E-postada bcc ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Elias Halvorson
Puan: 5/5(25 oy)

Bcc'nin kısaltması kör karbon kopya Bu alanda belirtilen alıcıların E-posta adresinin alınan ileti başlığında görünmemesi ve Kime veya Bilgi alanlarındaki alıcıların bu adrese bir kopyanın gönderildiğini bilmemesi dışında Cc'ye benzer.

Bir e-postada BCC'yi ne zaman kullanmalısınız?

BCC, kör karbon kopya anlamına gelir. Bu alandaki alıcılar birbirlerinin e-posta adreslerini göremezler. kullan öncelikle birbirini tanımayan birden fazla alıcıya e-posta göndermek için (not: alıcıları birbirinizle tanıştırıyorsanız, herkesin e-postasının görünür olması için Kime alanını kullanın).

E-postada CC veya BCC anlamına mı geliyor?

Bir e-postadaki CC alanı Karbon Kopya anlamına gelirken BCC alanı, Kör Karbon Kopya anlamına gelir . Bu terimler bir e-postayla ilgili herhangi bir anlam ifade etmiyorsa endişelenmeyin. Bu makalede, içeriği, e-postada neden CC ve BCC'ye ihtiyacınız olduğunu ve bu alanları ne zaman kullanmanız gerektiğini açıklayacağız.

E-postada CC ve BCC'yi nasıl kullanıyorsunuz?

Cc, karbon kopya anlamına gelir ve Bcc, kör karbon kopya anlamına gelir. E-posta göndermek için, başkalarını herkese açık olarak kopyalamak istediğinizde Cc'yi kullanın , ve Bcc'yi özel olarak yapmak istediğinizde. Bir e-postanın Gizli satırındaki alıcılar, e-postada başkaları tarafından görülmez.

Gmail'de CC ve BCC ne anlama geliyor?

Gmail'de 'Bcc', ' kör karbon kopya ,' ve e-postanın kime gönderildiğini açıklamadan bir grup kişiye e-posta göndermenize olanak tanır. 'Gizli' seçeneği, Gmail'de 'Kime' ve 'Bilgi' ile birlikte gönderilen üç gönderme seçeneğinden biridir. Bu seçeneklerin her biri kendi gizlilik miktarıyla birlikte gelir.

E-postalar için İngilizce: Cc ve Bcc açıklandı

41 ilgili soru bulundu

Birisi bir BCC e-postasını yanıtlarsa ne olur?

Alıcılar mesajı alacak, ancak Gizli alanında listelenen adresleri göremeyecek. ... Gizli alanına yerleştirilen adresler iletilmez. Kime veya Bilgi alanına geniş bir alıcı listesi yerleştirdiyseniz, hepsi yanıtı alacaktır. .

Tüm BCC'yi yanıtlayabilir misiniz?

Evet. Sadece yapabildiklerine cevap verebilirler 'görmek '. Kör Karbon Kopya (Bcc:), Kime: veya Bilgi: içindekiler dışındaki tüm alıcıları gizlemek için tasarlanmıştır, bu nedenle Tümünü Yanıtla yalnızca bunlara ve orijinal gönderene gider. Teşekkürler.

Yalnızca BCC ile bir e-posta gönderebilir misiniz?

Herkesin birbirini tanıdığı küçük gruplara e-posta göndermek için Bilgi alanını kullanın. Tüm adresleri virgülle ayırarak buraya girin. İle adresleri gizle , Bcc alanını kullanın, tıpkı Cc alanı gibi. Bu alana eklenen adresleri kimse göremez.

BCC'yi nasıl doğru kullanırsınız?

Gizli (kör karbon kopya) alanını gösterme, gizleme ve görüntüleme

  1. Yeni bir e-posta mesajı oluşturun veya mevcut bir mesajı yanıtlayın veya iletin.
  2. Oluşturmakta olduğunuz mesaj yeni bir pencerede açılırsa, Seçenek > Gizli'yi seçin. ...
  3. Gizli kutusunda alıcıları ekleyin, mesajı oluşturun ve bittiğinde gönder'i seçin.

BCC alıcıları birbirini görebilir mi?

BCC alıcıları birbirini görüyor mu? Hayır, yapmazlar. BCC'ye eklenen alıcılar e-postayı okuyabilir, ancak başka kimlerin aldığını göremezler. Yalnızca gönderen, BCC'ye eklenen herkesi görebilir .

Bir BCC e-postası nasıl görünür?

BCC, kör karbon kopya anlamına gelir. CC'den farklı olarak, hayır ancak gönderen aşağıdakilerin listesini görebilir BCC alıcıları Örneğin, BCC listesinde ve varsa, ne Bob ne de Jake diğerinin e-postayı aldığını bilmeyecek.

Uygun e-posta formatı nedir?

Uygun bir e-posta formatı kullanın. E-postanızı, gövde metninin ilk birkaç cümlesi e-postanın ne hakkında olduğunu açıklayacak şekilde yapılandırın . Son birkaç cümle, iş e-postasını özetleyen bir sonuç olmalıdır. ... Bir harekete geçirici mesaj, e-posta okuyucusuna bundan sonra ne yapacağını ve nasıl yapacağını söyler.

Bangla'da e-postada Cc ve BCC nedir?

Kime: Mesajınızın ana alıcıları (tüm alıcılar tarafından görülebilir). Cc (Karbon kopya): Diğer alıcılar (tüm alıcılar için görünür). Bcc (Kör karbon kopya):

BCC'ye kabalık mı?

Bu Gizli alanı en iyi şekilde e-postanızın görünümünü düzenlemek ve alıcıların birbirlerinin e-postalarını görmesini engellemek istediğinizde kullanılır. Bu kulağa biraz gölgeli gelse de, dolambaçlı amaçlar için tasarlanmamıştır . Öncelikle alıcılarınızın gizliliğini korumak içindir.

BCC yaptığınızda birileri biliyor mu?

Bildiğiniz gibi, alıcılar BCC alanına kimleri dahil ettiğinizi veya BCC alanını kullanıp kullanmadığınızı bilemezler. Ama bu yapamayacağın anlamına gelmez. Önceki bir e-postada kimleri BCC'ye eklediğinizi görmek için, sadece Gönderilmiş posta klasörünü açın ve mesajı açın . Gelecekte başvurmak üzere korunan BCC alanını göreceksiniz.

BCC neden bir e-posta Mcq'da kullanılır?

BCC, Kör Karbon Kopya anlamına gelir, alıcılarınıza ilgili e-posta adreslerini açıklamadan e-postanızın kopyalarını birden fazla kişiye göndermenize olanak tanır . Bu işlev, çok sayıda kişiye e-posta bültenleri veya diğer kapsamlı e-postalar gönderirken kişisel e-posta adreslerini paylaşmamanızı sağlamak için tasarlanmıştır.

BCC kullanmak uygun mudur?

'Kör karbon kopya', e-postayı başka kimin aldığını bilmeden birden fazla kişiye e-posta göndermenin bir yoludur. Gizli alanındaki tüm e-postalar, Kime ve CC alanlarındaki diğer herkes tarafından görülemez. BCC yalnızca kişisel bir e-posta olmadığında kullanılmalıdır ve makbuz e-postasını gizli tutmak istiyorsunuz.

BCC ne için kullanılır?

Kör karbon kopya anlamına gelen BCC, e-posta mesajlarında alıcıları gizlemenizi sağlar . Kime: alanındaki ve Bilgi: (karbon kopya) alanındaki adresler mesajlarda görünür, ancak kullanıcılar Gizli: alanına dahil ettiğiniz kişilerin adreslerini göremez.

Bir e-postada BCC'yi nasıl ele alırsınız?

Tıkla Mesaj sekmesi Menü çubuğunda ve Kime alanına birincil alıcının e-posta adresini girin. Gizli alanına, Gizli alıcınızın e-posta adresini yazın. Birden fazla adres veya uzun bir alıcı listesi için, her birini virgül, boşluk veya enter tuşuna basarak ayırabilirsiniz.

Birini BCC'ye taşıdığınızda ne olur?

Bir e-posta zincirinde birini BCC'ye taşımak ileriye dönük konuşmanın bir parçası olmayacaklarından emin olmak için . ... Böylece, ilk e-postasının alıcılarından biri, bu gerçeği düşünceli bir şekilde kabul ederek, onu konuşmadan çıkarır. Teşekkürler, Paul (sizi BCC'ye taşıyor), diyebilir.

Profesyonel e-posta formatı nedir?

E-posta mesajınız şu şekilde biçimlendirilmelidir: tipik bir iş mektubu , paragraflar arasında boşluk bırakarak ve yazım hatası veya dilbilgisi hatası olmadan. Uzunluğu kalite ile karıştırmayın; e-postanızı kısa ve öz tutun. Aşırı karmaşık veya uzun cümlelerden kaçının.

İyi bir profesyonel e-posta nedir?

Profesyonel bir e-posta adresinin en standart ve önerilen şekli elbette ki biçim . Ancak profesyonel bir e-posta adresi almanın başka yolları da vardır, örneğin: ...