Hazeline kar hala üretimde mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Devonte Kuhic
Puan: 4.2/5(21 oy)

Burroughs Wellcome, 1970 yılında Hazeline Snow üretimini durdurduktan sonra, Unilever'in Uzak Doğu'daki yan kuruluşları tarafından lisans altında yapılmaya devam etti ve en az 2014 yılına kadar üretimi durdurdu. Ancak, benziyor Hazeline Snow üretimi artık Unilever China tarafından yeniden başlatıldı .

Ela kar cilde iyi gelir mi?

beyazlatma özelliği vardır

Güneş yanıklarına iyi gelmenin II. Kısmı şudur: Hazeline aslında cildinizi beyazlatır , bu süreçte yanıklarınızın kızgın kızarıklığını azaltır.

Hazeline Kar nerelidir?

Hazeline Kar Nemlendirici krem ​​- bu, büyükannelerimizin neslinden beri var olan popüler bir cilt bakım ürünüdür. Eh, en azından içinde büyüyen çoğunluk için Singapur ve Malezya , Hazeline Kar Nemlendirici kremin size yabancı gelmeyeceğini düşünüyorum.

Hazeline Snow'un sahibi kim?

NEW YORK - Unilever Anglo-Hollandalı tüketici ürünleri devi , Hazeline cilt bakımı ve sabun işini Glaxo Wellcome PLC'den 145.4 milyon $ (95 milyon sterlin) karşılığında satın aldı.

Ela karda ne var?

Hazeline kar yumuşak, stearat bir kremdi %50 Hazeline içeren . Orijinal formülasyon muhtemelen sodyum ve/veya amonyum bikarbonat kullanılarak yapılmıştır, çünkü bu alkaliler üretim sırasında karbon dioksiti salarak köpüklü/karlı kıvamda bir krem ​​üretir.

Hazeline kar orijinal ürün

40 ilgili soru bulundu