Elwood Şehir Hastanesi neden kapandı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Clovis Olson
Puan: 4.4/5(63 oy)

Ellwood City hastanesinin kapatılması ' bir rezalet 'Amerikalı yatırımcı diyor. ... Americore Holdings'e ait olan Ellwood City Tıp Merkezi, bir dizi finansal ve klinik sorunun ardından 10 Aralık'ı kapattı. Americore birkaç hafta sonra Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Ellwood City hastanesine ne oldu?

Ellwood City Tıp Merkezi şimdilik, Florida merkezli Americore Solutions'ın - 2017 yılında Ellwood City'yi kırsal, mali açıdan sıkıntılı hastaneler listesine eklediği - Doğu Kentucky mahkemesinin yargı yetkisi altında kalıyor. iflas koruması için başvurdu bu senenin başlarında.

Ellwood City hastanesini kim satın aldı?

ELLWOOD CITY -- Kapalı Ellwood City Tıp Merkezi resmen ihale aşamasında. ABD İflas Mahkemesi Doğu Kentucky Bölgesi bu hafta mütevelli Carol Fox'tan şirketin tüm varlıklarını satması için bir dilekçe verdi. Americor Holdings LLC Ellwood City'de bu yaz borçluları ödemek için.

Ellwood City hastanesi ne zaman kapandı?

Aralık ayına kadar hastane tüm çalışanlarını izne çıkardı, acil servisinin kapatıldığını gördü ve yeni kabullere yasak getirildi. Americore, Bölüm 11'de iflas başvurusunda bulundu Aralık 30, 2019 .

Americor Health'in sahibi kim?

Americore Health LLC CEO'su Grant White Louis Post-Dispatch tarafından bu hafta bildirilen mahkeme belgelerine göre, 2017'den beri hastanenin sahibi olan Florida merkezli sağlık şirketinin başkanı, hukuk ve ceza soruşturmalarıyla karşı karşıya.

Ellwood Şehir Hastanesi Mali Kriz Ortasında Maaş Çeklerini Erteledi

44 ilgili soru bulundu

Ellwood defterinin sahibi kim?

New York merkezli Yeni Medya Beaver County Times ve Ellwood City Ledger'ın yanı sıra Ohio'daki Columbus Dispatch ve Florida'daki Palm Beach Post dahil olmak üzere diğer 153 günlük gazetenin sahibidir. Merkezi McLean, Va.'da bulunan Gannett, USA Today'in ve Detroit Free Press ve Arizona Republic de dahil olmak üzere 109 günlük gazetenin sahibidir.

Ellwood Şehri Güvenli mi?

Ellwood City'de şiddet veya mülkiyet suçunun kurbanı olma şansı 60'ta 1'dir. FBI suç verilerine göre, Ellwood City, Amerika'daki en güvenli topluluklardan biri değil . Pennsylvania'ya göre, Ellwood City, eyaletin her büyüklükteki şehir ve kasabalarının %78'inden daha yüksek bir suç oranına sahiptir.

Ellwood City PA Yaşamak için iyi bir yer mi?

Ellwood City, Pittsburgh'un kuzeyinde küçük bir kasabadır. orada yapacak pek bir şey yok ama yaşamak için çok güvenli bir yer . Kasabada iyi İtalyan restoranları var ve benim evim olduğunu düşündüğüm şey.