Elizabeth neden kara listeden çıkmak istiyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Berenice Leffler
Puan: 4.7/5(32 oy)

Oyuncu ayrıldı çalışmak için gösteri diğer projelerde ve dizi 9. Sezon için yenilenmeden önce yapımcılara onun ayrıldığını bildirin ve ekibe karakteri için bir çıkış yazması için yeterli zaman tanıyın.

Elizabeth neden Kara Liste'den ayrıldı?

Megan Boone 'Kara Liste'den ayrılıyor yeni bir girişimde. Megan'ı Liz Keen olarak sevsek de, kariyerini genişletmek ve genişletmek istediğini anlayabiliriz.

Elizabeth Keen Kara Listeden Çıktı mı?

Elizabeth Keen'in adı çarşamba gecesi Kara Liste'den silindi. - ve kalıcı kalemle yapılmış gibi görünüyordu. Megan Boone'un diziden ayrılacağı haberlerinin yayınlanmasından sadece bir hafta sonra, NBC draması, karakterini arkadan bir kurşunla öldürerek yazdı.

Megan Boone Kara Listeden ayrılmak mı istedi?

Bu ayın başlarında, Boone'un 2013'teki ilk çıkışından bu yana Spader ile birlikte rol aldığı NBC dramasından ayrıldığı haberi geldi. Çıkışının The Blacklist'in 9. Sezonu alımından çok önce planlandığı bildirildi Ocak ayında dizinin yazarlarına Liz'in son yayını yapmak için bolca zaman tanıdı.

Kara Listedeki Elizabeth Keen'e ne olacak?

Liz, Sezon 8 finalinde öldü 'Kara Liste. Sekizinci sezonun final bölümünde Red'in durumunun iyi olmadığını öğrendik. O kadar hasta ki, kendi ölümünü planlıyor - Liz'in kara listeyi devralmasına izin verecek bir ölüm.

Megan Boone'un Kara Listeden Ayrılmasının Şaşırtıcı Nedeni | OSSA

45 ilgili soru bulundu

Elizabeth Keen'i kim öldürdü?

Liz akıl hocasını öldürmekte tereddüt etse de göğsünden vuruldu. Townsend'in eski uşağı Vandyke (Lukas Hassel).

Reddington aslında Katarina mı?

Red'in Liz ile olan bağlantısının kökeni, Çarşamba günkü Sezon 8 finalinin sonunda tam olarak açıklanmasa da, sezonun son iki bölümünde ortaya konan ipuçları, güçlü bir şekilde şunu gösteriyor: Raymond Reddington aslında Liz'in annesi , Katarina Rostova (Geçmişe dönüşlerde Lotte Verbeek tarafından canlandırıldı).

Liz Keskin öldü mü?

Liz'in ölümü, yetenekli, taze yüzlü bir FBI ajanıyla başlayan bir hikayenin trajik bir sonu oldu. Reddington ortaya çıktı ve neden onu seçtiğini ve aralarındaki bağlantının ne olduğunu keşfetmek için savaşırken hayatını değiştirdi. ... Keen cevap vermeden öldü bu soruya kızdı ve kızı Agnes'i de geride bıraktı.

Red Liz'in annesi mi?

Red'in kollarında kan kaybından ölürken, Red'in başını öptü ve sonra Liz'in annesinin onu bebekken kucağına alıp öptüğüne dair bir geri dönüş gördük, ki bu onun son teyidi gibi görünüyordu. Red, Liz'in annesi .

Elizabeth Keen dişlerini yaptırdı mı?

Megan Boone, Kara Liste adlı Drama dizisinde FBI Ajanı danışmanı Elizabeth Keen rolüyle tanınan Amerikalı bir aktrisdi. ', Placik ayrıca Globe'a, 'O dişlerini beyazlattığı ve boşlukları diş telleriyle kapattığı belliydi. .

Elizabeth Keen 4. sezonda geri mi dönüyor?

Liz, Özel Ajan statüsüne geri döndü .

Kara listenin son sezonu mu bu?

bu Kara liste 8. sezon Kasım 2020'de yayınlanmaya başladığından beri hayranlarını kendine bağladı. Şimdi, 22 bölümden sonra Kara Liste, hayal kırıklığına uğratmayan bir final bölümü olan 'Konets' ile sona erdi. James Spader serisinin sekizinci çıkışı, Red'in kara listesindeki kritik kaçakları ortaya çıkardığını gördü.

Kara liste 2021'de mi bitiyor?

Amerikan suç gerilim televizyon dizisi The Blacklist'in sekizinci sezonu 20 Şubat 2020'de sipariş edildi. Sezon 13 Kasım 2020'de başladı ve 13 Kasım 2020'de sona erdi. 23 Haziran 2021 .

Elizabeth Keen'in gerçek babası kim?

Ayrıca, gerçek Raymond Reddington Liz'in çocukken vurup öldürdüğü babasıydı, Katarina'yı onu evlat edinen babasıyla birlikte yaşamaya göndermeye teşvik etti. Reddington'ın ölümünden kimsenin haberi olmadığı için Katarina, Liz'e göz kulak olması için yeni bir Red (Spader) yarattı.

Elizabeth'e Raymond Reddington kimdir?

Liz bir yalandan doğdu ve gizlice birbirlerine karşı çalışan iki casusun kaotik dünyasında doğdu. Nachalo'da Katerina, evet olduğunu doğruladı — Raymond Reddington, Liz'in gerçek babası .

Red Reddington ölüyor mu?

Ardından, Cooper'a tüm sezon boyunca neyin ima edildiğini anlatmak için Postaneye gider: Raymond Reddington ölüyor . ... Reddington, Liz'in bir süredir hasta olduğunu bildiğini ve onu gerçekten koruyabilecek tek şeyin onu öldürüp imparatorluğunu ele geçirmek olduğunu söylüyor.

Sahte Raymond Reddington kim?

Arka fon. Sutton Ross'ta Raymond Reddington değil, kimliğini 30 yıldan fazla bir süredir kullanan bir sahtekar olduğu ortaya çıkıyor. Rassvet'te, onun olduğu ortaya çıkıyor. İlya Koslov , Katarina Rostova'nın çocukluk arkadaşı, hayatının aşkı ve ara sıra sevgilisi.

Kara listedeki gerçek kırmızı kim?

Ancak sondan bir önceki Sezon 8 bölümü, Red'in gerçekten Katarina , bu şüpheler hiçbir zaman tam olarak doğrulanmamasına rağmen.

Raymond Reddington'ın gerçek kimliği nedir?

Gerçek Raymond Reddington Liz'in babası ve daha çocukken kızı tarafından vurularak öldürülmüştür. Katarina bu noktada saklanmaya başladı ve Liz, üvey babası Sam ile birlikte yaşamaya gönderildi.

Mavi Kanlar 2022'de İptal Edildi mi?

Blue Bloods (CBS): Polis/aile draması geri gelmeye devam ediyor ve Sezon 12 için geri dönecek . Bob's Burgers (Fox): Uzun süredir devam eden animasyon komedi, 13. Sezon için geri dönecek. Bob Hearts Abishola (CBS): Komedi, 3. Sezon için yenilendi.

Reddington'ın sırrı nedir?

Red daha sonra onun aslında olduğunu ortaya çıkardı. Ilya Koslov adında bir KGB casusu öldürüldükten sonra gerçek Kızıl'ın kimliğine bürünen.

2021'de Hangi Netflix Dizileri İptal Edildi?

Netflix şimdiye kadar 2021 şovlarını iptal etti:

  • atipik.
  • Yapıştırma.
  • Ülke Konforu.
  • Lanetli.
  • Ekip.
  • Benim için ölü.
  • Düşes.
  • İyi hissetmek.

2020 2021 için hangi diziler yenilendi?

Yenilenen Diziler 2021: Hangi Dizinin Başka Bir Sezonda Geri Döneceğini Öğrenin

  • ABC. Cennette Lisans, Sezon 7. ...
  • Yetişkin Yüzmek. Tuca & Bertie, Sezon 3.
  • Amazon. Hanna, 3. Sezon...
  • AMC. The Walking Dead, Sezon 11 (son sezon) ...
  • Apple TV+ Dickinson, 3. Sezon...
  • BBC Amerika. Killing Eve, 4. Sezon (son sezon) ...
  • ANCAK. ...
  • AMA+

Bu gece kara listenin son bölümü mü?

The Blacklist Sezon 8 finali bu akşam yayınlanıyor (23 Haziran) saat 22.00'de. WAVY TV 10'da. Copyright 2021 Nexstar Media Inc. Tüm hakları saklıdır.