Apple garantisi ne zaman başlar?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Retha Krajcik MD
Puan: 5/5(59 oy)

Cevap: A: Ücretsiz, standart, bir yıllık AppleCare planı başlar cihazı Apple'dan satın aldığınız gün , fatura tarihidir.

Telefon etkinleştirildiğinde iPhone garantisi başlar mı?

makro üye

Burada da aynı.. aktivasyondan 10 gün önce satın alındı ​​ve garanti aktivasyon gününden itibaren ..

Apple garantimi nasıl etkinleştiririm?

garanti iPad Air'inizi satın aldığınızda otomatik olarak etkinleştirilir , bu yüzden endişelenme. Ayrıca kurulum sırasında iPad Air'iniz Apple Kimliğinize kaydedilecektir. Cihazınızı kurduysanız ve etkinleştirdiyseniz, garantiyi etkinleştirdiniz.

Garanti satın almayla mı yoksa teslimatla mı başlar?

Bir Google araması şunu gösteriyor satın alma tarihinde teminat başlangıcı , teslimat tarihinden ziyade ABD'deki işletmeler için normdur. Federal ve Kaliforniya yasaları, bunun alıcıya karşı dikkatli bir durum olduğunu söylüyor. Bir garanti, kapsamın satın alma anında başladığını belirtiyorsa, işte oradadır.

Apple ürünlerinin garanti süresi nedir?

Apple markalı donanım ürününüz, malzeme ve işçilik hatalarına karşı bir süre garantilidir. Orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren BİR (1) YIL ('Garanti süresi').

Iphone/Ipad Sınırlı Garantisinin Başlatma Tarihi (Satın Alma Değil). Yıl garanti 1 gün kapalı sona erer

35 ilgili soru bulundu

Apple'ın 1 yıllık garantisi neleri kapsıyor?

Apple Sınırlı Garantisi şunları kapsar: iPhone ve Apple markalı aksesuarlarınızı üretim hatalarına karşı ürününüzü satın aldığınız tarihten itibaren bir yıl süreyle. Apple Sınırlı Garantisi, tüketici yasası tarafından sağlanan haklara ektir. Garantimiz, kazalardan veya yetkisiz değişikliklerden kaynaklanan hasarları kapsamaz.

Apple ürünlerinin 2 yıl garantisi var mı?

iStore garantisi size Cihazınızın satın alındığı tarihten itibaren 2 yıl garanti kapsamı . İlk yıl boyunca cihaz ayrıca standart Apple garantisi kapsamındadır.

Bir garanti ne kadar sürer?

Genel olarak, bir garanti 12 ay ila iki yıl , daha pahalı mallarla ilgili olmasına rağmen, daha uzun sürebilir.

Satın alma tarihi ile teslimat tarihi aynı mı?

Fatura tarihi, sevk tarihi ve satın alma siparişi tarihi arasındaki fark nedir? Fatura tarihi, faturanın satıcı tarafından oluşturulduğu tarih olmalıdır. bu sevkiyat tarihi, malların gerçekten sevk edildiği tarihtir . Satınalma siparişi tarihi, satınalma siparişinin müşteri tarafından oluşturulduğu tarihtir.

İngiltere'de minimum garanti nedir?

AB hukuku ayrıca, tüketiciye minimum 2 yıl garanti (yasal garanti) kusurlu mallara veya reklamı yapılan gibi görünmeyen veya çalışmayan mallara karşı koruma olarak.

Apple garantisi için satın alma kanıtına ihtiyacım var mı?

Hayır. Satın alma kanıtına ihtiyacınız yok . Garanti telefonu takip eder. Ülkenizde servis Apple tarafından ülkenizde sağlanmıyorsa, garanti hizmeti almak için belge sağlamanız gerekebilir.

Apple vakamın durumunu nasıl kontrol ederim?

Gidebilirsin: Desteğim ve ardından cihazınıza tıklayın , ardından cihazla ilgili bekleyen veya son vakaları görmek için Son Etkinlik'te. Şuraya gidebilirsiniz: Desteğim ve ardından cihazınıza tıklayın, ardından cihaz için bekleyen veya son vakaları görmek için Son Etkinlik'e tıklayın.

iPhone garantisi için bir makbuza ihtiyacım var mı?

Hizmet ararken, Apple, ürününüzün orijinal satış fişini göndermenizi isteyebilir. ürününüzü zaten kaydettirmiş olsanız bile, garanti hizmeti için uygunluğu doğrulamak için. Kayıt olsanız da olmasanız da garantiniz aynıdır.

iPhone garantimin etkin olup olmadığını nasıl anlarım?

Apple'ın garanti durumu sayfasını bir web tarayıcısında açın. Seri numarasını uygun alana yazın veya yapıştırın ve Devam'a tıklayın. Son iki alanı inceleyin, Telefonla Teknik Destek ve Tamir ve Servis Kapsamı , garantinin mevcut durumunu kontrol etmek için.

AppleCare ve garanti arasındaki fark nedir?

AppleCare Sadece Temel Bir Garantidir

Ve değilse, üretici ortaya çıkan herhangi bir sorunu ücretsiz olarak çözecektir. Garantinin uzunluğu ve tam olarak neleri kapsayıp kapsamadığı şirkete göre değişir. AppleCare, Apple'ın ürünlerinde garanti dediği şeydir.

Sevkiyat tarihi teslimat tarihi anlamına mı geliyor?

Olabildiğince basit anlatmak gerekirse: sevkiyat, ürünün tedarikçinin deposundan çıkacağı tarihtir teslimat, paketin müşterinin kapısına kadar yapacağı tarihtir. Terimler genellikle müşteriler için kafa karıştırıcıdır; ancak, iki tarih sağlayarak bunu önleyebilirsiniz: sevkiyat tarihi ve teslimat tarihi.

Satın alma tarihi nedir?

Satın Alma Tarihi şu anlama gelir: işlemin kart hesabına kaydedildiği tarih ve işlemin müşteri tarafından fiilen yapıldığı tarih değil. Tüm ücretler ve ödüller, kayıt tarihinde hesaplanacaktır. Örnek 1. Örnek 2.

Nakliye süresi ne anlama geliyor?

Gönderilen bir siparişin hedefine ulaşması için geçen süre .

Ayıplı malları satın aldıktan ne kadar süre sonra iade edebilirim?

Tüketiciniz haklarını iade ettikten sonra 30 gün . Malları ilk 30 gün içinde reddetmezseniz ve ayıplı mallarınıza sahip olduktan sonraki ilk altı ay içinde bir kusur bulursanız, satıcıya onarım veya değiştirme yapma şansı vermeniz gerekir. Bu başarısız olursa, geri ödeme talebinde bulunabilirsiniz.

Hangisi daha iyi garanti veya garanti?

Garanti, ürün, hizmet, kişi ve tüketici memnuniyetini kapsarken, garanti ürünleri kapsar sadece. Garanti ücretsizdir. Öte yandan, müşterinin faizi korumak için garanti için ödeme yapması gerekir. Bir garanti, bir garantiden nispeten daha az resmidir.

Ayıplı mallar üzerindeki haklarım nelerdir?

Tüketici Hakları Yasası size net bir Yetersiz kalitede malları erken reddetme hakkı , amaca uygun değil veya açıklandığı gibi değil ve tam bir geri ödeme alın. Ürünü satın aldığınız satıcıyla iletişime geçin ve sorunu ve ürünü reddetmek ve paranızı geri almak istediğinizi söyleyin.

2 yıllık Apple garantisi neleri kapsıyor?

Apple, orijinal ambalajında ​​bulunan Apple markalı donanım ürününü ve Apple markalı aksesuarları garanti eder. (Apple Ürünü) malzeme ve işçilik hatalarına karşı tarafından orijinal perakende satın alma tarihinden itibaren İKİ (2) YIL süreyle Apple'ın yayınlanan yönergelerine uygun olarak normal şekilde kullanıldığında ...

Apple garantisi 1 yıl mı yoksa 2 yıl mı?

Apple 2 yıl garanti vermiyor , Koruma Planları satıyor Bu durumda ürünü AB Tüketici Yasası'na göre tamir etmek satıcının (veya ithalatçının) sorumluluğundadır. Ne yazık ki bu pratikte o kadar iyi çalışmıyor. Satıcıyı dikkatli seçin, daha büyük satıcılar ücretsiz 3 yıl garanti verebilir.

2 yıl garanti nedir?

2 yıllık garanti süresi başlıyor mallarınızı alır almaz . ... 6 ay sonra ürününüz bozulursa, yine de ürünlerinizi ücretsiz olarak tamir ettirme veya değiştirme veya en azından fiyat indirimi veya paranızı iade etme hakkınız vardır.