Doğa jeolojisi açık erişim mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ofelia Kovacek
Puan: 4.2/5(14 oy)

Nature Geoscience, Dönüştürücü Bir Dergidir; yazarlar, geleneksel yayın yolunu kullanarak VEYA anında altın Açık Erişim . Açık Erişim seçeneğimiz, fon sağlayıcı ve kurumsal gereksinimlere uygundur.

Doğa Açık Erişim midir?

Nature and the Nature araştırma dergileri – şimdi anında altın açık erişim tüm birincil araştırmalar için seçenekler. Açık araştırmalara ve bunun araştırmacılara, kurumlara, fon sağlayıcılara ve daha geniş kamuoyuna sağladığı faydalara tamamen bağlıyız.

Doğa altın Açık Erişim mi?

Altın açık erişim yapar herkes için ücretsiz ve kalıcı olarak erişilebilen bir makalenin son hali , yayınlandıktan hemen sonra. ... Açık erişim yayınını kolaylaştırmak için yazarların bir makale işlem ücreti (APC) ödemeleri gerekmektedir.

Nature Geoscience hakemli mi?

Doğa Jeolojisi aylık akran - gözden geçirildi tarafından yayınlanan bilimsel dergi Doğa Yayın Grubu. Baş Editör, Şubat 2020'de Heike Langenberg'den devralan Tamara Goldin'dir.

Ortamda Açık Erişim nedir?

Açık erişim (OA) araştırma çıktılarının çevrimiçi, ücretsiz veya diğer erişim engelleri olmadan dağıtıldığı bir dizi ilke ve uygulama .

Kılavuzlu Açık Erişim: İşte nasıl çalıştığı

35 ilgili soru bulundu

Açık erişim dergileri güvenilir midir?

Açık Erişim ve meslektaş incelemesi

İyi kalite açık erişim dergileri sıkı bir akran değerlendirme süreci var. Bu, bir makalenin kalitesinin, geçerliliğinin ve uygunluğunun alandaki bağımsız meslektaşlar tarafından değerlendirildiği anlamına gelir. taylor ve francis dergiler akran denetiminden geçer ve aynı şey tüm saygın yayıncılar için de geçerlidir.

Açık erişim iyi mi?

Açık Erişim Görünürlüğü Artırır

Bilimsel araştırmalar, ödeme duvarı engeli olmadığı için açık erişimle daha hızlı ve geniş bir alana yayılıyor. Bu görünürlük size ve araştırmanıza fayda sağlar, çünkü eşdeğer bir dergide bir ödeme duvarının arkasında yayınlamaya kıyasla daha fazla insan çalışmanıza erişebilir ve erişecektir.

Doğa İklim Değişikliği Açık Erişim mi?

Doğa İklim Değişikliği Dönüştürücü Bir Dergidir; yazarlar, geleneksel yayın yolunu kullanarak VEYA anında altın Açık Erişim . Açık Erişim seçeneğimiz, fon sağlayıcı ve kurumsal gereksinimlere uygundur.

Nature Geoscience iyi bir dergi mi?

Dergi ve makale metrikleri

Nature Geoscience için 2018 dergi metrikleri aşağıdaki gibidir: 2 -yıl Etki Faktörü: 14.480 . 5 yıllık Etki Faktörü: 15.781 . ... Makale Etki Puanı: 7.284.

Doğa Enerjisi akran tarafından denetleniyor mu?

Doğa Enerjisi aylık hakemli bilimsel dergi Nature Publishing Group tarafından yayınlandı. Genel yayın yönetmeni Nicky Dean. Güneş pili teknolojisinde 2017 verimlilik rekoru (%26,6) dergide yayınlandı.

Doğada yayınlamanın maliyeti nedir?

2021'den itibaren yayıncı ücret alacak 9.500 €, 11.390 ABD Doları veya 8.290 Sterlin Nature ve şu anda makalelerinin çoğunu ödeme duvarlarının arkasında tutan ve aboneliklerle finanse edilen diğer 32 dergide bir kağıt açık erişim (OA) yapmak.

PLOS ONE'da yayınlamanın maliyeti nedir?

yayın ücreti var Kabul edilen makaleler için 1350 ABD Doları . Ayrıca, ücretleri karşılayacak parası olmayan yazarlar için ücretten tam veya kısmi feragat alınabilir.

Springer yayınlamanın maliyeti nedir?

Springer dergisinde yayınlamanın maliyeti nedir? Springer dergilerinin çoğu için, makale yayınlamak ücretsizdir . Bir dergi sayfa ücreti gerektiriyorsa, bunları derginin springer.com ana sayfasında veya Yazarlar için Talimatlarında bulabilirsiniz.

Yayın ücreti ne kadar?

Kabul sonrası belirli açık erişim dergileri tarafından alınan bu ücretler, yazar yayınlama ücretleri veya makale işleme ücretleri (APC'ler) olarak da bilinir ve 8-3.900 dolardan . APC'ler, özellikle yüksek ret oranlarına sahip açık erişim dergileri arasında gönderim ücretleri nedeniyle düşebilir.

Science'da yayınlamanın maliyeti nedir?

Elde edilen gelire ve yayınlanan toplam makale sayısına dayalı olarak makale başına nihai yayın maliyetini tahmin ederek, bir makaleyi yayınlamak için ortalama maliyetin şu olduğunu tahmin ederler. yaklaşık 3500 ila 4000 dolar .

En yüksek etki faktörü günlüğü nedir?

Etki Faktörü Yüksek Dergiler

  • CA- Klinisyenler için Kanser Dergisi | 435,4.
  • Doğal İnceleme Materyalleri | 123,7.
  • Üç Aylık Ekonomi Dergisi | 22,7.
  • Doğa İncelemeleri Genetik | 73,5.
  • Hücre | 58,7.
  • Politik Ekonomi Dergisi | 12,1.
  • New England Tıp Dergisi | 66,1.
  • ekonometrik | 8,1.

Yerbilimci ne kadar kazanıyor?

Yerbilimciler için ortalama yıllık ücret Mayıs ayında 93.580 dolardı 2020. Ortalama ücret, bir meslekte çalışanların yarısının bu miktardan fazla, yarısının daha az kazandığı ücrettir. En düşük yüzde 10 51.890 dolardan az, en yüksek yüzde 10 201.150 dolardan fazla kazandı.

Jeoloji ve çevre bilimi arasındaki fark nedir?

Çevre Biliminde. ... (Jeoloji) magmatik ve metamorfik kayaçlar, levha tektoniği ve ekonomik jeoloji çalışmalarında daha fazlasını yaparsınız; çevresel jeolojide, sen jeokimya, jeofizik ve çevre bilimi çalışmalarında daha fazlasını yapın .

Doğa İklim Değişikliği iyi bir dergi mi?

Dergi ve makale metrikleri

Doğa İklim Değişikliği için 2018 dergi ölçümleri aşağıdaki gibidir: 2 yıllık Etki Faktörü: 21.722. 5 yıllık Etki Faktörü: 25.170. Aciliyet Endeksi: 4.116.

Doğa İklim Değişikliği bir dergi mi?

Doğa İklim Değişikliği bir aylık dergi Küresel iklim değişikliğinin doğası, altında yatan nedenleri veya etkileri ve bunun ekonomi, politika ve genel olarak dünya üzerindeki etkileri hakkında en önemli ve en son araştırmaları yayınlamaya adamıştır.

Nature Climate Change dergisi saygın mı?

Doğa İklim Değişikliği bir aylık hakemli bilimsel dergi Nature Publishing Group tarafından küresel ısınma, mevcut iklim değişikliği ve özellikle etkileri ile ilgili araştırmaların tüm yönlerini kapsayan yayınlanmıştır. ... Journal Citation Reports'a göre derginin 2019 etki faktörü 20.893'tür.

Açık erişimden kimler yararlanır?

Anahtar OA faydalar

Araştırmacılar makalelerini yayıncılara ücretsiz olarak sağlarlar, çünkü tazminatları bulgularının tanınması şeklinde gelir. Açık Erişim daha fazla okuyucu, daha fazla potansiyel işbirlikçi, çalışmaları için daha fazla alıntı ve nihayetinde kendileri ve kurumları için daha fazla tanınma anlamına gelir.

Açık bilim neden kötü?

Bilim adamları, finansman ve iş için birbirleriyle rekabet eder; bu da, araştırmayı paylaşmayı potansiyel olarak kötü bir fikir haline getirir. veri bunun için çok çalıştın. ... Bu azaltılmış araştırma çıktısı, bilim insanlarının fon alma olasılığını azaltabilir ve iş güvenliğini azaltabilir.

Yazarlar açık erişimden yararlanır mı?

Açık erişim yayıncılık ile, yazarlar genellikle makaleleri üzerindeki hakları elinde tutar . Ayrıca yazarlara farklı lisanslar da vermektedirler. Bu, yazarların makalelerini abonelik ödeme duvarı dışında paylaşmasına olanak tanır.