Diş ve kemik miydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nickolas Quigley
Puan: 5/5(37 oy)

Fang and Bone tarafından işletilen bir dükkan.Kilton Kilton Kilton canavarla ilgili mallar sattığı Fang and Bone gezici dükkanının sahibi bir canavar fanatiği . ... Kilton daha sonra canavar parçalarını, kendi dükkânından çeşitli mallar satın almak için kullanılabilecek, kendisi tarafından icat edilen bir para birimi olan Mon ile takas etmeyi teklif edecek. https://zelda.fandom.com› wiki › Kilton

Kilton - Zelda Wiki

hangi canavarla ilgili mallarda uzmanlaşmıştır. bulunabilir Geceleri Deep Akkala'daki Kafatası Gölü'nün 'sol gözünde' . Link, Kilton ile ilk kez görüştükten sonra, dükkanı Hyrule'deki (Goron City hariç) her büyük yerleşim yerinin yakınında 9:00 - 05:00 saatleri arasında görünecek.

Fang Kakariko Bone nerede?

Fang ve Bone ilk olarak şurada bulunabilir: Kafatası Gölü Gece boyunca ve Link Kilton ile ilk kez konuştuğunda gölden ayrılacak ve o andan itibaren dükkan, Kakariko Köyü veya Gerudo Kasabası gibi oyundaki çoğu yerleşim yerine yakın bir yerde bulunabilir.

Kilton nerede?

Kilton'da bulunan Fener Gölü , Impa'nın evinin üstünde ve arkasında.

Fang and Bone'u kim yönetiyor?

Fang and Bone, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan bir dükkan. tarafından çalıştırılır Kilton , sıcak hava balonundan. Link Kilton'la ilk olarak geceleri Deep Akkala bölgesindeki Kafatası Gölü'nde karşılaşır. Onunla konuştuktan sonra, Kilton geceleri Hyrule'deki her kasabanın dışında dükkan kuracak.

Fang and Bone'dan ne alıyorsun?

Fang and Bone'da satılan ürünlerin tam listesi:

  • Moster Özü. 9 ay Tarifler için malzeme.
  • Ahşap Paspas. 19 ay Zayıf mızrak silahı.
  • Yaylı Çekiç. 199 ay Zayıf çekiç (ancak dördüncü vuruşta yapılan özel saldırı, düşmanları havaya fırlatır)
  • Bokoblin Maskesi. 99 ay Bokoblinlerle karıştırın.

NFC etiketleriyle Vahşi İlah Maskesi, Zırh ve Kılıç Nasıl Alınır | Austin John Oynar

44 ilgili soru bulundu

Onunla konuştuktan sonra Kilton nereye gidiyor?

Onunla konuşun ve sonunda gideceğini açıklayacaktır. dükkanını aç, Fang and Bone . O ortadan kaybolacak ve istediğin zaman dükkânını ziyaret edebileceksin. Geceleri ziyaret etmek istediğiniz sürece.

Mon Botw için ne takas etmeliyim?

Pazartesi için satılacak en değerli malzemeler Dinraal, Naydra ve Farosh'tan Korna Parçaları hepsi aynı miktarda Mon değerinde olsa da.

Botw eyerini nasıl alırsınız?

Onlar elde edilebilir Atları kaydederek, Mini Oyunları tamamlayarak veya Hyrule Kingdom genelinde Hazine Sandıklarından . Kadim Eyer hariç tüm Eyerler tamamen kozmetiktir. Ayrıca Ahır Eyer dışında hepsi Anahtar Öğelerdir.

Stahl atı nerede?

Bir sapık bulmak için en yaygın yerler Hebra dağları ve Akkala Yaylaları , Zelda Wiki'ye göre. Kuzey Tabantha Snowfield'ın doğu kısmı gibi alanlarda bir iskelet atı saptayabileceğiniz için, ikisinin daha iyi yeri Hebra'dır.

Kilton'ın resmini nasıl görebilirim?

Hoz'un kabul edeceği bir fotoğraf elde edebilmek için, çektiğinizde Kilton olarak tanınmalıdır. O olmalı fotoğrafın sayılması için kırmızı ünlem işaretine sahip olun .

Karanlık Bağlantı zırhını nasıl elde ederim?

Kıyafeti adresinden satın alabilirsiniz. Kilton , bir sıcak hava balonunda yaşayan bir tüccar. Ancak rupi kabul etmiyor. Sadece kendi icat ettiği özel bir para birimi olan mon ile işlem yapıyor. Mon karşılığında ona canavar parçaları vermeniz ve ardından mon'u Dark Link set parçalarıyla takas etmeniz gerekecek.

Hinox'u nerede bulabilirim?

Hinox Konumları (7)

  • Kincean Adası - Lanayru Kulesi'nin güneybatısında.
  • Phalian Highlands - Kakariko Köyü ve Lakna Rokee Mabedi'nin güneydoğusu ve Dow Na'eh Mabedi'nin kuzeybatısı.
  • Arındırıcı Göl - Naydra Snowfield'in kuzeybatısı ve Lanayru Dağı'nın tepesindeki Jitan Sa'mi Mabedi'nin hemen batısında.

Botw'daki sahil köyü nerede?

Lurelin Köyü bulundu Hyrule'nin Faron Bölgesi'nde ve su kenarında kulübelerde yaşayan balıkçılara ve denizcilere ev sahipliği yapan uzak bir sahil kasabasıdır.

Kilton Botw nedir?

Kilton canavarla ilgili mallar sattığı Fang and Bone gezici dükkanının sahibi bir canavar fanatiği . ... Kilton, her köyün yakınında her gece 21:00 ile 05:00 saatleri arasında bulunabilir. Link saat 05:00'ten sonra hala buralardaysa, kendisiyle görüşülünceye kadar kalacak, bu sırada vedalaşacak ve aniden ortadan kaybolacak.

Leviathan kemikleri nerede?

Bulunduğu Gorae Toor Mabedi'nin batısında, Gut Check Kayası'nda, Darunia Gölü'nün kuzeyinde ve Eldin Bölgesi'nin en kuzeyindeki Deplian Badlands'in doğusunda . Yakınlarda kule veya türbe olmadığı için bu konuma gitmek oldukça zordur.

Lynel maskesini nasıl alırsınız?

Bulunan Yerler: Bu öğe yalnızca şuradan satın alınabilir: Canavar Parçaları Tüccarı Kilton - önce geceleri Akkala'daki Kafatası Gölü'nde, sonra geceleri diğer kasabaların dışında bulundu. Canavar parçalarını Pzt ile değiştirmeli ve 999 Pzt karşılığında satın almalısınız. Bu öğe, yalnızca üç zindanı tamamladıktan sonra envanterinde görünür.

Zelda'nın atı yeniden doğuyor mu?

Sonunda yeniden doğacak . Dev at gibi özel atlar, at tanrısı tarafından canlandırılamaz.

Zelda'daki canavar eyeri ne işe yarar?

Vahşi Nefeste Canavar Eyer tamamen kozmetik , diğer eyer gibi. (Biliyorum, ben de hayal kırıklığına uğradım.) Bu sadece bir kozmetik ürün olsa bile, yine de kendiniz almak isteyebilirsiniz.

Knights dizgini BoTW'yi nasıl edinirsiniz?

Link, Şövalyenin Bridle'ını şu şekilde elde edebilir: Atlı Okçuluk Kampında mini oyun ödülü 20 veya daha fazla hedefi vurmak için ve belirli Ahırlarda kadın Ahır elleriyle konuşarak atına donatabilir.

Antik dizgin BoTW ne yapar?

Antik Dizgin kuşanıldığında atınızın dayanıklılığına birkaç mahmuz ekler . Antik Eyer, nerede olursanız olun (ve atınızı nerede bırakırsanız bırakın) atınızı yanınıza çağırmanıza izin verecektir.

Neden tüm gerudolar dişi?

nedeniyle benzersiz biyolojik tuhaflık , ırk neredeyse sadece kadınlardan oluşur. Her yüz yılda bir kabilede tek bir erkek Gerudo doğar. Bu erkek, Gerudo yasasına göre onların kralı olmaya mahkumdur. Ganondorf, dizide yer alan tek Gerudo erkeğidir.

Molduga bağırsaklarını satmalı mıyım?

Molduga Bağırsakları olabilir 110 Rupi'ye dükkanlara ve tüccarlara satıldı Molduga tarafından düşen en değerli canavar parçası. Ayrıca Kilton'a Fang and Bone'da 55 Mon'a satılabilir.

Tüm canavar parçalarını satmalı mıyım?

Kısa cevap şudur daha nadir eşyaları tutmalı ve yaygın olanları satmalısın . Bu, yiyeceklerden canavar parçalarına kadar her şey için geçerlidir. Kıyafetlerinizi (ve bazı yan görevleri) yükseltmek için daha nadir veya elde edilmesi zor birçok öğeyi kullanacaksınız ve daha nadir yiyecekler size daha fazla kalp verecek veya ekstra efektler verecek.