elizabethtown ky yaşamak için iyi bir yer mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Letitia Conn
Puan: 4.8/5(65 oy)

Elizabethtown çok sessiz bir yer ve herkes anlaşıyor gibi görünüyor. Kesinlikle çeşitlidir ve bir ailenin yaşaması için harika bir yerdir. Değiştireceğim tek şey, insanların sinema, bowling ve yemek dışında yapacakları aktivitelerin miktarı olurdu. Bir sürü büyük açık alana sahip küçük bir kasaba.

Elizabethtown KY yaşamak için güvenli bir yer mi?

Elizabethtown'da şiddet veya mülkiyet suçunun kurbanı olma şansı 55'te 1'dir. FBI suç verilerine göre, Elizabethtown, Amerika'daki en güvenli topluluklardan biri değil . Kentucky'ye göre, Elizabethtown, eyaletin her büyüklükteki şehir ve kasabalarının %77'sinden daha yüksek bir suç oranına sahiptir.

Elizabethtown Ky neyle tanınır?

Louisville ve Nashville Demiryolu 1854 yılında Elizabethtown'da inşa edildi. Demiryolunun açılması Elizabethtown'a büyüme ve refah getirdi. Topluluk, demiryolu boyunca en önemli duraklardan biri ve İç Savaş sırasında stratejik bir nokta haline geldi.

Elizabethtown Kentucky 2021'in nüfusu ne kadar?

Elizabethtown en yüksek nüfusuna ulaştı 30.651 27 milden fazla yayılan Elizabethtown, mil kare başına 1.146 kişilik bir nüfus yoğunluğuna sahiptir.

Elizabethtown Kentucky kuru bir ilçe mi?

Elizabethtown, Kentucky Alkollü İçecek Kontrol Departmanı (ABC) tarafından resmi olarak 'nemli bir ilçe' olarak sınıflandırılmıştır. ... Aksine ilçenin kuru bir ilçe olması , alkollü içecek satışlarına uzun süredir en az 100 kişi kapasiteli ve toplam satışlarının en az %70'ini yiyeceklerden elde eden restoranlarda izin veriliyor.

Elizabethtown'da Yaşamanın Artıları ve Eksileri KY

32 ilgili soru bulundu

Elizabethtown Kentucky hakkında tarihi olan nedir?

Hakkında. Tarihi Downtown Elizabethtown - bir yer geçmiş, şimdi ve geleceğin kesiştiği yerde . Tarihi Downtown Elizabethtown, Brown-Pusey House, Historic State Theatre, Hardin County Playhouse, Hardin County Tarih Müzesi, 'The Cannonball' ve birçok yemek mekanı, sanat galerisi ve butiğe ev sahipliği yapmaktadır.

Hardin County KY neyle tanınır?

Hardin ilçesi veya Hardin County, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kentucky eyaletinde yer alan bir ilçedir. İlçe merkezi Elizabethtown'dadır. İlçe 1792'de kuruldu. ... Hardin İlçesi eski ABD başkanı Abraham Lincoln'ün doğum yeri , konum şimdi komşu Larue County'nin bir parçası olsa da.

Elizabethtown yaşamak için güzel bir yer mi?

Elizabethtown yaşamak için harika bir yer . Güzel parklar var ve okullar harika. Lise, Meydan'a yakındır ve benzersiz hediyelerle desteklenecek çok sayıda yerel, küçük dükkan vardır. Yerel kahve dükkanı Folklor da harika.

Bardstown KY güvenli mi?

Bardstown'da şiddet veya mülkiyet suçunun kurbanı olma şansı 37'de 1'dir. FBI suç verilerine göre, Bardstown, Amerika'daki en güvenli topluluklardan biri değil . Kentucky'ye göre, Bardstown, eyaletin her büyüklükteki şehir ve kasabalarının %86'sından daha yüksek bir suç oranına sahiptir.


Elizabethtown KY'yi kim kurdu?

Elizabethtown, şehir, Hardin ilçesinin merkezi, Kentucky merkezi, ABD, Louisville'in 44 mil (71 km) güneyinde. Severns Valley Station (1779-80) olarak yerleşmiş, 1793 yılında Albay Andrew Hynes ve resmi olarak 1797'de kurulduğunda karısının adını aldı.

Elizabethtown nerede çekildi?

İsmine rağmen, filmin sadece birkaç sahnesi Elizabethtown'da çekildi. Filmdeki küçük kasaba sahnelerinin çoğu Versay'da çekildi. Sahneler de çekildi Louisville İnternet Film Veritabanına göre Clark ve Oldham County bölgelerinin yanı sıra.

Elizabethtown KY'de alkol alabilir misin?

Elizabethtown şehrinde alkollü içeceklerin satışı için düzenleyici lisans ücreti tüm ürünlerde yüzde 5'e yükseldi . Elizabethtown Belediye Meclisi Pazartesi günü yaptığı toplantıda yönetmeliği onayladı. ... Yüzde 4'lük ücretle, Şehir Yöneticisi Ed Poppe daha önce şehrin yaklaşık 800.000 dolar aldığını söylemişti.

Kentucky'deki kuru ilçeler nerede?

2019'da Kentucky'nin tamamen kuru ilçeleri aşağıdadır:

  • Allen.
  • Banyo.
  • Casey.
  • Crittenden.
  • Clinton.
  • Elliott.
  • Hancock.
  • Jackson.


Lexington Kentucky 2020'nin nüfusu ne kadar?

2020 nüfuslu 324.604 Kentucky'nin (Louisville'den sonra) 2. ve Amerika Birleşik Devletleri'nin 61. en büyük şehridir. Lexington şu anda yıllık %0.22 oranında büyüyor ve nüfusu 2010 yılında 295,803 olan en son nüfus sayımından bu yana %9,74 arttı.

Bardstown KY Yaşamak için iyi bir yer mi?

Etraflı, Bardstown yaşamak için iyi bir topluluktur . Amerika'nın En Güzel Küçük Kasabası seçildik ve bu oldukça büyük bir anlaşma. Ancak ilçemizde uyuşturucu kullanımı büyük bir sorun olduğu gibi faili meçhul cinayetler de var. Okul sistemlerimiz geliştirilebilir, ancak okulların çoğu iyi yönetiliyor.

Kentucky'deki hangi şehir en düşük suç oranına sahip?

Safewise'ın listesini yapmak için daha büyük şehirlerden biri, Bağımsızlık 27.683 nüfuslu Cincinnati'nin bir banliyösüdür. Güzel Kenton County'de bulunan Independence, suç oranları ulusal ortalamanın oldukça altında olduğu için Kentucky'de yaşamak için en iyi yerlerden biridir.