Dedektif Conan ne zaman bitecek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Curt Waters
Puan: 4.7/5(14 oy)

Gösteri şu ana kadar devam edecek 2021 bu kesin çünkü daha önce söylendiği gibi dizinin 1000 bölüm üreteceği ve Detective Conan vs Lupin üçüncü filmi: Kaito Kid 2020'de vizyona girecek. Sonunda Conan kesinlikle Shinichi'yi dönüştürecek.

Dedektif Conan 2021'e mi gidiyor?

Dedektif Conan: The Scarlet Bullet Japonya'da 16 Nisan 2021'de vizyona girdi. Yayınlanması, COVID-19 salgını nedeniyle orijinal Nisan 2020 tarihinden ertelendi. A küresel sürüm 9 Şubat 2021'de açıklandı Japonca, İngilizce, Korece, Almanca ve Çince dillerinde çok dilli bir fragman içerir.

Dedektif Conan hiç biter mi?

Görünüşe göre Dedektif Conan davası çok uzak olmayan bir gelecekte kapanabilir. Son cildin ve son bölümün kesin tarihi hala bilinmiyor Gosho Aoyama'nın serinin sahip olmasını istediği sonu bildiği bildiriliyor, ancak bu hala kilit altında ve muhtemelen birkaç yıl daha kalacak.

Dedektif Conan 2020'yi Neden Durdurdu?

Dedektif Conan adıyla ilgili yasal sorunlar nedeniyle , Funimation ve Viz'in İngilizce dil sürümleri Case Closed olarak yeniden adlandırıldı.

En uzun süren anime hangisidir?

Aynı isimli mangadan uyarlanmıştır, Sazae-san bugüne kadar 2500'den fazla bölümle tüm zamanların en uzun soluklu anime dizisidir. 1969'dan başlayarak, Sazae-san bu güne kadar her Pazar akşamı yayında kalır. Gösteri, Sazae Fuguta ve ailesini takip ediyor.

Dedektif Conan'ın 1000 Bölümünü İzledim O yüzden İzlemenize Gerek Yok!

31 ilgili soru bulundu

Ran, Conan'ın Shinichi olduğunu biliyor mu?

Ran, çocukluk arkadaşı ve Shinichi'yi en iyi tanıyan insanlardan biri olan Shinichi ve Conan arasındaki çarpıcı benzerlikleri birden fazla kez fark etmiştir. ... Daha sonra The Desperate Revival'da ortaya çıkıyor ki, Ran, Conan'ın Shinichi olduğuna inanıyor ve bekliyor ona söylemesi için.

Shinichi ve Ran birlikte olacak mı?

1 SHINICHI ÇIKARMAYA BAŞLADI

Onlarca yıldır (bizim zamanımızda), Shinichi ve Ran birbirleri hakkında ne hissettiklerini asla söyleyemediler. Ancak, Kayıp Maria Higashio Vakası'nın sonu olan 1008. bölümden itibaren, ikisinin aslında birbirleriyle çıktığı doğrulandı !

Dedektif Conan popüler mi?

bu Dedektif Conan mangası o kadar popüler ki Japonya'da gerçek bir kasaba var. Conan Kasabası olarak bilinen, şehrin merkezinde dev bir heykel de dahil olmak üzere Conan'a (gece geç saatlere kadar ev sahibi marka değil dedektif markasına ait) çeşitli haraçlarla dolu.

Haibara'nın Conan'a karşı hisleri var mı?

' Haibara, oradayken gerçek hissini gösteriyor Conan/Shinichi'den (Kapanış 60'tan Sahne).


Dedektif Conan filmi 25 olacak mı?

Film 25, Dedektif Conan serisinin 25. filmidir. 24. filmin bitiş jeneriğinden sonra yayınlanan bir teaserda, filmin vizyona gireceği açıklandı. 2022 Altın Haftası'nda yayınlandı .

Neden haibara nefreti kaçtı?

Ran, bunun Haibara'nın ondan nefret etmesinden kaynaklandığına inanıyor, ancak gerçekte bunun nedeni Ran'dır. Haibara'ya şiddetle ölü kız kardeşini hatırlatıyor . Ran, bir dava sırasında Haibara'nın kendini iyi hissetmediğini ve onu güvenli bir yere taşıdığını fark ettikten sonra, Haibara nihayet kendini Ran'a düzgün bir şekilde tanıtır ve yavaş yavaş arkadaş olurlar.

Haibara neden Subaru'dan korkuyor?

Ai Haibara

Ai Haibara yok Subaru'ya güvenmeyin çünkü Subaru, Subaru'da yalnızca Siyah Örgüt'te bulunmuş olanlardan aldığı ürpertileri veriyor. . ... Daha sonra bunun nedeninin, Shuichi Akai'nin Haibara'nın kız kardeşi Akemi Miyano'nun sevgilisiyken ona söylediklerine benzer şeyler söylediği ortaya çıkıyor.

Conan, Ayumi'yi seviyor mu?

Ayumi, Conan'a zeki ve cesur olduğu için büyük bir aşk besliyor. . Bazıları, büyüdüğünde ona aşık olmaya bile başlayabileceğini iddia edebilir. Bu ilişki, Ayumi'ye aşık olan Genta ve Mitsuhiko arasında huzursuzluğa neden olur.


Dedektif Conan neden popüler?

Gösterinin eğlencesi izlemenin büyüsü ile birleşirken akıllı karakterler sorunları çözmek için zekalarını ve zekalarını kullanırlar, Dedektif Conan'ı ortalama Japon izleyiciler için çekici hale getirebilir, dizinin romantik akışı diziyi özellikle Japon kadınlar için ilginç hale getirebilir.

Dedektif Conan Japonya'da hala popüler mi?

Dedektif Conan, 1994'te başlayan bir manga meslektaşı ile 1996'dan beri devam eden sevilen bir suç çözen Japon anime dizisidir. Japonya'da popüler adını taşıyan karakterden sonra bir kasaba ve havaalanı var.

Dedektif Conan Netflix'te mi?

Netflix , internet akışlı medya hizmeti, gösteri koleksiyonlarına Dedektif Conan animesini ekledi. Şu anda Netflix'in İngilizce altyazılı 748-799 bölümleri var (toplam - 52 bölüm). ... Netflix ve Crunchyroll'un yanı sıra, animenin ilk 123 bölümü Funimation'ın web sitesinde mevcut.

Shinichi Kiss Koştu mu?

Shinichi, Ran'ı dudaklarından öpmek için hareket eder. ama panzehir etkisini yitirmeye başlar ve o kaçar.


Ran, Conan'ı seviyor mu?

Conan olduktan sonra Shinichi, Ran ile daha önce hiç bilmediği gerçekleri ve ayrıntıları öğrenerek, Ran'ın ona karşı gerçek hisleri de dahil olmak üzere daha güçlü ve daha yakın bir ilişki geliştirdi ve geliştirdi. Seri boyunca, Ran'ın kendini Shinichi'ye adadığı gösterilmiştir ve nerede olursa olsun onu her zaman sevecektir. .

Shinichi ve Ran evleniyor mu?

Faiz. Dedektif Conan'ın Ran & Shinichi Evlilik Başvurusunda Düğümü Bağla . Yakın zamanda yayınlanan bir evlilik uygulaması görüntüsünde Dedektif Conan'ın Ran Mōri ve Shinichi Kudō için düğün çanları.

Sera Shinichi'yi seviyor mu?

Sera belki de Shinichi'ye aşıktır. , ama Shinichi'deki 'büyücü'ye daha çok aşık. Sanırım Shinichi, onun ona aşık olabileceğini fark etti çünkü (Haibara'nın aksine) Sera'nın imaları oldukça saldırgan ve o zaten onu ve sahildeki davayı (tüm bunların başladığı yer) hatırladığını iddia etti.

Shinichi ve Kaito Kid akraba mı?

Bu nedenle, Yuusaku Kudo, Orijinal Çocukla (kardeşler veya kuzenler) ilgiliyse, Shinichi ve Kaitou kuzenler .


Jodie Sensei vermut mu?

Jodie Ran'ın Teitan Lisesi'ndeki yeni İngilizce öğretmeni olarak Vermouth ile aynı zamanlarda ortaya çıkıyor 'Jodie Saintemillion' adı altında. Biraz garip geliyor ve Conan'dan 'Cool Guy' olarak bahsediyor, bu da hayranların onun sırrını bildiğine inanmasına neden oldu.