Ecpay'i çevrimiçi olarak ödeyebilir miyim?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

İsteyen: Hilario Bayer Doktora
Puan: 4.4/5(44 oy)

Elektrik ve su hizmetleri, faturalı cep telefonu, krediler, sigorta, kablo ve internet üzerinden ödeme yapın ECPay'in ortakları ülke çapında ve yurtdışında seçilmiş ortaklar.

ECPay'i nasıl öderim?

Nasıl öderim?

  1. BPI veya BPI Aile Kredi Kartı Hesap Özetinizi kasiyere verin veya ödeme fişini aşağıdaki bilgilerle doldurup kasiyere gönderin: İsim. Ödeme miktarı. Tarih. İletişim numarası. Müşteri Numarası / Kart Numarası.
  2. Ödeme kanıtı olarak İşlem Fişinizi bekleyin.

GCash, ECPay'e dahil mi?

GCash'i daha fazla kullanıcıya yakınlaştırmaktan heyecan duyuyoruz, böylece onlar güvenli, güvenli ve sorunsuz bir para transferi platformunun rahatlığını yaşayabilirler. Kapı Dağıtımı ve ECPay .

ECPay nasıl çalışır?

(ECPay), Filipinler'in önde gelen elektronik ödeme hizmeti sağlayıcısıdır. ECPay'in çoklu ödeme platformu ödeme altyapısı, aşağıdakiler için güvenli bir elektronik depo olarak çalışır. Elektronik Yükleme , Fatura Ödemeleri, Uçak Bileti Ödemeleri, Nakit Giriş Hizmeti ve Online Alışveriş İşlem Ödemeleri.

ECPay'de nerede nakit para yapabilirim?

ECPay, aşağıdakiler gibi perakende zincirleriyle ortaklık kurmuştur: 7-Eleven, San Mig Food Avenue ve belirli Petron istasyonları, Prince Warehouse, LCC Alışveriş Merkezleri, NCCC Süpermarketleri, RD Rehinci, H Lhuillier, Küresel Erişim ve dahası. Faturalarınızı ödeyin, cep telefonunuzu doldurun, nakit kartlarınızı yeniden yükleyin ve istediğiniz zaman, istediğiniz yerde para aktarın!

ECPAY MAKİNASI İLE ÖDEME NASIL YAPILIR

26 ilgili soru bulundu

ECC'den GCash'e nasıl transfer yapabilirim?

ECPay

  1. GCash cüzdanınıza Nakit Para yatırmak istediğinizi kasiyere bildirin.
  2. Cep telefonu numaranızı ve istediğiniz Nakit Giriş tutarını girin.
  3. Onaylamak, ödeme almak ve makbuzu yazdırmak için kasiyer. Mağazadan ayrılmadan önce Nakit Girişi başarılı olduğunda bir metin onayı bekleyin.

Palawan'da GCash'te nakit para alabilir miyim?

Palawan'ın ülke çapında 3.000'den fazla şubesi var. herkes GCash'e para aktarabilir çünkü Filipinler'in tüm bölgelerinde mevcuttur.

Dragonpay'i GCash kullanarak ödeyebilir miyim?

Dragonpay tarafından GCash artık bir seçenek olarak görünecek. ... Bu, aynı ödeme düğmesidir, ancak Dragonpay, tüccar hesabınız için mevcut tüm ödeme seçeneklerini ve işlem tutarını gösterirken, Dragonpay tarafından GCash doğrudan GCash'e gidecek .

GCash'imi 7 11'de nasıl bozdurabilirim?

7-Eleven şubesini ziyaret edin ve CLiQQ kioskuna gidin. E-parayı seçin, ardından GCash'i seçin . GCash kayıtlı numaranızı girin, nakit tutarını girin ve onaylayın ve yazdırılan makbuzu bekleyin. Makbuzu kasiyere gösterin ve ödeyin.


Bayad Merkezleri nelerdir?

Ödeme Merkezi bir Filipinler'in Dış Kaynaklı Ödeme Tahsilat Endüstrisinde lider . Kurumsal ortakları için güvenilir bir fatura tahsilat çözümü ve her Filipinli için uygun bir fatura ödeme seçeneği sunarak yenilik yapmaya devam ediyor.

Bayad Center'da ne ödeyebilirim?

Bayad Center'da Kabul Edilen Ödemeler

  • Elektrik: Meralco (bağlantı kesme bildirimi olmaksızın geç ödemeleri kabul eder), BENECO, VECO, ILECO I, vb.
  • Su: Manila Suyu, Maynilad, San Jose del Monte Suyu, Sta. ...
  • Sabit Telefon: Bayan Telefon, Globelines, PLDT, vb.
  • Mobil faturalı: Globe, Smart ve Sun Cellular.

711 Filipinler'de hangi faturaları ödeyebilirsiniz?

Size en yakın 7-Eleven'da e-hizmet işlemleri yapın veya faturalarınızı kolayca ödeyin!

  • Yardım.
  • Kablo TV.
  • E-Ticaret.
  • İnternet.
  • Krediler.
  • Sigorta.
  • Bankalar.
  • Öğrenim ücreti.

GCash'e nasıl para yükleyebilirim?

Tek yapmanız gereken GCash uygulamasını indirmek, bir hesap oluşturmak ve giriş yapmaktı. Nakit ödeme yapın, Gcash'e Ön Ödemeli Yükleme'yi seçin öğesine dokunun ve istediğiniz miktarı seçin. Bu tutarı onayladıktan sonra, işlemin başarılı olduğunu belirten bir SMS bildirimi gelir. Bu kadar!


GCash paramı nasıl bozdurabilirim?

Mümkün

  1. GCash cüzdanınızdan Cash Out yapmak istediğinizi kasiyere bildirin.
  2. Cep telefonu numaranızı ve istediğiniz Nakit Çıkış tutarını girin.
  3. Geçerli bir kimlik sunun.
  4. Cash-Out'unuzu onaylayan bir SMS bekleyin. Onaylamak için OTP ile yanıtlayın.
  5. Onayladıktan sonra parayı kasiyerden alın.

GCash'te ücretsiz olarak nereden para kazanabilirim?

Para çekme işlemi, GCash uygulamasında çevrimiçi olarak ve ücretsiz olarak yapılabilir. bağlantılı bir BPI veya UnionBank hesabı . Diğer bankaların müşterileri için, kullanıcılar InstaPay ve PESONet fon transfer ağları aracılığıyla banka uygulamalarından rahatlıkla para çekme seçeneğine sahiptir.

Dragonpay'e nasıl para transfer edebilirim?

Ana menüden, gidin Fon Transferine >> Fon Transferi Bugün. Kaynak hesabınızı seçin ve Dragonpay'in kayıtlı hesabını seçin (0075-3527-43). Tam olarak ödenmesi gereken tutarı girin (doğrulama ücreti dahil) ve Şimdi Aktar düğmesini tıklayın.

Dragonpay'e nasıl para gönderilir?

BDO Bireysel İnternet Bankacılığı (RIB) tesisinizi kullanarak Dragonpay tarafından akredite edilmiş satıcılara çevrimiçi ödeme yapabilirsiniz.

  1. BDO Bireysel İnternet Bankacılığı'na (RIB) giriş yapın.
  2. Ana menüden Para Gönder >> Herhangi Bir BDO Hesabına Para Gönder seçeneğine gidin.
  3. Kaynak Hesap için, ödemenin düşüleceği hesabınızı seçin.


Dragonpay uygulamasıyla nasıl ödeme yaparım?

Dragonpay ödeme portalında, ödeme yapmak istediğiniz satıcıyı seçin, e-postanızı, işlem kimliğinizi ve ödemenizin toplam tutarını kodlayın. Seçmek PayMaya ödeme yönteminiz olarak. Talimatları E-posta/Mobil ile Gönder'e tıklayın ve Dragonpay'den alınan e-postayı kontrol edin<>.

Palawan'da GCash nakit çıkışı ücreti ne kadar?

Aylık 8.000 Php eşiğine ulaşana kadar tüm tezgah üstü satış noktalarında nakit para çekmek ücretsizdir. Bu limite ulaştıktan sonra servis ücreti iki% her para girişi yaptığınızda geçerli olacaktır.

Palawan'da nasıl nakit para kazanırım?

Palawan Rehinci'ni kullanarak nasıl para kazanırım?

  1. Havale Merkezi altında bir nakit sipariş verin. ...
  2. Size en yakın Palawan Rehinci şubesine gidin ve bir Palawan Rehinci Ekspres Pera Padala (PEPP) Para Gönderme Formu'nu nakit olarak verilen bilgilerle birlikte şu sırayla doldurun: ...
  3. Paranızı anında cüzdanınıza alacaksınız!

Doğrulanmamış olsa bile Palawan'da GCash'i paraya çevirebilir miyim?

Para Çekme özelliği yalnızca tam olarak doğrulanmış kullanıcılar tarafından kullanılabilir . Nasıl doğrulanacağınızı öğrenmek için burayı tıklayın.


Yükü GCash'e aktarabilir miyim?

Kullanıcılar, 2017'den beri normal yüklerini artık GCash hesaplarına çeviremezler. Şu anda, yükü GCash bakiyesine dönüştürmenin tek yolu şudur: yükünüzü diğer kullanıcılara satmak ve parayı nakit olarak kullanmak için GCash hesabınıza.

GCash'e uluslararası olarak nasıl para gönderebilirim?

Çapraz Havale Uygulamasında aşağıdaki adımları uygulayın:

  1. Yeni bir alıcıya para gönderin > [Aktarım Yöntemi] > [Çapraz Cüzdan]'ı seçin
  2. Alıcının ayrıntılarını tamamlayın. Lütfen aşağıdaki ayrıntılara dikkat edin: Yararlanıcının adı, GCash'e kayıtlı adıyla eşleşmelidir. ...
  3. İsteği tamamlamak için Ödeme PIN'inizi girin.

GCash hesap numaranız nedir?

GCash hesap numaranız temsil eden 11 basamaklı benzersiz bir sayı GCash hesabınız veya e-cüzdanınız. GCash numarası, GCash'e kaydolmak için kullandığınız cep telefonu numarasıyla aynıdır.

Yükü nakite çevirebilir miyim?

Yük to Cash, ön ödemeli yükünüzü GCash'e dönüştürdüğünü iddia eden bir Android uygulamasıdır. Load2Cash gibi, Load to Cash uygulaması da yük bakiyenizi tahsil etmek için doğrudan operatör faturalandırmasını kullanır ve GCash, PayMaya, Coins.ph ve seçilen bankalara ödeme yapar. ... Bu uygulama hakkında herhangi bir şüpheniz ve endişeniz varsa, uygulamayı kullanmayın.