Dexter Deshawn hayatta kalabilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Raven Kuhn
Puan: 4.6/5(11 oy)

Dexter DeShawn, ilk bakışta güvenilir görünebilecek biri. Ne yazık ki Cyberpunk 2077'nin ilk perdesinin sonlarına doğru kendi derisini kurtarmak için V'yi öldürecek. Tabii ki, V'nin maceraları kalıntı nedeniyle burada bitmiyor. Dexter'a gelince, Goro Takemura onu idam ettiğinden beri uzun süre hayatta kalamaz .

Dex Deshawn her zaman ölür mü?

Dex, Takemura tarafından öldürülür. .

Deshawn, V'yi öldürür mü?

Yorinobu'nun babası Saburo Arasaka'yı beklenmedik bir şekilde öldürmesi nedeniyle soygun ters gittikten sonra V, kaçmayı ve yedek toplantı yeri No-Tell Motel'de Dexter ile buluşmayı başardı. Dexter, V'nin onu bu kadar ısıtmasına çok kızmıştı ve V'yi şahsen öldürdü ve cesetleri atıldı .

Dex'e mi yoksa Evelyn'e mi güvenmeliyim?

Evelyn'in tarafını tutmak her iki şekilde de sonucu etkilemiyor gibi görünüyor, bu yüzden günün sonunda en çok sevdiğiniz karakterin tarafını seçebilirsiniz. Bilgi görevi sırasında Evelyn ile konuştuktan sonra, Dex'i araman gerek , bu noktada Heist görevi başlayacak.

Virüsü chip cyberpunk'tan kaldırmalı mıyım?

Virüsü kaldırırsan, çipi Maelstrom Liderine götürebilir adamlarını havaya uçurmadan. Ancak virüsün bilgisi yeterlidir, onu kaldırmanız gerekmez. Ona virüsten bahsedersen, onu kendisi kaldırır ve onunla ya da adamlarıyla savaşmak zorunda kalmadan botu alabilirsin.

Cyberpunk 2077'de Dexter Deshawn nasıl öldürülür?

29 ilgili soru bulundu

Dex cyberpunk'ı mahvederseniz ne olur?

Kazancın yarısını sunan ekibin ve Evelyn bu parayı canın ne isterse onu yapmak için kullanabilir. . Dex'i mahvetmek riskli olsa da, şehirde sana aynısını yapacak bir sürü tamirci var. O zaman, ya düşüneceğim ya da olmaz, Dex bana güveniyor deme şansın var.

Cyberpunk 2077'de V'ye ne oldu?

Neyse ki, Johnny/V, Adam'ı kesin olarak öldürmek için orada . Mikoshi'ye bağlandıktan sonra Johnny ve V ayrılır ve oyun Panam'ın sonundaki gibi oynanır. V'nin vücudu değişti ve artık zihinlerini kabul etmeyecek.

V siberpunk öldü mü?

İÇİNDE yılında Arasaka Kulesi'ne yapılan taarruz sırasında muharebede yenilirlerse ölürler. (Korkma) The Reaper, burada 'Suicide' bitişiyle aynı şekilde oynayacak.

Dex'e ihanet etmeli misin?

Dex'e söylemeyi seçersen Evelyn'in ona ihanet etmek istediğini ; belli ki bundan biraz rahatsız olacak. Ancak, maaşınızda %40'lık bir artışla sizi ödüllendirecek. Ona plandan bahsetmemeyi seçersen hiçbir şey olmayacak.


V her sonda ölür mü?

Kaçınılmaz serseri şu ki hangi son oyuncuları alırsa alsın, V ölecek . Oyuncular yalnızca V'nin yalnız mı yoksa arkadaşlarıyla mı öleceğini, Johnny ile iyi anlaşıp ayrılmadıklarını ve oyunun son görevinde V'nin hangi müttefiklerinin de öleceğini değiştirebilir.

Dex Cyberpunk 2077'yi kesmeli misiniz?

Cyberpunk 2077'de Dex'ten mi yoksa Evelyn'den mi Taraf Olmalısınız? Sadece kovalamayı keseceğiz . Bu seçim önemli değil. İleride bazı şeyleri etkileyebilir, ancak oyunla geçirdiğimiz süre içinde anlamlı bir sonuç görmedik.

Dex'ten daha fazla para istemeli miyim?

Dexter'a bir şey söylememeyi seçersen yine de biraz daha para isteyebilirsin ama o kadarını alamayacaksın. Jackie ödeme sorununu gündeme getiriyor ve ikiniz de payınızı artırmayı kabul edene kadar Dexter'ı yıpratıyorsunuz.

Johnny gümüş el kaç yaşında?

Johnny Silverhand'in gerçek adı Robert John Linder - 16 Kasım 1988'de doğdu. Bu onu teknik olarak 89 yaşında Cyberpunk 2077 olayları etrafında. Robert John Linder, savaştan sonra Night City'ye döndüğünde adını Johnny Silverhand olarak değiştirdi.


Cyberpunk 2077'de neler bulabileceğinizi kim bilebilir?

Peygamber Garry Cyberpunk 2077'de bulabileceğiniz bir NPC'dir ve o, Prophet's Song görevinin can alıcı noktasıdır.

Evelyn Parker neden kalıntıyı istiyor?

Evelyn fark etti Vudu Çocukları Johnny Silverhand'in engramını içeren ve Yorinobu'nun elinde olan Kalıntı olarak bilinen bir biyoçipin peşindeydiler. Ve böylece kendi kârı için çalmaya karar verdi ve NetWatch ile iletişime geçerek para, koruma ve yeni bir kimlik karşılığında onlara vermeyi teklif etti.

V siberpunk kurtarılabilir mi?

Night City dünyası iç karartıcı olsa da, oyuncular Cyberpunk 2077'nin bazı karakterlerini ölümden kurtararak yine de olumlu bir etki yaratabilirler. V, Aldecaldos'la gizli sonla ayrılamaz, sadece hileli son seçimlerini yapabilirler .

V siberpunk hayatta kalabilir mi?

Bu sonun özü, Alt'ın Johnny'nin implantını V'nin zihninden ayırmasını, ancak V'ye bunu bildirmesini içerir. 6 ay sonra yine ölecek eğer dünyaya kendi bedeninde dönmeyi seçerse. ... V bu çözümü bulamazsa yine ölecek, ama en azından yanında yeni arkadaşları var.


haydut siberpunk kaç yaşında?

haydut yaş bilinmiyor , ancak 2013 Night City'deki hikayede zaten aktif bir katılımcıydı. O zamanlar en azından 20'li yaşlarının başında olması gerektiğinden, bu, Cyberpunk 2077'nin günümüzde 80 yaşından büyük olmasını sağlayacaktır. Buna rağmen, Rogue biraz yavaşlamadı ve yaşayan bir efsane.

Johnny ve V ikisi de yaşayabilir mi?

Bu son, oyuncular Panam'ın tüm yan görevlerini tamamladıysa kullanılabilir. ... Oyuncu Johnny Silverhand'in V'nin vücudunu tutmasına karar verirse, o zaman ikincisi Blackwall'a geçer. Johnny Silverhand V'nin vücudunda yaşıyor .

Cyberpunk 2077'de kaç son var?

teknik olarak var altı son Cyberpunk 2077'de. Bir bakışta ve spoiler vermeden bunlar şunlardır: Önceden herhangi bir gereksinimi olmayan bir ana bitiş yolu ve bir 'bonus' kısa son. İki 'normal' bitiş yolu, erişmek için belirli yan görevleri tamamlamayı gerektirir ve bu bitiş yollarından birinin iki sonucu vardır.

Cyberpunk 2077'de biten sır nedir?

Johnny ve silah arasında tekrar tekrar bakarsanız (yaklaşık beş dakika sürer), sonunda 'vahşi intihar kaçışı' hakkında bir diyalogla konuşacaktır. Tebrikler, az önce gizli sonun kilidini açtınız. Seçme 'Arasaka Kulesi'ne Saldırı ' ve son görev olarak 'Don't Fear the Reaper'ı oynayabileceksiniz.


Evelyn siberpunktan kurtulabilecek mi?

Ne yazık ki hayır, Evelyn Parker'ı oyunda kurtaramazsın . Şimdi, Her İki Tarafta da kendini öldürüyor ve oyuncunun onu kurtarması imkansız.

Evelyn siberpunk hayatta kalabilir mi?

Evelyn Parker kendini öldürür Cyberpunk 2077'de yaşadığı travma nedeniyle ve V'nin onu herhangi bir seçenekten bağımsız olarak kurtarması mümkün değil. Ancak onu senaryoda yazan ölümden kurtaramazken Judy'nin yan işlerini tamamlayarak intikamı canlandırabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 kaç saat?

Cyberpunk 2077 uzunluğu: Cyberpunk 2077'yi ne kadar sürede yeneceğiniz açıklandı. Tüm yol boyunca oynayanların ortalama, yaklaşık sürelerine dayanarak, Cyberpunk 2077 buralarda 25 ila 30 saat uzunluğunda ana hikayeyi tamamlamak için görmek için.

Johnny kötü bir siberpunk adam mı?

Cyberpunk 2077'deki Johnny Silverhand korkunç bir insan. o Bir katil , bir yalancı, bir terörist ve oynanabilir karakterin ölmesinin nedeni o. Yine de Keanu Reeves'in performansı ve inanılmaz derecede iyi yazılmış sahneler arasında, Johnny zaman zaman Cyberpunk'ın kalbi ve ruhu da olabiliyor.