Dizler ne zaman açılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Joanna Legros
Puan: 4.8/5(67 oy)

Knoebels Amusement Resort, Elysburg, Pennsylvania'da aile tarafından işletilen ve işletilen bir eğlence parkı, piknik korusu ve kamp alanıdır. 1926'da açılan Amerika'nın en büyük ücretsiz giriş parkıdır.

Knoebels 2021'de Açık mı?

Knoebels, İşçi Bayramı, Eylül Hafta Sonları, Hallo-Fun ve en yeni eğlence sezonları Joy Through the Grove - A Drive aracılığıyla Noel ışık deneyimini içeren Ocak 2021'e kadar olan takvimini açıkladı! biz İşçi Bayramı olsa her gün açık!

Knoebels hangi aylarda açık?

Parkın tüm COVID-19 gerekliliklerini burada bulabilirsiniz. Knoebels açılır 24 Nisan bu yıl. Daha sonra 16 Mayıs'a kadar Cumartesi ve Pazar günleri çalışır, ardından 21 Mayıs Cuma gününü takvime ekler ve 31 Mayıs'tan itibaren her gün açıktır.

Knoebels'te maske takmanız gerekiyor mu?

YÜZ KAPLAMALARITam aşılı konukların Knoebels'de artık yüzlerini kapatmaları gerekmemektedir. . Aşıları tam olan misafirler isterlerse yüzlerini örtmeye devam edebilirler. ... Knoebels'i ziyaret eden herkesin güvenliğini sağlamaya yönelik işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Knoebels parkı ücretsiz mi?

Knoebels Amerika'nın en büyük ücretsiz girişli eğlence parkı ve ayrıca ücretsiz otopark, ücretsiz günlük eğlence ve ücretsiz piknik olanakları sunmaktadır. ... Kiddie gezileri, heyecan gezileri, aile gezileri ve eğlenceler—Knoebels'de herkes için bir şeyler var.

Dizler: Açıklandı

33 ilgili soru bulundu