Günlerin en büyük orduları nereye gitti?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Floyd Daugherty DVM
Puan: 4.6/5(1 oy)

Days Gone: En Tehlikeli 10 Sürü, Sıralama

  1. 1 Eski Kereste Fabrikası Sürüsü.
  2. 2 Chemult Community College Horde. ...
  3. 3 Buz Rüzgarı Lav Mağarası Sürüsü. ...
  4. 4 Ölüm Treni Sürüsü. ...
  5. 5 Chemult Sürüsü. ...
  6. 6 Beyaz Kral Madeni ve Grotto Mağaraları Horde. ...
  7. 7 O'Leary Dağ Sürüsü. ...
  8. 8 Patjens Gölleri Horde. ...

Days Gone'daki en büyük kalabalık nedir?

Deacon, 'Sizin İçin Biraz Tasarruf Edeceğim' başlıklı bir görev sırasında temizlemek zorunda Eski Kereste Fabrikası Sürüsü , Days Gone'un sunduğu en büyük kalabalık.

Ordular Days Gone'u ne kadar büyütebilir?

Days Gone'da 50 ile 500 arasında sürüden oluşan sürüler büyük bir tehlikedir ve bunların 40'ı oyun içinde dolaşıp zavallı yaşlı Deacon'a saldırmayı bekler. Ancak bu yeni mod, bu aralığı şu şekilde değiştirir: 280-600 , patron orduları biraz daha büyük.

Days Gone'da tüm ordular aynı boyutta mı?

Daha küçük ordular sadece yaklaşık 50 Swarmer'a sahip olacak en tehlikeli sürüler ise 500'e kadar Swarmer'dan oluşabilir. Orduların gündüzleri kış uykusuna yatacakları belirli bir yeri olmasına rağmen, geceleri dışarıdalar.

Days Gone Reddit'teki en büyük kalabalık nedir?

kereste fabrikası sürüsü oyundaki en büyüğüdür.

Günler Geçti - EN BÜYÜK SÜRÜYÜ DEVAM ETMEK | Days Gone Free Roam Oynanışı (#14)

34 ilgili soru bulundu

Kereste fabrikası sürüsü ne kadar büyük?

Eski Kereste Fabrikası'ndaki kalabalık, oyunda bulabileceğiniz en büyük kalabalıklardan biridir. yaklaşık 500 ucube Deacon'ın etini yemeye hazır.

2 gün geride kaldı mı?

Days Gone 2'nin Sony tarafından rafa kaldırıldığı bildirildi , Bloomberg'in yeni bir raporu iddia ediyor. Nisan 2020'de yayınlanan Bloomberg, Sony Interactive Entertainment'ın Days Gone için bir devam filmi yayınlama seçeneğini devrettiğini öne sürüyor.

Days Gone'un bittiği bir sır var mı?

Gizli Son

Bu, her Freakers Horde'u, tüm Pusu Kamplarını temizlemek, tüm IPCA teknolojisini almak vb. anlamına gelir. Bunu yaptıktan sonra, oyunun son savaşının üstesinden gelmek ve kredilerin yuvarlanmasına izin verin. Bu gerçekleştiğinde, kaçırmış olabileceğiniz her şeyi bitirmek için kendinizi tekrar dünyada bulacaksınız.

Ordular Gone Days Respawn mı?

Days Gone'da hikayeyle ilgili 40 zombi sürüsü var. Bu sürüleri ortadan kaldırdığınızda, tamamen yok olurlar. oyun & yeniden doğmayacak . Ancak, bu sürülerin yalnızca bir kısmını yenerseniz, zamanla sayıları artacaktır.


Days Gone'da ordular yenileniyor mu?

Horde, oyuncu kaçtığında kalan Freakers sayısıyla aynı kalacak ve kaldıkları yerden devam edebilecekler. Ancak bu, zamana duyarlı bir olasılıktır, eğer çok zaman geçmişse, daha fazla Swarmer gelecek ve sürüyü yenileyecek .

Kereste fabrikası sürüsünü atlayabilir misin?

Şimdiye kadar, sürülerle başa çıkmanın en kolay yolu, hikayeyi tamamladıktan sonra, gün boyunca onlara gitmek, onları mağaradan çıkarmak için bir çekici kullanmak veya nerede olurlarsa olsunlar, birkaç saniye beklemek ve ardından bir atıcı atmak. napalm molotofu mağaranın girişinde.

Kereste fabrikası en büyüğü mü?

Oyundaki en büyük kalabalık Eski Kereste Fabrikası Sürüsü . Oyuncular, I'll Save Some for You adlı görev sırasında bu Horde ile karşılaşacaklar. Bu, oyuncuların oyundaki en büyük Horde savaşı olan Sawmill Horde'u temizlemesini gerektiriyordu.

Days Gone neden başarısız oldu?

PlayStation, devam filmi için planları reddetti açık dünya Sony Bend başlığı Days Gone, iddia ediliyor. ... Bloomberg'e göre, ilk oyun karlı olmasına rağmen, geliştirilmesi uzun sürmüştü ve kritik tepkiler karışıktı, bu nedenle Days Gone 2 uygun bir seçenek olarak görülmedi.


Chemult sürüsünü nasıl atlarsınız?

atlamanın bir yolu yok mağara sürüsü. Birkaç denememi aldı ama patlayıcılar yardımcı olacaktır. Ayrıca oyunun ilerleyen kısımlarında Kereste Fabrikası Horde var. Ulaşamayacakları bir kablo makarasının üzerinde durarak ondan faydalanabilirsiniz.

Eski kereste fabrikası sürüsü nerede?

kereste fabrikası bulunur Demir Mike'ın Kayıp Göl bölgesindeki Kampının Doğusu . Eski Kereste Fabrikası Horde ile savaş, büyük bir canavar grubunu yenmek zorunda olduğun için oldukça uzun olacak.

Geçen günlerde tüm orduları yendiğinizde ne olur?

Bu sürüler yeniden doğmazlar ve bir kez gittiklerinde de giderler. Kamplara bir iyilik yap ve onları dışarı çıkar . En iyi silahları alın, cephane yükleyin, biraz napalm alın ve şehre gidin.

Onu yendikten sonra geçen günleri oynayabilir misin?

Evet yapabilirsin . Hikayeyi bitirdikten sonra tüm harita açılır ve her şeyi bitirmekte özgürsünüz.


Gittiğin güney günlerine geri dönebilir misin?

Neyse ki, cevap EVET, hikayeden sonra tüm bölgelere geri dönebilirsin . Oyunun size söylemediği şey, bu Dönüşü Olmayan Noktaların yalnızca GEÇİCİ olduğudur. ... Oyun bunu çok iyi açıklamıyor ve bu geri dönüşü olmayan noktalar sizi kalıcı olarak kilitliyormuş gibi geliyor, ama durum hiç de öyle değil.

Days Gone'u yendikten sonra Sarah'ı görebiliyor musun?

Days Gone'un Biten Bükümü

Days Gone'un birçok bükülmesinden birinde, Deacon'ın saplantısında baştan beri haklı olduğu ortaya çıkıyor: Sarah hala hayatta . Sadece hayatta değil, aynı zamanda Deacon onu herhangi bir şatafatsız ve koşulsuz bulur.

Days Gone'da kim öldü?

Jesse 'Carlos' Williamson - Deacon tarafından boğazı yarık. Demir Mike - Milislerin Lost Lake kampına saldırısından sonra yaralarından öldü. Skizzo - Deacon tarafından ihaneti nedeniyle boğazı kesildi. Albay Mark Garreth - Sarah tarafından çay fincanına baldıran otu koyarak zehirlendi.

Days Gone'un sonunda O'Brien'a ne oldu?

Oyunun sonunda ortaya çıkıyor ki, Freaker Virüsünün gelişmiş bir türü ile enfekte oldu Bu ona insanüstü çeviklik ve güç kazandırırken aynı zamanda zekasını da koruyabiliyordu.


Tsushima 2'nin hayaleti olacak mı?

A Ghost Of Tsushima 2 çıkış tarihinin yakın zamanda açıklanması beklenmiyor – aslında Sucker Punch bir devam filminin geleceğini bile doğrulamadı. Ancak, eğer yapım aşamasındaysa, oyun için iyi bir çıkış tarihi bir ara olabilir. 2023 ve 2024 arasında - bu spekülasyon olmasına rağmen.

Bilinmeyen Nero silahı nedir?

Bilinmeyen NERO Silahı 18 parça IPCA Tech topladıktan sonra Survival Wheel aracılığıyla erişilebilen bir tabanca . Silah çok verimli olmasa da, Deacon'ın Freakers'ı sersemlemesine izin verir ve onları ateşe verme şansı azdır.

Bitmiş günlerin sonu ne anlama geliyor?

Hızlı Görünüm. Son görev bittiğinde ve Sihirbaz Adası yok edildiğinde , oyunun açık dünya haritası hala dolaşımda. Oradan, oyuncular Freaker Hordes veya NERO araştırma siteleri gibi kalan yan hedefleri tamamlayabilirler.

Kalabalık bir günü nasıl yenersiniz?

Days Gone'da bir Sürü nasıl alt edilir

  1. Darboğazlar ve boğulma noktaları arayın. ...
  2. Gün boyunca onlarla savaşın. ...
  3. Yakındaki patlayan varilleri not edin. ...
  4. Onları uyarmadan önce tuzakları yerleştirin. ...
  5. Odağınızı maksimuma yükseltin. ...
  6. Doğru silahları seçin. ...
  7. Yapabildiğin kadar çok patlayıcı yap. ...
  8. Çekiciler (ve Çekici Bombalar) çok önemlidir.