Kayıp yukarı bağlantı serpinti 76 nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Darby Schneider
Puan: 4.4/5(74 oy)

Mire'ın kuzey tarafındaki 'Abbie's Bunker'a gidin. Arka odaya girin ve Uplink'i onarmak için Tinker's Workbench'i kullanın. Uplink'i bulabilirsiniz 'Görev Öğeleri' sekmesi altında .

Fallout 76'daki eksik bağlantıyı nasıl tamamlarsınız?

Sığınak, ATLAS Gözlemevi'nin çok kuzeydoğusunda ve Crevasse Barajı'nın hemen kuzeyinde yer almaktadır. Sığınağa ulaştığınızda (aslında Abbie's Bunker olarak adlandırılır), ön kapının kilidini açmak ve içeri girmek için Erişim Terminalini kullanın. İçeri girdikten sonra bir kayıt sizinle konuşmaya başlayacak , ve görev tamamlanacak.

Bozuk uplink nerede?

Konumlar. Bozuk uplink alınır Bir akıncı önbelleğinde Dünyanın tepesinden , Geçmişin Anahtarı görevinin son aşamalarında erişilir. Erken Uyarılar görevi sırasında, bozuk bağlantı bir tamircinin tezgahında onarılır ve normal, hasarsız yukarı bağlantıya dönüştürülür.

Bozuk bir yukarı bağlantıyı nasıl düzeltirsiniz?

Bozuk Uplink'i Onarın

ile tamir edebilirsin herhangi bir Tinker's Workbench'e götürmek (sığınakta bir tane var) ve Görev Öğeleri sekmesi altında Uplink'i bulma. Uplink onarıldıktan sonra doğrudan sığınağın ana odasına geri dönün ve Scorched Detection System Terminalini kullanın.

Eksik bağlantıyı nasıl tamamlarsınız?

İzlenecek yol

  1. Haritanın merkezinde bulunan Dünyanın Tepesi'ne ulaşın ve Rose ile konuşun.
  2. Ana görev serisinin Raider bölümünün bir parçası olarak Signal Strength, Flavours of Mayhem ve Key to the Past görevlerini tamamlayın.
  3. Pleasant Valley Kayak Merkezi'nin bodrum katındaki akıncının önbelleğindeki bozuk uplink'i alın.

Fallout 76 - Görev İncelemesi - Eksik Bağlantı (2. Bölüm) + Yorumlu Erken Uyarılar

39 ilgili soru bulundu

Evrimdeki eksik halka nedir?

Eksik bağlantı, modern insan ve onların antropoid ataları arasındaki evrimsel çizginin ortasındaki varsayımsal soyu tükenmiş yaratık . 19. yüzyılın ikinci yarısında, Charles Darwin'in çalışmalarının yaygın bir yanlış yorumu, insanların soysal olarak mevcut maymun türlerinden türediğiydi.

Fallout 76'da dünyanın tepe noktasını nasıl yükseltirim?

Terminale girdikten sonra, 'Yardımcı Bileşen Kontrolü'nü ve ardından 'Gücü Yardımcı Bileşene Yönlendir'i seçin . Bu, Sinyal Tekrarlayıcının çalışmasını sağlayacak ve Rose'un telsiz menzilini güçlendirecektir. Sizinle radyo dalgaları üzerinden konuşacak ve onu Top of the World'de ziyaret etmenizi söyleyecektir.

Erken uyarılara nasıl başlarsınız?

Ayrıntılı izlenecek yol

  1. Görev, oyuncu The Missing Link'i tamamlayıp Abbie'nin sığınağına girdiğinde veya The Missing Link'i tamamlamadan erken girdiğinde başlar. ...
  2. İlk olarak, oynatıcının eksik bağlantıya ihtiyacı vardır. ...
  3. Bunu yapmak, Raleigh Clay'in sığınağına erişim anahtar kodunu verecektir. ...
  4. Daha sonra, beş ısıtma bobini bulmaları gerekir:

Top of the World serpinti 76 nerede?

Top of the World, içinde yer alan büyük bir yapıdır. Appalachia'nın Savage Divide bölgesi . Flatwoods'un çok doğusunda yer alır. Konum, çeşitli ganimetler içeren akıncı kamplarıyla çevrilidir ve ziyaret edebileceğiniz üç kat vardır. NPC Rose tarafından verilen Raider's Questline'ın ana merkezidir.

Strange Bedfellows'u nasıl başlatırım?

Fallout 76'nın Garip Bedfellows arayışının ilk adımı şunları içerir: eski Raider lideri David Thorpe'un kupasını bulmak . Konumu, haritanızda uygun bir şekilde işaretlenecektir. Sadece eve girin, yukarı çıkın ve onu yatak odasında bulacaksınız.

Fallout 76'da Rose güvenini nasıl kazanabilirim?

Bethesda Desteği

  1. Madigan'ın izini takip et.
  2. Onun güvenini kazanmak için Rose'un görevlerini tamamlayın.
  3. Uplink'i alın.
  4. Free States Bunker'a gidin.

Fallout 76'da meyve vermeye nasıl başlarım?

Fallout 76 Coming to Fruition görevini başlatmak için ihtiyacınız olan tek şey Yeniden Birleştirme Gerekli olduktan sonra Abbie'nin Sığınağına dönmek için . Vardığınızda, Ana Holotape'i Scorched Detection System Terminal'in yanındaki masadan alın. Bu kaseti görev boyunca bir dizi farklı siteye taşıyacaksınız.

Fallout 76'da geçmişin anahtarını nasıl edinebilirim?

İlk anahtar parçasını elde etmek için aramanız gereken Blackwater Madeni içindeki Freddie Lang'in cesedi . Whitespring Resort'un doğusunda bulunan madene gidin. Madenin dışının bazı Madenci Köstebekleri (ve hatta bazen yüksek seviyeli Parlayan Madenci Köstebeği) tarafından korunuyor olması muhtemeldir.

Bir Deathclaw'a nasıl yaklaşır ve arkadaş edinirsiniz?

Bir Deathclaw'a Yaklaşın ve 'Arkadaş Edin'

'' Bu aslında birine yaklaşmak anlamına gelir (ideal olarak bakmadığı zaman) ve onunla etkileşim kurmak için bir düğmeye basmak . İşiniz bittiğinde, öldürme veya kaçma seçeneğiniz olacak.

Ücretsiz eyalet sığınağı Fallout 76 nerede?

Fallout 76 Free States Bunker'ın bulunduğu yer Appalachia'nın Mire bölgesinin uzak kuzeyi (haritanın en doğusundaki koyu gri bölgedir). Bunu yukarıdaki haritada, Thunder Mountain Nükleer Santrali'nin ve başka bir Özgür Devletler sığınağı olan Ella Ames' Bunker'ın kuzeyinde görebilirsiniz.

Fallout 76'da Radstag etini nasıl alabilirim?

Konumlar

  1. Tek parçanın öldürülen radstag'ler tarafından düşmesi garanti edilir. ...
  2. Toxic Larry's Meat 'n Go'da asılı radstag'lerde iki tane bulunabilir.
  3. Flatwoods'daki kamp alanında asılı radstag'lerde iki tane bulunabilir.
  4. The Freak Show'daki ölü radstag'lerde iki tane bulunabilir.

Dünyanın tepesinde bir tamirci tezgahı var mı?

Bir tamirci tezgahı var Diamond Dust kuyumcu dükkanında .

Sinyal gücünü nasıl tamamlarsınız?

Hızlı izlenecek yol

  1. Göreve başlamak için Dünyanın En Tepesine gidin.
  2. Binbaşı Darion Jones'un Seneca Rocks'taki cesedindeki sinyal tekrarlayıcı şemasını bulun.
  3. Horizon's Rest'te bir SMU-97 aktarıcısı bulun.
  4. 98 NAR Regional'da bir RCX01-A39 dupleksleyici bulun.
  5. Bir sinyal tekrarlayıcı oluşturmak için bir tamirci tezgahı kullanın.

Fallout 76'daki sinyal tekrarlayıcı şeması nerede?

Top of the World'ün kuzeyine gidin ve 'Seneca Rocks Ziyaretçi Merkezi'ne ulaşacaksınız. Oradan kuzeybatı sizi küçük bir otele götürecektir. Sinyal Tekrarlayıcı notlarını ve şemalarını bulacaksınız 2. katta bulunan Binbaşı Darion Jone'un cesedinde .

Fallout 76'da yükseltilmiş motorları nasıl yapabilirim?

Herhangi bir Tinkers Bench'e gidin (bir sonraki hedef için orada olmanız gerektiğinden Abbie's Bunker'dakini öneririm), görev öğelerine gidin, ardından Yükseltilmiş Motoru seçin. Bunlardan 5 tanesini yapın, ardından sığınağın ana odasındaki terminale geri dönün. Tekrar giriş yapın ve seçeneği seçin Motorlar Yükseltildi arayışı tamamlamak için.

Raleigh Clay'in sığınağına nasıl girersin?

tarafından erişilebilen somut bir Özgür Devletler sığınağı kapının yanındaki erişim terminaline Raleigh'in şifresini girmek . Giriş odası, üzerlerinde hâlâ çeşitli ıvır zıvırların oturduğu raflarla kaplı. Giden Bildirimler terminali, burada bir kağıt kesici ve iki varilin yanında bir masanın üzerinde duruyor.

Gerekli serpinti 76'yı yeniden birleştirmeye nasıl başlayabilirim?

Hızlı izlenecek yol

Rose için sanal kaseti al Abbie'nin sığınağından. Mire'da beş Scorched dedektörünü yükseltin. Top of the World'e seyahat et ve sanal kaseti Rose'a ver. Görevi tamamlamak için Abbie'nin sığınağına dönün.

Pleasant Valley kayak merkezi için kimliğimi nereden alabilirim?

Erişim kimlik kartı gerektirir, Kapının önündeki halının altında bulunur . Anahtarı bulmak için, oyuncu karakterin önce Rose'un Anahtarı Geçmişi görevini tamamlaması gerekir.

Seneca Rocks Fallout 76'da mı?

Seneca Kayaları yalnızca Fallout 76'da görünür .

Flavours of kargaşayı nasıl tamamlarsın?

Hızlı izlenecek yol

  1. Rose'un şırıngası için bir modifikasyon yapın ve bunu bir düşmanı öldürmek için kullanın.
  2. Biraz patlayıcı yem hazırlayın ve bir düşmanı öldürmek için kullanın.
  3. Bir ölüm pençesi ile etkileşime geçin.
  4. Süper mutant bir kamptan bir silah çal.
  5. Birkaç vahşi gulyabani öldür.