bir otele bağlı ama bir şey 22:00 ile gece yarısı arasında yaygındır. Varışınızın bu saatler arasında veya sonrasında olacağını düşündüğünüz herhangi bir zamanda, oteli aramanız ve geleceğinizi ve yaklaşık bir süreyi onlara bildirmeniz yeterlidir.

Bir otele geç giriş yapmak uygun mudur?

muhtemelen yapabilirsin istediğin zaman kontrol et sanki 7/24 resepsiyon görevlisi varmış gibi, ama belirttiğiniz kadar geç kalacaksanız, önceden aramanız ve kredi kartı kullanarak geç check-in ile rezervasyon yaptırmanız gerekir, bu şekilde odayı sizin için tutarlar. gelene kadar.

Bir otelde geç çıkış saati kaçta?

Geç Çıkış anlamı

Bir otel geç check-out, konuklara otelin genel hizmetinin bir parçası olarak esneklik ve katma değer sağlar. Genellikle kabul edilebilir öğleden sonra 2 , veya bazı durumlarda, hatta daha sonra, örneğin akşam 6 gibi. Artık birçok otel, bir misafirin önceden talep etmesi durumunda bu hizmeti sunmaktadır.

Geç check-out daha pahalı mı?

Her otel geç çıkış ücretleri konusunda kendi kurallarını belirler. Bazıları (benimki dahil) için size çok fazla zaman kazandıracak Bazıları fazladan yirmi ila elli dolar karşılığında öğleden sonraya kalmanıza izin verecek, bazıları ise check-out süresini beş dakikaya kadar uzatırsanız size başka bir gece için fatura kesecek.

Otele giriş saatleri neden bu kadar geç?

Kat hizmetleri çalışanları genellikle sabah 8'den akşam 4:30'a kadar çalıştığı için, otellerin erken kontrolü işlemek için fazla mesai ödemesi veya vardiya eklemesi gerekebilir -ins ve geç ödeme. ... Oteller, örneğin karşılama süresini aşan konuklardan sabit bir ücret veya günlük oda ücretinin yarısını alabilir.

Hangi Otellerin Yeni Misafirlerin Çarşaflarını Değiştirmediğine Bakın

35 ilgili soru bulundu

Bir otele hiç giriş yapmazsanız ne olur?

Gelmezseniz, konaklamanız için, evet, sizden en az bir gecelik konaklama ücreti alacaklar . Hafifletici nedenleriniz varsa, otel müdürünü aramayı ve sizin için neler yapabileceklerini görmeyi deneyin. bir yıldan fazla bir süre önce. Rezervasyonunuzu uygun tarih ve saatten önce iptal etmediyseniz kesinlikle iptal edeceklerdir.

Oteller geç girişte indirim yapıyor mu?

Geç Check-in

alma hakkında bilgi almak daha ucuz oda fiyatı çok geç check-in yapıyorsanız. ... Çoğu misafir 20 saat boyunca bir odayı işgal eder, ancak 12'den az kalırsa otel indirim sunabilir.

Otele erken check-in talebinde nasıl bulunurum?

Erken check-in nasıl yapılır. Erken check-in, odaların müsaitlik durumuna bağlıdır, bu nedenle bunu almak için en iyi seçeneğiniz otelle önceden iletişime geçerek talebinizi iletmektir. Bu basitçe yapılabilir odanızın durumunu sormak için ön büroyu arayın .

Holiday Inn'de erken check-in yapabilir misiniz?

Check-in saati genellikle 15:00'dır; ancak, Otel bir gece önce satılmazsa, genellikle bu tür talepleri karşılayabiliriz; Ancak, Otel bunlardan epeyce alır. En iyi bahis gelmeden bir gün önce arayın , veya erken check-in talebinde bulunma ve muhtemelen teyit etme günü.

Sabah 7'de bir otele giriş yapabilir misin?

Giriş Koşulları

Ortalama bir otel, konukların belirli bir saatte - genellikle öğlen civarında - çıkış yapmalarını gerektirir ve giriş işlemlerine öğleden sonra 3 civarında başlar. veya 4 pm, her zaman istisnalar olsa da. ... Sabah 7'de varmayı beklemeyin. ve ancak bir oda anahtarı alırsınız; bazı oteller belirli bir saatten önce kimsenin giriş yapmasına izin vermez.

Tüm konukların check-in yapması gerekiyor mu?

1 Cevap. Oteller, misafirlerini yerel makamlara kaydettirmesi gereken yerlerde tüm konukların kimliklerini isteyeceklerdir. Buradan tüm konukların check-in için hazır bulunmaları gerekmeyebilir , ancak kimliklerinin vasiyeti. Diğer oteller sadece bir kimlik isteyebilir.

Oteller tarihe yaklaştıkça daha mı pahalı oluyor?

Genel bir kural olarak, Otel fiyatları giriş tarihine yaklaştıkça düşüyor , diyor Expedia'nın halkla ilişkiler müdürü Sarah Keeling, ancak son dakikaya kadar beklemenin riskleri var. ... Katime'ye göre Orlando ve Las Vegas'taki otel fiyatları varış tarihlerinden üç ay veya 30 gün önce düşmeye başlıyor.

Otel odaları hafta sonları daha mı pahalı?

Genel olarak, bir otelde oda rezervasyonu yapmak hafta sonu hafta içi günlerden daha pahalıdır . Ayrıca, bu tarihlerde daha fazla insanın sizinle olma olasılığı daha yüksektir çünkü çoğu insan için hafta sonu işten izinli olan tek gündür.

Önceden bir otel rezervasyonu yapmak mı yoksa yürüyerek mi gitmek daha iyi?

En yüksek fiyatlar, gelen konuklara verilir. Oda fiyatları açısından, önceden rezervasyon yaptırmak sadece ortaya çıkmaktan çok daha iyidir . Üst düzey kuruluşlar ön rezervasyonu teşvik eder. ... Rezervasyon ücretleri genellikle çevrimiçi oda fiyatlarına eklenir, bu nedenle önceden rezervasyon yaparak aynı oda için daha fazla ödersiniz!

Bir otelden çıkış yapmadan ayrılabilir miyim?

Oteliniz hızlı bir ödeme planı sunmuyorsa, check-out yapmadan ayrılmayı kaba buluyorum. evet . Temizlik amacıyla odadan ne zaman çıktığınızı bilmeleri gerekir. Eğer ortadan kaybolursanız, personel faturanızın bir kopyası ile sizinle iletişime geçmek için fazladan zaman alabilir.

Oteller gelmeden ücret alıyor mu?

Bu doğru, konaklama endüstrisinde, bir otele veya motele gitmesi gereken yere ve ne zaman gelmeyen ve açıklayıcı temas kurmayan bir kişiye Hayır denir. - Göstermek. ... Bu durumda, otel politikasına bağlı olarak iptal edenden iptal ücreti alınabilir veya alınmayabilir.

Otel faturasını ödemediğiniz için hapse girebilir misiniz?

Evet, kesinlikle, herhangi bir mülke veya sahip oldukları herhangi bir işletmeye ödemenizi tamamlayamadıysanız ödemelerinizi karşılayana kadar sizi hapiste tutma hakkı bir olasılıktır , ancak otel doğrudan polisle iletişime geçmeyecek, sorumlu müdür ödeme yapmanın ve sigortanın başka yollarını bulma konusunda size yardımcı olmaya çalışacaktır...

Hafta içi mi yoksa hafta sonu bir otelde mi kalmak daha ucuz?

Genellikle, oteller daha ucuz fiyatlara sahip olacak hafta sonları .

Otel fiyatları günlük olarak değişiyor mu?

Oteller fiyatlarını nasıl değiştirir? ... Aynı yer için farklı tarihler ararsanız fark edeceksiniz. otel fiyatları günden güne inip çıkabilir . Gelir yönetimi yazılımı, otellerin talebin ne zaman yüksek veya düşük olacağını tahmin etmesine yardımcı olur.

Otel fiyatları araştırdıkça artıyor mu?

Evet, iş otelleri fiyatlarını genellikle hafta sonları düşürürken, daha fazlası eğlence odaklı oteller fiyatların yükseldiğini görüyor . Bu nedenle, otelin türü ve bulunduğu bölge, haftanın günü kadar fiyatlarda da etken olabilir.

Doğrudan otelden rezervasyon yaparsanız daha iyi bir oda alır mısınız?

Doğrudan Otel Rezervasyonunun Avantajları

Yapabilirsiniz genellikle doğrudan rezervasyon yaparak daha iyi fiyatlar bulun , çok - bütçe bilincine sahip gezginler için bir endişe. Doğrudan bir oteli arayarak, sahip oldukları özel ayrıcalıklar veya paketler hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bazı durumlarda, aynı miktarda para için daha iyi bir oda alabilirsiniz.

Hotwire tarihe daha mı yakın?

Priceline/Hotwire fiyatları, esas olarak otellerin beklenen doluluk oranlarına bağlı olarak, kesinlikle aynı şekilde geceden geceye önemli ölçüde değişmektedir. Bunun anlamı şudur ki tarih yaklaştıkça fiyat düşebilir , ancak aynı zamanda yükselebilir veya hiç mevcut olmayabilir.

Oteller fazladan bir kişi getirmenizi umursuyor mu?

Oteli ekstra misafirinizle ilgilenmek için elinden geleni ardına koymadığınız sürece sorun olmaz. . Odada ekstra olanaklar talep ettiğinizde veya gürültü yaptığınızda veya sigara içtiğinizde, dışarı atılacaksınız veya fazladan kişiler için ücretlendirileceksiniz.

Oteller check-in yaparken kimliğinizi kontrol ediyor mu?

İster rezervasyon yapmak için interneti kullanın, ister son dakikada bir oda bulmayı umarak bizzat görün, moteller genellikle kimliğinizi kanıtlamak için geçerli bir fotoğraflı kimlik göstermenizi ister. Bu politika sadece motellere özgü değildir; oteller ayrıca check-in sırasında geçerli bir fotoğraflı kimlik göstermenizi ister. .