NBA'deki en büyük flop kim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kade Jacobi
Puan: 4.9/5(12 oy)

NBA Tarihindeki En Büyük 10 Flopper

  1. Vlade Divac. Flopping hakkında konuşurken, birçok NBA taraftarı parmaklarını Vlade Divac'a işaret edecek ve kesinlikle 16 yıllık kariyeri boyunca bununla ünlendi.
  2. Bill Laimbeer. ...
  3. Anderson Varejao. ...
  4. Manu Ginobili. ...
  5. Reggie Miller. ...
  6. Shane Battier. ...
  7. Danny Ainge. ...
  8. Karl Malone. ...

Şu anda NBA'deki en büyük flop kim?

NBA'deki en büyük 10 flop

  • Nikola Jokic, ortada, Denver Nuggets. ...
  • Kevin Durant, forvet, Golden State Warriors. ...
  • Bradley Beal, guard, Washington Wizards. ...
  • Andre Drummond, merkez, Detroit Pistons. ...
  • Joel Embiid, ortada, Philadelphia 76ers. ...
  • Josh Jackson, gardiyan, Phoenix Suns. ...
  • Lance Stephenson, forvet, Los Angeles Lakers.

Flopping ile tanınan NBA oyuncusu kimdir?

Çılgınca başarılı NBA kariyeri boyunca, Manu Ginobili ligin en kurnaz oyuncularından biri olarak ün kazandı. Bu, hem sanatsal hücum yeteneklerine bir iltifat, hem de flop'larına bir selam.

NBA'deki en büyük ağlayan bebek kim?

Doncic, Dallas Mavericks'in yüzü olarak Dirk Nowitzki'nin yerini aldı ve Tim Duncan NBA'in ağlayan yüzü olarak. Duncan, NBA tarihinin en büyük oyuncularından biri ve asla faul yapmadığından emin olan en büyük ağlayan bebeği.

Chris Paul ağlayan bir bebek mi?

Chris Paul. Takımlar Los Angeles Clippers'ı yenmeyi seviyor ve bunun ana nedenlerinden biri Chris Paul. Paul, tüm zamanların en iyi oyun kurucularından biri olmasına rağmen, NBA'deki en büyük şikayetlerden biri.

NBA Tarihindeki En Dramatik Floplar

24 ilgili soru bulundu

LeBron James büyük bir bebek mi?

Lebron James ağlayan bir çocuğu taklit etti Bir heckler ona 'büyük bir bebek' dedikten sonra. Komik olay, Lakers'ın Wizards'a yenildikleri maçta televizyon molası sırasında yaşandı. James, 20 Mart'tan beri ayak bileği burkulduğu için sahalardan uzak kaldı, ancak yakında geri dönecek.

Flop kralı kimdir?

1. Vlade Divac . Flopping hakkında konuşurken, birçok NBA taraftarı parmaklarını Vlade Divac'a işaret edecek ve kesinlikle 16 yıllık kariyeri boyunca bununla ünlendi.

Flopping NBA'i kim icat etti?

Bill Laimbeer

Flopping uygulamasında devrim yaratan ilk NBA oyuncularından biri olan eski Detroit Pistons uygulayıcısı Bill Laimbeer, Detroit dışındaki herkese ondan nefret etmeleri için bir neden daha verdi.

Kobe verimsiz mi?

Los Angeles Lakers guardı Kobe Bryant, için en verimsiz sezonlardan birine sahip NBA tarihinde yüksek hacimli bir şutör. ... Bryant bu sezon 69 debriyaj süreli şut denedi. Başka hiçbir Laker'ın bu tür 15'ten fazla denemesi yok. Tüm takım arkadaşlarının toplamda sadece 61 denemesi var.


NBA'de flop yapmak yasak mı?

Harekete bazen 'faul yapılmış gibi davranmak' gibi hareket denir. Kural olarak, hakemi aldatmak için tasarlandığından, flop genellikle sportmenlik dışı olarak kabul edilir. ... NBA'de 'flopping' cezası oyun içinde yakalanırsa teknik faul, video incelemelerinde oyundan sonra yakalanırsa para cezasıdır.

Kobe manyak mıydı?

Son şampiyonluk yıllarında bile Bryant, büyüklük olarak algıladığı şeye o kadar manyak bir şekilde sürüklenmişti ki, oyunundaki neşe çoğu zaman eksikti. ... Bryant'ın kazanma taahhüdü onu duygusuz, karmaşık bir takım arkadaşı ve özür dilemeyen şakacı .

Kobe 81 sayı attığında yüzde kaç oldu?

Lakers, evinde 122-104'lük bir geri dönüş galibiyeti elde ederken, Bryant 28-of'ta 81 sayı ile tamamladı. -46 3 sayılık mesafeden 13'te 7'si ve faul çizgisinden 20'de 18'i de dahil olmak üzere atış. Başarı Bryant'ı bile hayrete düşürdü.

NBA oyuncuları neden bu kadar düşüyor?

Fark etmiş olabileceğiniz veya fark etmemiş olabileceğiniz bir şey, daha küçük oyuncular yere çok düşme eğilimindedir NBA'deki ortalama bir oyuncudan daha fazla. Bunun nedeni, daha büyük bir oyuncuya karşı daha sert vurulmalarına ve yere düşerken dengelerini kaybetmelerine neden olabilir.


Basketbolcular neden ellere dokunur?

sonra el çırpmak her faul atış hem psikolojiye hem de tutarlılığa yardımcı olur. Sonuç ne olursa olsun takım arkadaşlarınızın sizi desteklediğini ustaca işaret eder, bu nedenle oyun içi sonuçların baskısına ek bir sosyal baskı yoktur.

Karl Malone bir flopper mıydı?

Karl Malone tüm zamanların en büyük flopperı . Vlade Divac'ın olası istisnası dışında.

NBA'de bir ejection ne kadar?

NBA'de, bir elenme ile sonuçlanacak, en az 1000 dolar para cezası ; bir kavga sırasında yedek kulübesinden ayrılmak için yapılan bir fırlatma da en az bir maçlık uzaklaştırma içerir. Ev içi oyunlarda, oyundan atıldıktan sonra ayrılmayı reddetmek, bir oyuncunun rapor edilmesine neden olabilir.

LeBron, büyük bir bebek olarak adlandırıldıktan sonra ne dedi?

Hey, LeBron, sen koca bir bebeksin. Buna karşılık, James bir bebeği taklit etti ve bir bebek gibi 'ağlamaya' devam etti, bu da seyircileri sevindirdi.


LeBron James'in değeri ne kadar?

James, 18 yıllık kariyeri boyunca yaklaşık 400 milyon dolar maaş ve 600 milyon dolardan fazla mahkeme dışı kazançla 1 milyar dolardan fazla kazandı, ancak bu onu milyarder yapmaz. Forbes, vergileri, harcamaları ve yatırım getirilerini muhasebeleştirdikten sonra James'in net değerini şu şekilde tahmin ediyor: yaklaşık 850 milyon dolar .

Kobe 81 düştüğünde kimi oynuyordu?

On beş yıl önce bugün, Kobe Bryant karşısında tarihi bir 81 sayı düştü. Toronto Raptors Los Angeles Lakers'a 122-104'lük galibiyette yardımcı oldu.

Bir NBA oyuncusunun hiç 20 20 20 maçı oldu mu?

2 Nisan 2019'da, Russell Westbrook NBA tarihinde daha önce 1968'de Wilt Chamberlain'in (22 sayı, 25 ribaund, 21 asist) yapmasından sonra 20-20-20 triple-double rekoru kıran ikinci oyuncu oldu. ... 'Bu benim için değildi,' dedi Westbrook. Bu kardeşim için, Nipsey adamım. 20+20+20.

Michael Jordan'ın en çok gol atan oyunu hangisidir?

Michael Jordan kariyer rekorunu kırdı 69 puan Chicago Bulls uzatmada Cleveland Cavaliers'ı kazandı.


Kobe iyi bir üçlükçü müydü?

Kobe Bryant

3 sayılık isabet de bunun bir parçasıydı. o Hayır. Lakers tarihinde yapılan 3 sayılık atışlarda 1 numara (1.827) . Bryant kariyeri boyunca %32.9 derinden şut attı, ancak 3 sayılık atışlarla lig tarihinde 17. sırada yer alıyor.

Kobe tüm zamanlar sıralamasında nerede?

Kobe Bryant tartışmasız eski. o dördüncü NBA'in kariyer puanlama listesinde ve şut denemelerinde üçüncü.