Eastlink ve linkt aynı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Jefferey Thompson
Puan: 4.4/5(27 oy)

CityLink web sitesinin Linkt web sitesi ile değiştirildiğini fark etmiş olabilirsiniz. EastLink hesabınız varsa, bu sizi etkilemez. EastLink'e ait değil Transurban ve EastLink hesabınız tam olarak eskisi gibi çalışmaya devam edecek.

Link, EastLink ve CityLink'i kapsıyor mu?

Linkt Etiketiniz, Etiketsiz veya Ticari hesabınız veya Sydney Pass, Avustralya'daki tüm paralı yollarda seyahat etmenizi sağlar , Melbourne'ün 2 paralı yolu, CityLink ve EastLink dahil. Melbourne geçiş ücretleri, seyahatiniz boyunca hesabınızdan düşülür veya geçer.

Linkt etiketimi EastLink'te kullanabilir miyim?

Evet yapabilirsin . Linkt Taxi hesabınız, etiketinizle seyahat ettiğinizde EastLink'teki gezileri de kapsar. Etiketiniz algılanmazsa, EastLink seyahatiniz için bir ücretli fatura düzenleyecektir.

Linkt, Avustralya'daki tüm paralı yolları kapsıyor mu?

Bir Linkt Gündelik veya Ticari hesap, Avustralya'daki tüm paralı yollarda seyahat etmenizi sağlar , Sydney'in Linkt ağı dahil. ... Sidney paralı yolunda hesapsız veya geçişsiz seyahat ediyorsanız, ilk seyahatinizden itibaren 5 gün içinde geçiş kartı satın alarak seyahatinizin ödemesini yapabilirsiniz.

Linkt'in eski adı nedir?

31 Temmuz 2018. Bu ay, yeni Avustralya perakende markamız Linkt'i piyasaya sürmeyi bitirdik. Yeni marka yerini aldı Şehir Bağlantısı Victoria'da, Queensland'de ve Sidney'de Roam Express'i kullanarak müşterilere daha basit ve kolay bir deneyim sunar.

Sürücülerin bilmediği sinsi yol geçiş ücretleri | Güncel Bir Olay

39 ilgili soru bulundu

Linkt tüm Sidney geçiş ücretlerini kapsıyor mu?

Linkt Etiketiniz, Etiketsiz veya Ticari hesabınız tüm paralı yollarda seyahat için sizi korur Avustralya'da, Sydney Linkt ağı dahil. Sidney geçiş ücretleri, siz seyahat ederken hesabınızdan düşülür.

Avustralya'da gişeleri nasıl ödüyorsunuz?

Avustralya'da tüm paralı yollar elektronik olarak ücretlendirilir. Nakit geçiş gişeleri yok. Paralı yol kullanıyorsanız , paralı yol ücretini ödemekten siz sorumlusunuz. Paralı yolda seyahat ettikten sonraki 3 gün içinde geçiş için kayıt yaptırarak bunu kolayca yapabilirsiniz.

ETAG'ınız yoksa ne olur?

Etiketi veya geçişi olmayan bir paralı yol kullanırsam ne olur? Yolculuktan sonraki 3 gün içinde ödeme yapmak için bir düzenleme yapmazsanız, ücretli yol operatörü, aracın kayıtlı operatörüne bir ücret bildirimi yapacaktır . Geçiş ücreti bildirimi, geçiş ücreti artı bir yönetim ücreti talep eder. Geçiş ücreti bildirimleri hakkında daha fazla bilgi.

Linkt etiketimi başka bir arabada kullanabilir miyim?

Her araca doğru bir etiket takıldığından emin olarak ücretlerinizi düşürebilirsiniz. Herhangi bir araç sınıfındaki araçlar arasında bir etiket taşınabilir . Ayrıca her aracınızda bir tane olması için ekstra etiket siparişi verebilirsiniz.


ETAG'ı başka bir arabada kullanabilir miyim?

Hayır. Bir araçta aynı anda yalnızca bir Etiket kullanabilirsiniz . Plaka numaranızı Hesabınıza eklediğinizden/bağladığınızdan emin olmalısınız. Birden fazla etiketiniz varsa, aynı anda bir araçta yalnızca bir etiket kullandığınızdan emin olun, aksi takdirde her yolculuk için iki (veya birden çok kez) ücret alınabilir.

ETAG'ımı başka birine devredebilir miyim?

Transport for NSW E-Ücret Hesabınıza bir veya 2 ek kişiye (yetkili temsilci/temsilciler) erişim izni vermek istiyorsanız, bunu yapabilirsiniz. internet üzerinden .

Link tüm Melbourne geçiş ücretlerini kapsıyor mu?

Linkt Etiketiniz, Etiketsiz veya Ticari hesabınızın kapsamı tüm paralı yollarda seyahat için Melbourne CityLink ve EastLink dahil olmak üzere Avustralya'da. Melbourne geçiş ücretleri, siz seyahat ederken hesabınızdan düşülür.

EastLink pazar günleri ücretsiz mi?

Cumartesi, Pazar ve Victoria Resmi Tatillerinde, EastLink araba geçiş ücretleri otomatik olarak %20 indirimlidir . Buna, bu günlerde %20 indirimli olan araba geçiş ücreti de dahildir. Arabalar için hafta sonu indirimi, EastLink gezi kartları veya diğer araç sınıfları için geçerli değildir.


ETAG'ı Sidney'de kullanabilir miyim?

Evet yapabilirsin .

NSW geçiş ücretlerini ödemezseniz ne olur?

NSW'de yol ücretlerini zamanında ödememek yasa dışıdır. ... Gecikme bildiriminizi/ödemelerinizi ödemezseniz, Revenue NSW'den bir ihlal bildirimi ile birlikte verilir (bu, 190 $'lık bir ihlal bildirim ücretini içerecektir) veya bir Borç Tahsilat Dairesine (DCA) yönlendirilecektir. Ödeme yapılmaması kovuşturmaya neden olabilir.

Avustralya'da geçiş ücretleri yasa dışı mı?

Borçları ödemek için kullanılabilecek tek yasal ödeme aracı, Avustralya Hükümeti tarafından çıkarılan ve Avustralya Darphanesi tarafından üretilen gerçek para olan 'bölgenin madeni parasıdır'. ... Bu gerçekleşene kadar, herkes herhangi bir ücretli yolda geçiş ücreti ödemeden araba kullanabilir ve ödeme taleplerini karşılamak için 'Jarvis Savunması'nı kullanın.

Link, Harbour tünelini kapsıyor mu?

Linkt hesapları ve geçişleri, Sidney Liman Köprüsü ve Tünel geçiş ücretlerini ödemek için kullanılabilir . Seyahatiniz için ödeme yapmak için bir Tag hesabı, bir Tagless hesabı açın veya bir Sydney Pass satın alın.


Sidney'de paralı yollardan nasıl kaçınırım?

Sidney'de paralı yollardan kaçınmaya ilişkin en iyi yol tarifleri için, uygulama veya web sitesinde 'ücretten kaçın' ayarını seçtiğinizden emin olarak Google Haritalar'ı kullanın. Geçiş ücreti ödemekten kaçınamayacağınız tek bir yol vardır, o da ünlü Sidney Limanı'nı geçmek .

Sidney'de geçiş ücretlerini nasıl ödüyorsunuz?

Sidney geçiş ücretleri için ödeme yapın

  1. Geçiş ücreti bildiriminizi çevrimiçi olarak ödeyin. Geçiş ücreti bildiriminizi bir kredi/banka kartı ile ödemek veya mevcut hesabınıza aktarmak için, geçiş ücreti bildirim numaranızı bulmak için geçiş ücreti bildiriminizin üst kısmına bakmanız yeterlidir. ...
  2. Ücretlerden tasarruf edin. Bir hesap açın ve 10 adede kadar ödenmemiş otoyol ücreti bildirimini ödemek için kullanın. ...
  3. Gelecekteki otoyol geçiş bildirimlerinden kaçının.

Hükümet NorthConnex'in sahibi mi?

NorthConnex (şimdiki değeri) Transurban'ın yüzde 50'si 2048'e kadar imtiyazlı ve imtiyazlı .

WestConnex neden inşa ediliyor?

WestConnex tamamlandığında aşağıdaki faydaları sağlaması bekleniyor: Parramatta ve Sidney'deki Kingsford Smith Havaalanı arasındaki seyahat sürelerini 40 dakikaya kadar azaltmak . İç Batı ve şehir arasındaki otobüs seyahat sürelerini etkin bir şekilde yarıya indirmek . M5 Doğu koridorunda iki katından fazla kapasite .