Discord sunucusunu kim barındırdı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cruz Hahn
Puan: 4.6/5(49 oy)

Discord, 8 farklı sağlayıcıyla başladı ve yavaş yavaş daralttı. Ses ve video trafiğini barındırmak için ortaklar ararken ağ altyapısına, ağın kalitesine ve ortak olma becerisine baktılar. i3D.net artık Discords'un birincil VoIP barındırma sağlayıcısıdır.

Discord kimlerde barındırılıyor?

Discord Gateway ve Discord Guilds şu anda çalışıyor Google Bulut Platformu . Tüm dünyada 13 bölgede (30'dan fazla veri merkezinde barındırılan) 850'den fazla ses sunucusu işletiyoruz.

Discord sunucuları kendi kendine mi barındırılıyor?

Discord, kendi kendine barındırılan bir çözüm olarak mevcut değildir ancak yerinde bir çözüm barındırmak isteyen ileri düzey kullanıcılar ve işletmeler için birçok alternatif vardır. Kendinden Barındırılan en iyi alternatif Element'tir. Ücretsiz değil, bu yüzden ücretsiz bir alternatif arıyorsanız Mumble veya Matrix.org'u deneyebilirsiniz.

Discord sunucusu nerede barındırılıyor?

Sunucular barındırılıyor iç altyapımızda . Evet, hepsi Discord'u geliştiren şirket tarafından özel olarak barındırılıyor.

Discord çocuklar için güvenli mi?

Anlaşmazlık bunu gerektirir kullanıcılar en az 13 yaşında olmalıdır , kayıt sırasında kullanıcıların yaşını doğrulamasalar da. ... Tümü kullanıcı tarafından oluşturulduğu için, küfür, grafik dil ve resimler gibi pek çok uygunsuz içerik var (ancak bunları yasaklayan bir gruba ait olmak tamamen mümkündür).

DISCORD Sunucusu oluşturun ve kurun: Discord Sunucu Eğitimi 2021

22 ilgili soru bulundu

Microsoft Discord'u satın aldı mı?

Microsoft Corp. ve video oyunu sohbet şirketi Discord Inc . Discord'dan sonra devralma görüşmelerini sonlandırdı Konuyla ilgili bilgiye sahip kişilere göre, 12 milyar dolarlık bir teklifi reddetti.

Discord hangi ülkelerde yasak?

Discord'un yasaklandığı birkaç yer:

  • Çin.
  • BAE.
  • Mısır.
  • İran.
  • benim.
  • Kuzey Kore.

Discord bir casus yazılım mı?

Uzmanlar diyor Discord casus yazılımdır tescilli iletişim platformundan geçen tüm bilgileri topladığı için. Discord, merkezi iletişim platformu olmakla birlikte, her iletişim, bilgilerin kaydedilebildiği platformun resmi sunucularından geçmek zorundadır.

Discord eşler arası bir video mu?

Discord, çoğu modern tarayıcıda yerleşik olan, ancak daha güvenli ve daha hızlı olması için kandıran WebRTC adlı HTML5 standardını kullanıyor. ... Yani tarayıcı eşler arası çalıştığını düşünüyor, ancak olumsuzluk . Discord, masaüstü uygulamasını indiren kullanıcılar için hangi oyunu oynadığınızı algılar ve görüntüler.


Hangisi daha iyi Teamspeak veya Discord?

Teamspeak ayrıca insanları etkili bir şekilde yasaklama açısından sunucunuz üzerinde size daha fazla kontrol sağlar. Optimum ses kalitesi ve kararlılığı ile oyun oynamak için Teamspeak'i seçin. Yine de, anlaşmazlık Reddit grubu gibi bir şey için ücretsiz bir sunucu kurmak istiyorsanız daha iyi bir seçenek olabilir.

Discord sunucuları ücretsiz mi?

Discord sunucuları oluşturmak ücretsizdir . Böylece, arkadaşlarınızı davet etmek için kullanabileceğiniz kendi sunucunuzu oluşturma seçeneğiniz vardır.

Discord'da kaldırma nedir?

Bildiğiniz gibi Discord, rolleri göstermek için iki yöntem sunar; kaldırılmış ve standart. Kaldırılmış bir konfigürasyonda, rol hiyerarşisi, sunucu üyeleri için görünür şekilde açıktır ; roller, rol yönetimi menüsünde hangi rolün daha yüksek olduğuna göre sıralanır ve görüntülenir.

Discord'un neredeyse adı neydi?

Bir Tweet'te Discord, bilinen isim yerine, şimdilik orijinal olarak adlandırılacağını belirtti. Wyvern . Ancak, markanın adı üzerinde daha fazla düşünüldükten sonra, kazındı ve onun yerine Discord kullanıldı.


2021 kaç Discord kullanıcısı var?

Discord, son birkaç yılda kayıtlı kullanıcılarda sağlam bir artış gördü. Mayıs 2017'de 45 milyon, Mayıs 2018'de 130 milyon, Mayıs 2019'da 250 milyon, Haziran 2020'de 300 milyon ve 350 milyon Haziran 2021'de.

Kaç Discord sunucusuna katılabilirsiniz?

Tek bir kullanıcı katılabilir 100 sunucu ve hangi sunuculardan bildirim almak istediğinizi ayarlayabilirsiniz. Hatta katıldığınız her sunucu için kendinize farklı bir takma ad verebilirsiniz.

Discord sizi takip edebilir mi?

Evet, Discord oynadığınız oyunları takip edebilir , isteseniz de istemeseniz de. ... Pek çok güvenlik sorunu gibi, Discord'un izinleri de kullanıcıların kendilerini tanıması ve sonra kendi sonuçlarına varması gereken bir şeydir.

Discord bir virüs mü?

Discord'da biraz varken kötü amaçlı yazılım tarama yetenekleri, birçok kötü amaçlı içerik türü önceden haber vermeden geçer. Kullanıcılar yakalandıklarında hesaplarını yakıp yeni bir hesap oluşturabilirler. Discord, polisin kötüye kullanımıyla ilgili kullanıcı raporlarına büyük ölçüde güveniyor.


Discord botları sizi gözetliyor mu?

olduğuna dair bir söylenti dolaşıyor bot ayrıca anlaşmazlığınızı gözetleyebilir ve gönderdiğiniz tüm mesajları özel takım anlaşmazlıklarında günlüğe kaydeder . Durum böyle değil, PDCL discord botunda yerleşik bir casus yazılım yok.

13 yaşından küçük Discord kullanmak yasa dışı mı?

Her şeyden önce, COPPA, 13 yaşın altındaki bir kişinin ebeveyn iznine sahip olması durumunda, toplanan verileri alabileceğini belirtir, bu da şu anlama gelir: teknik olarak Discord'u kullanmalarına izin verilir . ... NSFW kanalları 13 yaşından küçükler tarafından görülemeyecek ve çocuklar ebeveynlerinin izni olmadan arkadaşlık isteği gönderemeyecek.

BetterDiscord'a izin veriliyor mu?

BetterDiscord, birçok kişinin kullandığı harika bir eklentidir, ancak Discord Hizmet Şartlarını ihlal eder ve güvenlik sorunlarına neden olabilir. ... Insanlar yapabilir eklentileri ve temaları yükle , muhtemelen geliştirici portalındaki bir web sayfası aracılığıyla.

VPN BAE'de yasa dışı mı?

Etisalat gibi internet servis sağlayıcıları tarafından uygulanan VPN karşıtı önlemlere rağmen BAE'de VPN kullanmak yasaldır. ... Gerçekten de BAE kanunu diyor ki VPN yalnızca suç işlemek için kullanılıyorsa yasa dışıdır . Telekom Düzenleme Kurumu (TRA), BAE'deki internet sansüründen sorumludur.


Zoom, Microsoft'a mı ait?

Skype, Zoom'dan daha eski olmasına ve teknoloji devi Microsoft , Zoom onu ​​kendi tozu içinde bıraktı.

NASA'da Discord var mı?

/r/nasa'daki harika topluluğu geliştirmek için bir discord sunucusu burada günlük olarak gerçekleşen canlı tartışmaları desteklemek için.

Discord ne kadar kazanıyor?

Discord'un Net Değerine Bir Bakış

2020'de COVID-19 pandemisine yönelik karantina tüketicileri evde tuttuğu için Discord kazandı 130 milyon dolar gelir — yıldan yıla %188 artış. 2021'de platform 7 milyar dolar değerindeydi ve bir yıldan kısa bir sürede değerini ikiye katladı.