Overwatch'da en iyi şifacı kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nova Purdy
Puan: 4.8/5(70 oy)

Zenyatta ve Ana menzilli iyileştirmede en yetenekli olanlardır. Ana herkesi iyileştirirken Zenyatta bir Genji üzerinde bir küre tutabilir. Dalış karakterinde Ana nano desteği kullanmak da size bir veya iki oyun kazandırabilir.

Overwatch 2021'deki en iyi şifacı kim?

ana . ana potansiyel iyileştirme söz konusu olduğunda hala oyundaki en güçlü desteklerden biridir. Çıktısı şaşırtıcı ve iyi bir Ana, ekibini neredeyse her şeyde hayatta tutabilir.

En iyi destek karakter overwatch kim?

1 - ana . Anna, tartışmasız destek ve hasar arasındaki en iyi karışımı sunuyor. Biyotik bir tüfek kullanarak takım arkadaşlarını uzaktan destekleyebilir ve düşmanlara da zarar verebilir. Bir tutamda, Biyotik Bombası, Etki Alanında kimin olduğuna bağlı olarak hızlı iyileşme/hasar verebilir.

Sombra iyi mi kötü mü?

Goodman, Sombra'yı 'fenalık bir bakıma sadece kendisi için dışarıda', ancak işvereni Talon'a sadık kalacak ve durum onun için çalışmaya ve kendi gündemlerini ilerletmeye devam ediyor.

Genji 2021 iyi mi?

Genji, ustalaşması zor ama bir kez yaptığınızda size ve ekibinize çok faydalı olan başka bir kahramandır. O sahip inanılmaz hareketlilik büyük hasar potansiyeli ile birleştiğinde. En iyi Genji oyuncuları, haritanın etrafında gezinerek karşı takımın üyelerini kolaylıkla seçiyor. Zarya, tanklar kadar kambur değil.

HER OYUNDA EN İYİ DESTEK Nasıl Seçilir - KAZANMAK ve Rütbe Atlamak için Meta İpuçları - Overwatch Pro Guide

24 ilgili soru bulundu

Overwatch'a en çok hangi şifacı zarar verir?

  • Lúcio, oyundaki en güçlü destek kahramanlarından biridir. ...
  • Zenyatta, ustalaştıktan sonra muazzam uzun menzilli hasar verebilen oldukça yumuşak bir esnek destek kahramanıdır. ...
  • Baptiste, oyundaki en iyi şifacılardan biridir. ...
  • Brigitte'in Overwatch'ta karmaşık bir mirası var.

Overwatch'da en çok oynanan karakter kim?

Şimdiye kadar en çok oynanan kahraman D.Va buff'a ihtiyaç duysa bile. 60,752 dakika veya toplamda 1.000 saatten fazla, profesyonel sahnedeki popülaritesinin açık bir kanıtıdır. Sıradaki Zenyatta, Overwatch Ligi sezonlarında 50.056 dakikada gelmesi nedeniyle.

Zenyatta neden kötü?

Zen'in olmamasının nedeni t sıralamada iyi onun uyumsuzluğundan yararlanmak için çok fazla odak ateşi olmaması ve dereceli Zen'lerin (özellikle alt sıralarda) seçim yapmak için yeterince iyi olmaması ve genellikle küreleri kalkanlara fırlatması veya düşman şifacılara ult şarj vermesidir.

Zenyatta hala iyi mi?

Uyum Küresi veya sadece Uyum Küresi, Zen'in iyileşmenin birincil yolu . Düşük iyileştirme verimine rağmen, yumuşacık takım arkadaşları için çok faydalı olabilir. Onları yapışkan bir durumdan kurtarmaya yardımcı olabilir. Takım arkadaşlarının üstesinden gelebilir ve tankların daha hızlı toparlanmasına yardımcı olabilir.


Zenyatta iyi bir şifacı mı?

Hücumda en iyi kullanılan, Zenyatta takım dövüşleri sırasında ekstra hasar verilmesine yardımcı olur . Ayrıca, düşmanlara dalmak isteyen daha küçük sağlık havuzlarına sahip kahramanlara yavaş yenilenme için hızlı bir şekilde iyileştirme sağlayabilir.

Zenyatta uygulanabilir mi?

o yaşayamaz değil ' - hiçbir karakter yaşayamaz değildir. Yine de Zen'in oldukça büyük bir zayıflığı var - yan taraflar.

En az popüler olan overwatch karakteri kim?

Aslında, en az seçilen beş - Orisa, Sombra, Torbjörn, Bastion ve Symmetra , çeşitli istatistik izleyicilere göre - hepsinin herhangi bir takıma sunabileceği çok şey var. İşte bu yüzden onlarla daha fazla zaman geçirmelisin.

Overwatch'da en az oynanan DPS kahramanı kim?

En az oynanan:

  • Reinhardt, Echo ve Ashe - 7 saat.
  • Zenyatta - 6 saat.
  • Roadhog ve Genji - 5 saat.
  • Pharah ve Torbjorn - 4 saat.
  • Wrecking Ball, Soldier:76, Bastion, Reaper, Junkrat, Doomfist, Lucio, Hanzo, Tracer, D.Va, Winston ve McCree - 3 saat.
  • Sigma ve Baptiste - 2 saat (Sigma daha yüksek olsa da)


Overwatch'da en kolay kahraman kim?

Overwatch: Oynaması En Kolay 15 Kahraman, Dereceli

  1. 1 Bastion. Bastion, yürüyen bir makineli tüfek olduğu için oynaması en kolay kahramandır.
  2. 2 Merhamet. Mercy, oynaması en kolay destektir ancak savaşta çok yardımcı olur. ...
  3. 3 Biçerdöver. ...
  4. 4 Reinhardt. ...
  5. 5 Brigitte. ...
  6. 6 Asker 76. ...
  7. 7 Firavun. ,
  8. 8 Yol Domuzu. ...

En iyi şifacı Genshin kimdir?

kiqi Kadrodaki saf iyileştirme yetenekleri bakımından şimdiye kadarki en iyi karakterdir ve bu onun bir karakter olarak ana varlığıdır. Hem temel patlaması hem de becerisi pasif iyileştirme sağlar, yani becerisini etkinleştirip farklı bir karaktere geçmenin kolay olduğu anlamına gelir.

Moira iyi bir overwatch mı?

O bir iyi düşük rütbeli kahraman çünkü çok fazla iyileştirme sunuyor çünkü oradaki oyuncular çok fazla gereksiz hasar alıyor. Moira, diğer destekler kadar masaya getirmez. Diğer desteklerin ekstra yardımcı programları vardır - hız artırma, hasar artırma, uyumsuzluk küresi - ancak moira'da bunların hiçbiri yoktur.

Overwatch'da en çok oynanan DPS nedir?

Overwatch: En Güçlü 12 DPS Kahramanı

  • 8 Junkrat. ...
  • 7 Orakçı. ...
  • 6 İzleyici. ...
  • 5 Kül. ...
  • 4 Hanzo. ...
  • 3 Dul. ...
  • 2 Yankı. ...
  • 1 Genji. Tracer'a çok benzeyen Genji, doğru ellerde her zaman tehlikeli olabilecek kahramanlardan biridir.


Overwatch'da en iyi ülke hangisi?

Kore Overwatch'ın en popüler oyun olduğu bir ülke olmasıyla ünlü ve burada 419 profesyonel oyuncu tarafından oynanıyor. Çin 278 temsilci ile ikinci, ABD ise 235 profesyonel sunum ile 3. sırada yer alıyor.

Junkrat iyi bir Overwatch mı?

Genel olarak, Junkrat Overwatch'daki en iyi hasar kahramanlarından biri . Hasarı o kadar yüksek bir oranda dağıtıyor ki, bu onu bir kanat oyuncusu, kolaylaştırıcı, parçalayıcı ve yıkıcı yapıyor. Bu Junkrat kılavuzundaki ipuçları ve püf noktaları ile herhangi bir oyuncu onun gibi yıkım yaratabilir.

Overwatch 2 Özgür Olacak mı?

overwatch 2 ücretsiz olacak mı? Overwatch 2'nin tamamen ücretsiz olması pek olası değil , ancak hem OW hem de OW2 oyuncuları aynı eşleştirmeli lobilerde oynayabileceğinden, Overwatch'a sahipseniz oyunun PVP kısmı ücretsiz olmaya devam edecek.

Mei kiminle gönderilir?

Meihem arasındaki gemi Junkrat ve Overwatch fandomundan Mei.


Doomfist kolunu nasıl kaybetti?

Oyun sırasında ' Omnic Savaş ' insanlar ve haydut Omnic robotlar arasında, Ogundimu sağ kolunu kaybetti. Onun protez değişimi, daha sonra Ogundimu'yu halefi olarak eğiten ikinci Doomfist'i (Akinjide Adeyemi) etkiledi, ancak öğrenci daha sonra eldiveni kendisi almak için öğretmenini öldürdü.

Zenyatta buff aldı mı?

Overwatch 13 Ağustos güncellemesi sinirler kalkanlar, güçlendirmeler Zenyatta & Hog: yama notları. PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch'te yeni bir Overwatch yaması yayına girdi ve bir sürü farklı kahramana bir dizi inek ve meraklı getirdi.

Zenyatta'da nasıl daha iyi olurum?

Ipuçları ve Püf noktaları

  1. Discord hedefinizi izlemeye hazır olun. ...
  2. Orb of Harmony değersiz bir iyileştirme değildir, bu yüzden onu hafife almayın. ...
  3. Kürelerinizin kimde olduğunu daima hatırlayın. ...
  4. Parmağınızı ultinizin üzerinde gezdirin, bir müttefikinizi ciddi bir hasardan kurtarmak için anında kullanabilirsiniz.
  5. Aşkınlık konumunuzu izleyin.