Deniz ruhunun ininde ne var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Magnus Fritsch MD
Puan: 5/5(25 oy)

Sea Spirit's Den, Azure Körfezi'nin kuzeyinde bulunan çok küçük bir mağaradır. Lugia'ya adanan bu mağaranın adı, efsanevi kuşlar Articuno, Zapdos ve Moltres'in üçlü ustası . Oyuncunun başlatıcısına bağlı olarak, Kalos'ta on bir kez karşılaşıldıktan sonra Efsanevi Üçlü'den biri ortaya çıkacak.

Sea Spirit'in ininde hangi Pokemon'u bulabilirsin?

Pokemon Ligi Şampiyonu olduktan sonra ya Articuno, Zapdos veya Moltres vahşi doğada. Onları vahşi doğada on kez bulun ve Deniz Ruhu İni'nde görünerek savaşmanıza ve onları yakalamanıza izin verir.

Pokemon Y'de Boşluk Odasına nasıl gidilir?

Boşluk Odası 22. Rotanın güneydoğusuna bağlanan küçük bir mağaradır. Şelaleli Pokemon kullanmak . İlk ziyaretinizde bu mağarada bulunan tek şey Ürkütücü Tabak.

Moltres neye karşı zayıf?

Ateş ve Uçan-tip Moltres karşı zayıftır. Elektrik ve Su tipi saldırılar , ve özellikle Rock tipi saldırılara karşı zayıftır. Moltres, yalnızca Ateş türü hareketleri kullanacak ve Kaya ve Su türü Pokémon'un etkinliğini daha da artıracaktır.

Zygarde Pokemon Y nerede?

Başlamak Couriway Kasabası , sonra Route 18'e çıkın. Sağınızda bir merdiven bulana kadar yukarı çıkın ve Terminus Mağarası'na açılan mağara girişine çıkın. Mağaranın 1. katına doğru ilerleyin.

Pokemon X ve Y - Bölüm 41: Azure Körfezi | Deniz Ruhu İnini ve Amfarositini Keşfetmek!

38 ilgili soru bulundu

Boşluk Odası'nda bir şey var mı?

Konum bilgisi

Boşluk Odası, Kalos'ta bulunan küçük bir mağaradır. Mağarada iki eşyadan başka bir şey yok , bir Banettite ve Ürkütücü Plaka.

Boşluk Odasına nasıl gidilir?

Boşluk Odası, 22. Yol üzerinde küçük bir mağaradır. ana yolun güneyinde sörf yapmak ve bir şelaleden aşağı inmek, ardından bir dizi sarı çiçek arasından girişe doğru yürümek . Mağaranın sekizgen bir odaya açılan kısa ve dar bir yolu vardır.

Pokemon Y'yi yendikten sonra ne yapabilirsiniz?

Pokemon X ve Pokemon Y'yi Yendikten Sonra Yapılabilecek 18 Harika Şey

  1. Arkadaşınız Shauna ile Pokemon ticareti yapın. ...
  2. Poke Radarını Almak için Sycamore Pokemon Lab'ı ziyaret edin. ...
  3. Diantha ile Pokemon ticareti yapın. ...
  4. Son O-Power'ı alın. ...
  5. Sushi High Roller'a girin. ...
  6. Bir Savaş Testine katılın. ...
  7. Ulusal Pokedex'i yakalayın. ...
  8. Kiloude Station içinde bir Max Revive alın.

Bilinmeyen zindan nedir?

Bilinmeyen Zindan (Japonca: İsimsiz Mağara) Güney Kalos'ta Pokémon Köyü'nden erişilebilen çok küçük bir mağara . Merkezde oyuna özel bir Mewtwonite ile tek bir Mewtwo bulunur. ... Mewtwo'yu yakalama yeri olarak amacı, Kanto'daki Cerulean Mağarası'na doğrudan bir referanstır.


Kiloude şehrine nasıl gidilir?

Kiloude City Bölgesine Nasıl Gidilir? Elit Four'u ve Şampiyonu yendikten sonra, Lumiose Şehri'nin Kuzey Bulvarı'ndaki Lumiose İstasyonu'na gidin . Orada Profesör Sycamore ile konuşun ve size TMV Pass'ı verecektir. Kiloude City'ye gitmek için trenin yanındaki turuncu bilet makinesini kontrol edin.

Pokemon Y'de Ampharos'u nereden alıyorsunuz?

O bulunur Pokémon Köyü'nde bir mağara Bu, Surf'ün erişmesini gerektirir. Mega Ampharos: Azure Bay'de bu taş olan Amharosit size verilecektir.

Shauna oyun sonrası nerede?

Vaniville Kasabası

Evinizin hemen dışında Shauna var. Size kendi Başlangıç ​​Pokemonunun ilk evrimini sunacak. Alacağınız Pokemon, oyunun başında seçtiğiniz Pokemon'a bağlıdır. Her zaman Seviye 5'te olacaktır.

Yükseltilmiş mega halka ne işe yarar?

Mega Ring, Shalour City'nin spor salonu lideri Korrina'yı yenerek elde edilebilir ve bir Pokémon savaşı sırasında Pokémon'unuzun mega evrim geçirmesini sağlamak için Mega Stones ile birlikte kullanılabilir. Oyunda mega taşları bulmak zor, ancak yükseltilmiş bir Mega Yüzük yere gömülü Mega Taşları kolayca tespit etmenizi sağlar.


Terminus mağarasındaki Zygarde nerede?

Terminus Mağarası'nın Kalos'taki konumu Terminus Mağarası (Japonca: Son Mağara Terminus Mağarası) bir mağaradır. Doğu Kalos'ta Route 18 üzerinde . Terminus Mağarası, Pokémon X ve Y'deki Efsanevi Pokémon Zygarde'nin yeridir.

Oyunu yendikten sonra Profesör Sycamore ile nerede tanışıyorsunuz?

Bakıcı Misyon

Bunu yapmak için Kiloude City'ye gitmeli, Battle Maison'da en az bir savaş kazanmalı, ardından Kiloude City'nin kuzey kısmına gitmeli ve komşunuzla savaşmalısınız. Ondan sonra Profesör Sycamore ile tanışın. güneş saatinin önünde .

Mega yüzüğünüzü nasıl yükseltirsiniz?

Oyuncu Kiloude City'de rakibini bir kez yendikten sonra, Profesör Sycamore oyuncunun Mega Ring'ini şu anda yükseltecek. Oyuncunun güneş saatine dokunmasını sağlayarak Anistar Güneş Saati . Yükseltildikten sonra, oyuncu Kalos çevresindeki gizli Mega Taşları 20:00 - 21:00 saatleri arasında bulabilir.

Işıltılı mağarada hangi fosilleri bulabilirsin?

Kalos bölgesinin iki fosil Pokemon'u Amaura ve Tyrunt . Amaura Yelken Fosilinden, Tyrunt ise Çene Fosilinden canlandırılabilir. Parıldayan Mağaradaki bir bilim adamından biri seçilebilir. Tyrunt, bir fosilden yeniden canlandırılabilen eski bir Pokemon'dur.


Pokemon Y'de Mew'i alabilir misin?

IGN'de, Mew'in bunu yansıtması için etkinlik sayfasını güncellediler. Pokemon onlar için ücretsizdir Pokemon Omega Ruby, Pokemon Alpha Sapphire, Pokemon X veya Pokemon Y'ye sahip olanlarınız. Pokemon Gold veya Silver veya X veya Y'den önce herhangi bir şeye sahipseniz, şansınız kalmadı ve ücretsiz Mew'i alamayacaksınız. .

Pokemon Köyü'ne nasıl gidilir?

Pokemon Köyü, Kalos dağında küçük bir alandır. Sadece erişilebilir Rota 20 üzerinden . İlk girdiğinizde Wulfric'i bulacaksınız. Snowbelle City Gym'e geri dönebilmesi için ona bir Pokemon Savaşı'nda meydan okumak istediğinizi söyleyin.

Elite Four'dan önce Zygarde'ı alabilir misin?

çok mümkün . Çok fazla çalışma bile gerektirmiyor, Elite 4 ile karşılaşmadan önce hücrelerin yaklaşık 60'ını almayı başardım ve onları aramıyordum bile. Hücrelerin 87'si Elite 4'ten önce kapmak için hazır (bu hücrelerden ikisi Pokemon Ligi'nin bulunduğu Lanakila Dağı'nda bulunsa da).

Zygarde iyi bir Pokemon mu?

Zygarde, herhangi bir takım için harika bir ektir ve en iyi Dynamax Pokemon olarak kullanılır . Hacmi ve destekleyici hareketlere dayanması nedeniyle, en iyi dengeli ve savunma odaklı takımlarda kullanılır.


Pokemon Z İptal Edildi mi?

Bunun birkaç gerçek nedeni var Pokémon Z iptal olurdu , ana ikisi Nintendo Switch'in (veya NX'in) piyasaya sürülmesi için acele ve Pokémon'un 20. doğum günü. ... Nintendo'nun finansal sorunlar yaşadığına dair söylentiler vardı, ancak bu pek olası değildi ve bu Pokémon Z'nin gelişimini de etkiledi.