Wish ürünleri nereden geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rudy Frami
Puan: 4.8/5(66 oy)

Wish'te bir şey satın alırsanız, büyük olasılıkla doğrudan bir Çin'de üretici . Birçok satıcı doğrudan Çin'den ABD, İngiltere ve Kanada gibi Batı ülkelerine gönderim yapıyor. Wish doğrudan bir fabrikadan satın almanıza izin verdiği için aracı yoktur. Bu, daha az kalite kontrol pahasına daha düşük fiyatlar anlamına gelir.

Wish'ten satın almak güvenli midir?

İnanılmaz fiyatlarına rağmen, Dilek tamamen yasal . ... Taklit risklerine ek olarak, Wish'te bulduğunuz bazı eşyaların riskli satın alımlar olduğunu bilmelisiniz. Elektronikler kötü yapılmış olabilir veya giysiler tam oturmayabilir. Tıpkı eskilerin dediği gibi: 'Ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz.'

Wish ürünleri Çin'de mi üretiliyor?

AliExpress, LightInTheBox ve hatta Amazon gibi dilekler ve siteler, daha fazla Çinli satıcının ABD pazarına girmesini sağladı ve burada ABD'li üreticiler ve kendilerinden mal ithal eden ABD'li perakendecilerle rekabet ettiler. Çin .

Wish ürünleri sahte mi?

Wish, Amazon ve eBay kadar yasaldır. bu şirket gerçek (Onlar San Francisco merkezli) ve platformda ürün satan gerçek şirketler var. Hizmet, moda ürünleri, ev eşyaları ve gadget'larda çılgınca düşük fiyatlar sunuyor. ... Bu, satılan malın önemli bir bölümünün sahte olduğu anlamına gelir.

Dilek Çinli bir şirket mi?

Wish, satıcılar ve alıcılar arasındaki işlemleri kolaylaştıran bir Amerikan çevrimiçi e-ticaret platformudur. Wish, 2010 yılında Piotr Szulczewski (CEO) ve Danny Zhang (eski CTO) tarafından kuruldu. Dilek tarafından işletilmektedir ContextLogic Inc. Amerika Birleşik Devletleri, San Francisco'da.

Tüm DOĞRULANMIŞ Ürünleri İstek Üzerine Satın Aldım..

17 ilgili soru bulundu

Dilek fiyatlar hakkında neden yalan söyler?

Siz satıcı, ürünleri platforma yüklerken her bir öğenin fiyatını belirtir . ... Ancak, satıcının önerdiği fiyat ile kullanıcıların Wish'te gördüğü fiyat arasında fark olabilir. Bunu, maruz kalma ve işlem sayısını optimize etmek için yapıyoruz.

Dilek kime aittir?

# 1833 Peter Szulczewski

Peter Szulczewski, alışveriş yapanları çoğunlukla Çin'de bulunan tüccarlarla buluşturan e-ticaret pazarı Wish'in yaklaşık %18'ine sahip. Aralık 2020'de Wish, şirkete 17 milyar dolar değerinde bir ilk halka arzda 1,1 milyar dolar topladı.

Hindistan'da dilek yasak mı?

Wish Hindistan'a Gönderiliyor mu? Hayır, Wish Hindistan'a göndermiyor , ancak Hindistan'a sıfır baş ağrısıyla gönderilen herhangi bir Wish siparişini almak için bir süreç tasarladım. Bir paket iletici kullanmayı içerir: Amerika Birleşik Devletleri'nde İstek siparişinizi kabul edecek ve Hindistan'da size iletecek bir depo.

Kulüp fabrikası Hindistan'da mı teslimat yapıyor?

Çin e-ticaret uygulamaları Shein ve Club Factory şu anda Hindistan'da hala sipariş alıyor ve ürün teslim ediyor 57 diğer uygulamayla birlikte hükümet tarafından yasaklanmasına rağmen. ... Yasaklamanın ardından COD aracılığıyla Shein'e verilen sipariş de 9 Temmuz itibariyle bir müşteriye başarıyla teslim edildi.


Dilek için gümrük ödemek zorunda mısın?

Paketimi teslim almak için benden gümrük ücreti alınırsa ne yapmalıyım? Çoğu ülkede, Wish yalnızca ürünün maliyeti artı nakliye ücretini tahsil eder . ... Bu itibarla, Wish bu ücretlerden sorumlu değildir ve sizi tazmin etmeyecektir. Gümrük: Yerel yönetmeliklerinize göre sizden gümrük ücretleri alınabilir.

Alibaba Hintli mi?

Alibaba ilk Hindistan'a girdi B2B e-ticaret pazarı Alibaba.com ile 2007 civarında. 2008 yılına gelindiğinde Hindistan, 400.000 kayıtlı kullanıcıyla ticari listeler açısından ilk üç pazar arasında yer aldı ve işinin %8'ini temsil etti.

Dilek neden bu kadar pahalı?

Öncelikle Wish ürünleri hemen gelmiyor ve bu süper ucuz nakliye oranları . ... İkinci olarak, ürünlerin büyük bir kısmı Çin'de üretildiğinden, işçilik maliyetinin düşük olduğu ve işçilik gereksinimlerinin çok daha az katı olduğu (Atlantik üzerinden) olduğundan, ürünlerin fiyatları gülünç derecede ucuz olabilir.

Hangisi daha iyi Amazon veya dilek?

Diğer bir deyişle, Amazon büyümeye devam ediyor geçen yıl 150 kat daha fazla gelir elde etmesine rağmen Wish'ten çok daha hızlı bir oranda. Amazon ayrıca Wish'ten çok daha karlı - COVID-19 güvenlik harcamalarına milyarlarca dolar harcamasına rağmen net geliri %84 artarak 21,3 milyar dolara yükseldi.


Dilek neden Rusça görünüyor?

Uygulama arayüzü Rusça olarak değiştiyse, cihaz ayarlarınızda tercih edilen dil sırası nedeniyle . ... Uygulamada örneğin Almanca arayüzü olmadığı halde Rusça olduğu ve bir sonraki tercih edilen dil olarak listelendiği için uygulamanın arayüzü Rusça'ya geçiyor.

Dileğin neden 2 farklı fiyatı var?

Aynı ürün için farklı fiyatlar görmenizin 2 ana nedeni vardır: Seçtiğiniz beden, renk veya varyasyon farklı fiyatlandırılır . Bazı durumlarda, ürünün fiyatı, seçtiğiniz boyut, renk veya varyasyona bağlı olarak değişebilir. Aynı ürün birden fazla mağazada satılıyor.

Dilek'ten sipariş almak ne kadar sürer?

Wish siparişlerinin ulaşması ne kadar sürer. Wish'ten bir teslimat almak ne kadar sürer? Wish Post kargo paketlerinin çoğu teslim edilir 15-30 gün içinde , elbette istisnalar vardır ve paketlerin gelmesi 45 günü bulabilir.

İstek AliExpress'in bir parçası mı?

AliExpress'teki satıcıların ve üreticilerin çoğu, Çin'de . Wish bir çevrimiçi perakende şirketi ve birden fazla kategoride binlerce farklı üründen, tümü çok indirimli fiyatlarla alışveriş yapmanızı sağlayan bir çevrimiçi pazar yeridir.


Amazon, Wish'e bağlı mı?

Amazon Wish'i ele geçirdi Ücretsiz olarak gönderilen 10$'ın altındaki ürün seçenekleriyle. Amazon, görünüşte perakendecinin Wish ve diğerleri gibi indirimli alışveriş uygulamalarıyla daha iyi rekabet etmesine yardımcı olmayı amaçlayan yeni bir özelliği sessizce başlattı.

Wish'in her ay kaç müşterisi var?

Wish, 2018'de dünya çapında en çok indirilen alışveriş uygulamasıydı ve şu anda satışlarla ABD'deki en büyük üçüncü e-ticaret pazarı. küresel olarak, 90 milyon insan ayda en az bir kez kullanın.

Amazon Bir Dilek mi?

Çoğu kişi Wish'i Çin'den atılan doodads satan bir site olarak biliyor, ancak 10 yaşındaki San Francisco merkezli şirket, yaklaşan halka arzının beklentisiyle, geri kalanımız için kendini bir tür Amazon gibi göstermeye başladı .

Dilek kapıya teslim edilir mi?

San Fransico merkezli küresel çevrimiçi perakendeci Wish, Güney Afrika Postanesi Güney Afrikalılara daha hızlı ve daha verimli mal teslim etmek amacıyla. ... Müşteriler ayrıca birden fazla ürün için paket gönderiler alabilecek ve tahsilata hazır teslimatlar için SMS bildirimi alabilecekler.


Alibaba Hindistan'da neden yasaklandı?

Elektronik ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı talimat verdi. bu uygulamaların erişimini engelleme Hükümetten yapılan açıklamada, Hindistan'daki kullanıcılar tarafından İçişleri Bakanlığı Hindistan Siber Suç Koordinasyon Merkezi'nden alınan kapsamlı raporlara dayanılarak yapıldığı belirtildi.

Alibaba Hindistan'da yasaklandı mı?

Alibaba ve AliExpress arasında 43 Çin uygulaması yasaklandı Hindistan'da, Hükümet Haberleri, ET Hükümeti.

Alibaba'daki her şey sahte mi?

Bazı Alibaba tedarikçileri, önemli ölçüde daha düşük fiyatlara sundukları markalı ürünlerin orijinal üreticileri olduklarını iddia ediyor. OEM olmaları pek olası değildir ve ürünler neredeyse kesinlikle sahte . Aynısı spor takımı logoları ve Disney karakterleri gibi lisanslı ürünler için de geçerlidir.

Gümrük ücretlerini nasıl ödüyorsunuz?

Aşağıdaki yollardan herhangi biriyle ödeyebilirsiniz:

  1. Yalnızca ABD para birimi.
  2. Bir ABD bankasında düzenlenen ve ABD Gümrük ve Sınır Korumasına ödenecek tutarda kişisel çek. ...
  3. Devlet çeki, havale veya seyahat çeki, tutarın ödenmesi gereken vergiyi 50 dolardan fazla aşmaması durumunda.