Dibs anlamı var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Maria Jast
Puan: 5/5(58 oy)

Birisi bir şeye daldığını söylediğinde, o şeyin haklarını herkesten önce talep ederler veya beyan ederler .

Argoda dibs ne anlama geliyor?

1 argo: özellikle küçük miktarlarda para . 2 : iddia, haklar o kek parçası üzerinde dibs var.

Dib örnekleri nelerdir?

Dibs kelimesini genellikle 'ilk dibs on' ifadesinde bulacaksınız. Örneğin, ' Çikolatalı çörek istedim ama ilk önce ablam yedi. .' Genellikle, bir şey hakkında bilgi sahibi olmak, yalnızca onu yüksek sesle iddia eden ilk kişi olmakla ilgilidir.

Kendimde nasıl dib olabilirim?

kendine bir şey rezerve etmek ; kendi adına bir şey talep etmek. (Genellikle çocuklar tarafından söylenir.)

Stooges'in anlamı nedir?

1 A : ast veya uyumlu bir rol oynayan biri bir müdüre. b : kukla duyusu 3. 2: düz adam. 3: dışkı güvercin duygusu 1. yardakçı.

İngilizce Öğrenin: Günlük Kolay İngilizce İfade 0405: dib'leri aramak için

35 ilgili soru bulundu

Köstebek kötü bir kelime mi?

Birinin kaba şakalarının poposuysanız, aynı zamanda bir yardakçı . Bir şakşak komedyenin yardımcısı - yüzüne pasta yiyen veya kafasına tahtayla vurulan kişi - bir yardakçıdır. ... Kelime, muhtemelen öğrenciden türetilmiş 'komedyene yardım eden aktör' anlamına geliyordu, ancak oldukça aşağılayıcı bir hale geldi.

İngiliz argosunda Lackey ne anlama geliyor?

Bir uşak başkası için çalışan ve üstlerini öperek öne geçmeye çalışan biri . ... Uşak, uşak, kapıcı veya uşak gibi üniforma giyen bir hizmetçi de olabilir.

Bir kızda dibs nedir?

Birisi bir şeye daldığını söylediğinde, o şeyin haklarını herkesten önce talep ederler veya beyan ederler . Bu anlamda Dibs, 1900'lerin başlarına kadar giden çocuk argosudur.

Dibs için başka bir kelime nedir?

Bu sayfada dibs için 6 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: iddia , iddia, sahip olunan, iddia, unvan ve istek.


Dibs cümle içinde nasıl kullanılır?

Dibs Cümle Örnekleri

  1. Onu satacaktım, ama eğer ilgileniyorsan, ilk teklifini alabilirsin.
  2. Şaşırtıcı derecede büyük bir kalabalık, yeni bakımlı koşularda ilk dib için erken kalkanlardan oluşan bir kalabalıktı.
  3. Bunu yaparsanız, indirimli ürünlerde ilk indirime sahip olan ilk alışverişçilerden biri olabilirsiniz.

Dib'leri nasıl kullanıyorsunuz?

Bir şey için dib'i aradığınızda, sen iddia et , özellikle önceden (diğer insanlar onu talep etmeden veya elde etmeden önce). Dib'i aramak için, özellikle son dilim pizzadaki Dibs'de olduğu gibi, özellikle iddia ettiğiniz şeyden bahsederken, genellikle gerçekten dib der (veya bağırırsınız).

İlk dib'ler ne anlama geliyor?

: seçimi (bir şey) herkes toplamadan önce Çiftlik her zaman sebzelerini yerel ailelere ilk kez verir.

Dibs İngilizce bir kelime mi?

dibs'un İngilizcedeki anlamı

birinden bir şeye sahip olma veya bir şey alma hakkı , veya bir şey kullanmak için: Mevcut mal sahibi, mülkün geri kalanını satın alırken ilk önce dib'lere sahip olabilir. UK Dibs ön koltukta!


Dibs Chicago'da ne anlama geliyor?

Her yıl kar yağdığında, Chicago'da yazılı olmayan bir kural, şehrin etrafındaki kürekle doldurulmuş park yerlerinde arabaların yerini alan çeşitli nesneler görür. Buna 'dib' denir. Chicago'da yaşayanlar için 'dibs' kürekle zaman harcadığınız park yerinden tasarruf etmenin bir yolu.

Dibs bir Scrabble kelimesi midir?

Evet , dibs scrabble sözlüğündedir.

Dib'lere ne oldu?

Bir yetişkin olarak, Nestle'nin Dib'leri kalorilerin bir kısmı için donmuş bir muamelenin tadını çıkarmak için ideal çözüm . Ne zaman olduğu belli değil, ancak Nestle, Dibs'i Kanada'da bırakma kararı aldı ve birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı. ... Dibler en iyi dondurulmuş dondurmadır ve BİZ KANADALILAR ONLARI HAK EDERİZ!

Lackey bir hakaret mi?

Lackey tipik olarak aşağılayıcı bir terim olarak kullanılır. kendini küçük gören ya da hiç saygısı olmayan bir hizmetçi avantaj elde etmek için.


Blackie nedir?

: siyah olan : gibi. genellikle rahatsız edici: koyu pigmentli bir ırka ait bir kişi: siyah bir kişi.

Eksik gerçek bir kelime mi?

ilgi, canlılık veya kararlılık olmadan; kayıtsız; uyuşuk : yetersiz bir girişim. tembel; indolent : Gevşek kimse.

Bir yardakçı köpek nedir?

Peki, bir yardakçı nedir? Bir yardakçı köpek basitçe uzaklara yerleştirdiğim bir köpek . Yardımcı, diğer köpeklerin davranışları, yani ciğerleri, havlamaları, hırlamaları vb. tarafından aşamalı olmayan, sakin ve kendine güvenen bir köpektir... Yavaş yavaş, tepkisel köpek yaklaşabilir ve diğer köpeğin varlığını kabul edebilir.

Şüpheci olmak ne anlama geliyor?

sıfat. bir şeyin doğru olduğuna ikna olmadım ; şüpheli. genel olarak insanlara, fikirlere vb. güvenmeme eğilimi. şüphecilere ait veya bunlarla ilgili; şüpheci.


Psikolojide bir yardakçı nedir?

(psikoloji) Bir müttefik; araştırma katılımcısı tarafından bilinmeyen, araştırmacı için gizlice çalışan bir kişi .