edward van der knoob kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Demarco Lesch DDS
Puan: 4.3/5(19 oy)

van der Knoob. Resimleri daha önce okumadıysanız, doğru olanı tüccar .

Witcher 3'ü hangi tabloyu seçmeliyim?

Sanat Satıcısı

Doğru resmi seçerek onun yanıldığını kanıtlayın - Bir Tüccar Portresi . Doğru parçayı işaret etmek için, satıcı size bir ipucu verecek: Van Rough adlı geleceği parlak sanatçının tablosuna teklif verin ve onu Novigrad'daki bir hayran ve koleksiyoncuya çok daha yüksek bir fiyata sat.

Hangi Borsodi kardeşin yanında yer almalıyım?

Horst Borsodi, Novigrad'da Maximilian Borsodi ve ortağının büyük ve o zamanlar zaten zengin olan bir Borsodi ailesinde dünyaya geldi. Kardeşiyle yan yana büyüdü, Ewald .

Vivaldi'ye minibüs ROGH'yi almasını söylemeli miyim?

Daha fazla kazanmak istiyorsanız (daha ucuza satın alın), Vivaldi'ye bundan bahsetme , çünkü ihale sırasında da bunun için mücadele edecek.

Açık Susam'dan kimin tarafını tutmalıyım?

Size ve kasa hırsızına bağlı olanın yanında kim var:

  • Ewald'ın tarafını tut, Quinto'yu kasa hırsızı olarak: Horst'un tarafını tutacağı için hem gardiyanlar, hem Horst hem de Quinto ile savaşmak zorunda kalacaksın.
  • Kasa hırsızı olarak Casimir ile Ewald'ın yanında yer alın: Casimir, Ewald'ın yanında kalırken siz gardiyanlarla ve Horst'la savaşacaksınız.

Witcher 3: HEARTS OF STONE ► Var Der Knoob'dan Doğru Tabloyu Seçmek #18

34 ilgili soru bulundu

Ewald'dan mı yoksa Horst'tan mı yanayım?

içeride size taraf değiştirme seçeneği sunulacak: Ewald'a sadık kalın : Horst, iki muhafızı ve Quinto ile savaşacaksınız. Dövüş bittiğinde, Ewald evi teslim etmeyi reddedecek ve sen de onunla dövüşeceksin. İşiniz bittiğinde, evi ve içindekileri alabilirsiniz.

Açık Susam ifadesi nereden geliyor?

Açık susam deyimi şuradan gelir: Binbir Gece Masalları kitabından klasik Ali Baba ve Kırk Haramiler hikayesi . Çoğu kişi bu ifadeyi bir emir gibi, bir şeyin açılmasını isterken söylenecek bir şey olarak anlar.

Hangi tablo Van der Knoob'dan?

Onu umursamayacak, ancak ona sanatı bildiğinizi söyleyin ve sizden sanatçı E. van der Knoob'a ait olanı seçmenizi isteyecektir. Resimleri daha önce okumadıysanız, doğru olanı tüccar .

Pontar Üzerindeki Yıldızlı Geceyi nerede satabilirim?

Yaromir'den sorusuna doğru cevap vererek gerekli bilgileri aldıysanız, tabloyu satın almak daha sonra tablonun satılabileceği Avid Collector arayışını başlatacaktır. Marcus T.K. Hodgson , bunun için oldukça düzenli bir miktar ödeyecek olan ünlü bir Novigrad kitap satıcısı.


Casimir'i mi yoksa Quinto'yu mu seçmeliyim?

Seçtiğiniz kasa hırsızı, Open Susam'ın sonunda kiminle savaşmanız gerektiği konusunda bir fark yaratacak! kimin yanında olduğuna bağlı. Seçiminiz ne olursa olsun, Casimir, Ewald'a sadık kalmayı seçecek Quinto, Horst'un teklifini kabul eder ve ona ihanet eder. ) veya kavga başlatmak için onunla alay edin.

Viper çelik kılıcı nereden alabilirim?

Viper çelik kılıç, işlenebilir bir çelik kılıçtır ve The Witcher 3: Wild Hunt'taki Viper School Gear'ın bir parçasıdır. Diyagram şurada bulunabilir: Ak Bostan, Amavet Kalesi Harabelerinde .

Viper zırhı yükseltilebilir mi?

Efsanevi Engerek zırhı Nasıl Yükseltilir. Bu eşya bir Witcher Eşyasıdır. Witcher Öğeleri olabilir Öğenin daha yüksek Nadirlik sürümüyle ilişkili Şemayı bularak yükseltildi , Temel Diyagram, Gelişmiş, Master ve son olarak Grandmaster dahil.

Vesemir'i kurtarabilir misin?

Vahşi doğanın tek kurbanı Geralt'ın kurtaramadığı av Vesemir . Yaşlı cadı, Ciri'yi Vahşi Av'dan korumaya çalışırken her zaman ölecek. ... Vesemir öldükten sonra bu imkansız hale gelecek.


Geralt'ın portresini nasıl elde edebilirim?

öldürdükten sonra Griffin , görevi ilk aldığınız pazara dönün, meditasyon yapın/en az bir gün bekleyin ve ressam orada olacaktır. Onunla konuşun ve üç farklı tablodan birini bulacaksınız. Dilerseniz tabloyu isteğe bağlı olarak 1000 krona da satın alabilirsiniz. Bu, arayışı tamamlar.

Profesör Witcher kimdir?

Profesör (Lehçe: Magister) kurnaz bir suikastçı Gizemli büyücü Azar Javed ile birlikte, Salamandra'nın Kaer Morhen kalesine saldırısının görünen liderlerinden biriydi. Profesörün alameti farikası, son derece sofistike sözcük seçimi ve esprili yorumlarıdır.

Marcus TK Hodgson nerede?

Hodgson, bir kitap satıcısıdır. Novigrad'daki Hierarch Meydanı'nın hemen yakınında alışveriş yapın . Gwent'i oynuyor.

Witcher 3'te tabloları nerede satabilirim?

En yakın yön tabelası Hiyerarşi Meydanı ve kitapçı tabelanın hemen kuzeyindedir. İçeri girin ve tablonun sizde olduğunu söyleyin. Size 500 kron ve savaş durumlarında altın damlalarında %5 artış sağlayan bir Conserved Shaelmaar Trophy verecek. Satılan tablo ile yan görev tamamlandı.


Playgwent'i nasıl oynuyorsunuz?

İşte Gwent hakkında bilmeniz gereken bazı şeyler.

  1. Her deste en az 22 Birim kartı içermelidir.
  2. Her maçtan önce destenizden rastgele 10 kart çekersiniz.
  3. Oyun başlamadan önce iki kartı yeniden çekebilirsiniz (mulligan).
  4. Her oyun üç tur içerir.
  5. İki tur kazanan ilk oyuncu oyunu kazanır.

Ali Baba ne diyor?

Ali Baba, 40 hırsızın ganimetlerini bir mağarada saklamasını gizlice izleyen zavallı bir oduncudur. Aç, Susam! Daha sonra bu sihirli ifadeyi kullanır, mağaradan servet çalar ve müreffeh bir hayat yaşar.

Ali Baba ve Cassim'in hayatları nasıl farklıydı?

Cassim zengin bir eşle evliydi. Ali Baba, komşu bir ormanda odun kesip kasabada satarak karısını ve çocuklarını geçindirmek zorunda kalırken, bolluk içinde yaşadı.

Cassim mağarayı içeriden açacağı zaman ne bağırdı?

Açgözlü Cassim mağaraya kendisi gider ve kapıları açmak için sihirli sözcükleri söyler, ardından sözcüklerle kapanır, Kapat Susam!


The Witcher 3'teki görevleri tekrar edebilir misin?

Hayır . Bir görevde başarısız olursanız, başarısız olmadan önceki bir kaydı yeniden yüklemeniz veya yeni bir oyun başlatmanız gerekir.

Witcher 3'te Viper kılıcını nasıl alabilirim?

Bu ölümcül bıçak yalnızca Hearts of Stone, Whatsoever a Man Soweth'in son ana görevi sırasında keşfedilebilir. Onu bulmak için Geralt'ın seçmesi gerekir. Gaunter O'Dimm borcunu tahsil etmeden önce Olgeird von Everec'e yardım et . Bilmecenin içine girdikten sonra, kemerin altındaki orta yolu takip edin ve çataldan sola gidin.