Cockney'de elma nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rhianna Torphy
Puan: 4.2/5(65 oy)

(Cockney kafiyeli argo) Merdivenler. ... (argo) Testisler.

Apple, Cockney argosunda ne anlama geliyor?

Elmalar ve Armutlar Cockney'dir Merdivenler için argo .

Bu sadece argonun en ünlü örneği. Belki de türün arketipi olduğu için klişeleşmiş ve gerçek kullanımdan geçmiştir. Kullanılırsa genellikle 'Elma' olarak kısaltılır.

Cockney argosunda muz nedir?

çingene gertie Banana'nın Cockney argosudur.

Cockney argosunda eşek nedir?

eşek, Cockney argosudur Aptal .

Jack ve Danny argo ne için?

Ayrıca, 'Jack and Dani'nin, Cockney kafiyeli argoda biraz kaba bir anlam ifade etmesi gibi talihsiz bir tesadüf de var - Danny'nin çok aşina olduğu bir lehçe. Jack ve Dani, Cockney kafiyeli argoda bir anlam ifade ediyor….. fanny . Fanny demektir.

BİR LONDRA, COCKNEY (Londra aksanı) Nasıl Konuşulacağını Açıklıyor

31 ilgili soru bulundu

Cockney'ler neden bir eve davul diyor?

Cevap verdiğiniz konu: Bir insanın evi neden kafiyeli cockney argosunda bir 'davul'dur? Bu modern bir yeniden kullanım ya soymak anlamına gelen önceki argo (Bir davul gibi sıkı olan bir yere girmek için) veya hapishane hücresi (Aynı kök). Oradan ev anlamına geldi ve Davul ve Bass'a yeniden bağlandı.

Cockney kafiyeli argoda Kermit ne anlama geliyor?

Kermit, Cockney Kafiyeli Argodur Yol için !

500'e neden maymun deniyor?

MAYMUN. Anlamı: Londra argosu £ 500. 500 Rupilik banknottan türetilmiştir , hangi bir maymun özellikli. ... 500 sterline atıfta bulunan bu terim, o dönemin bir tarafında maymun bulunan Hindistan 500 Rupisi banknotundan türetilmiştir.

Göbeğe neden derbi denir?

Ayrıca 'Derbi Kell' eski Cockney göbek için kafiyeli argo ('Derbi Kelly'). 'Uçurtmanızı uçurmak', 'midenizi doldurmak' anlamına gelir. Uçurtma (ayrıca kyte) kelimesini kullanır; bu kelime, orijinal olarak, rahim için Eski İngilizce bir kelimeden türetilmiştir ve bu kelime uzantısı ile göbek anlamına gelir.

Cockney'de halı ne anlama geliyor?

Halı Cockney Kafiyelidir 3 için argo!

Tuz, Cockney kafiyeli argoda ne anlama geliyor?

tuz = güzel bir bayan . O bir tuz. Argo değil, Cockney.

Sağır neden koyun eti denir?

'Mutt ve Jeff' ifadesinin kökeni nedir?

Bununla ortaya çıktı 1960'larda İngiltere'de anlamı ve bazen sadece 'koyun eti' olarak kısaltılır. İfadenin her iki biçimi de Mutt ve Jeff'ten - Bud Fisher tarafından 1907'de yaratılan bir çizgi romandaki karakterlerden türetilmiştir. Değişken boyut vb. ile ilgili diğer anlamlar.

Toby, Cockney argosunda ne anlama geliyor?

''Toby'' demek yol' bu bağlamda, ama kafiyeli argo değil. ... Tober kelimesini yol anlamında kullanan İrlandalı gezginlerin dilinden türetilmiştir. İlgili bir diğer ifade, otoyol soygunu anlamına gelen toby'dir. High toby, at sırtında otoyol soygunu anlamına gelir.

Filbert, Cockney'de ne anlama geliyor?

fındık = fındık = kafa .

Bir Cockney'i ne tanımlar?

Coğrafi ve kültürel anlamda, Cockney en iyi şu şekilde tanımlanır: St.Petersburg kilise çanlarının işitme mesafesinde doğan bir kişi. Mary-le-Bow, Ucuz Taraf , Londra Şehri'nde. ... Bir lehçe olarak Cockney, ustaca kafiyeli argodan doğan argo veya kodlanmış diliyle en çok dikkat çekenidir.

Cockney kafiyeli argonun amacı nedir?

Muhtemelen ilk olarak bir yapamamak - yoldan geçenlerden söylenenleri gizlemek için tasarlanmış bir dil. Bugün, kafiyeli kafiyeli argo ifadeler İngiliz sözlüğüne girdi ve birçoğu hala Londra'da ve aslında İngiltere'nin her yerinde kullanılıyor.

Argoda uçurtma ne kadar?

Uçurtma: Başlangıçta değersiz bir fatura veya çek anlamına geliyordu. Dolayısıyla uçurtma uçuracağım diyorsunuz, karşılıksız bir çek geçeceksiniz demektir. Kelime artık herhangi bir kontrol (kötü ya da değil) anlamına geliyor gibi görünüyor.

Saça neden Barnet deniyor?

Popüler kültür. 1896'da Barnet Fuarı hakkında Barnet Horse Fair adlı bir film yapıldı. Normalde 'Barnet' olarak kısaltılan 'Barnet Fuarı' terimi, 'saç' için kafiyeli argo olmak .

Brahma Cockney'de ne anlama geliyor?

Brahma, Cockney argosudur Çok iyi .

Brahma adı verilen bir tuvalet markasından türeyen çok iyi veya kaliteli herhangi bir şey için genelleştirilmiş bir kelime. Brahma için daha fazla tanım

Bir gorilin parası ne kadar?

Goril: bin dolar .

Bir midilli neden 25 pound?

500 sterlin anlamına gelen maymun ve 25 sterlin anlamına gelen midilli terimlerine inanılır. bazıları eski Hint rupisi banknotlarından gelmiş , bu hayvanların görüntülerini kullandığı iddia edildi, ancak bu hayvanlara hiçbir Hint banknotunda yer verilmediği için bu doğru değil.

1000'e neden bin denir?

Para tarihlerini belirtmek için 'grand' kullanımı 1900'lerin başı ve bazı insanlar için ne kadar rahatsız edici olursa olsun, Amerika'nın yeraltı dünyasından geliyor. ... Ama 1900'lerin başında bin dolar 'büyük' ​​bir para olarak kabul edildi ve yeraltı, bin doların şifresi olarak 'büyük'ü benimsedi.

Kardeş için kafiyeli argo nedir?

Bir ve t'Diğer Brother'ın Cockney argosudur.

Tom, kafiyeli kafiyeli argoda ne anlama geliyor?

: : : : : 'Tom' anlamı bir fahişe Londra İngiltere'de kullanılan argo bir terimdir ve TV şovlarına inanılırsa, kullanımı özellikle Polis Gücü'nde yaygındır. : : : : : Böyle bir Londra bağlantısıyla, ilk şüphe, Cockney kafiyeli argonun söz konusu olabileceğidir.

Cockney kafiyeli argoda limon ne anlama geliyor?

Limon ve Kireç, Cockney argosudur Suç .