Decolgen no drowse hamilelik için güvenli midir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Elmore Rath
Puan: 4.8/5(43 oy)

Bu ilaçlar, hasta hamileyse veya emziriyorsa kontrendikedir. . Parasetamol, önerilen doz ve tedavi süresi içinde alındığında yan etki insidansı düşüktür. Deri döküntüleri ve küçük mide ve bağırsak rahatsızlıkları bildirilmiştir.

Hamilelikte hangi burun dekonjestanı güvenlidir?

Burun tıkanıklığı ve sinüs basıncı

Psödoefedrin ve fenilefrin Sudafed olarak tezgahta mevcuttur ve birçok kadının hamilelik sırasında kullanması güvenlidir. Bununla birlikte, yüksek tansiyonu olan kadınlar, önce bir doktorla konuşmadan psödoefedrin almamalıdır.

Decolgen no-drowse'u ne zaman almalıyım?

1 tablet No-Drowse Decolgen alın her 6 saatte bir veya doktorunuzun önerdiği şekilde. Hangi yaşta alınabilir? Uyuşmayan Dekolgen12 yaş ve üzeri yetişkinler ve çocuklar tarafından veya doktorunuzun önerdiği şekilde alınabilir.

Dekolgen güvenli mi?

Decolgen Şurup, doktorun önerdiği doz ve süreye göre alındığında çoğu hasta için güvenlidir. . Bununla birlikte, bazı hastalarda bulantı, kusma, baş ağrısı, uyku hali ve diğer yaygın olmayan veya nadir görülen yan etkiler gibi yaygın yan etkilere neden olabilir.

Fenilefrin hamilelik için neden kötü?

Araştırma gösteriyor ki ağızdan alınan fenilefrin hamile kadınlar için güvenli değildir . Bunun nedeni fenilefrinin çalışma şeklidir. İlaç, burun pasajlarınızdaki kan damarlarını daraltarak burun tıkanıklığını giderir. Bu, burun pasajlarındaki salgıları azaltır ve hava yollarını açar.

YENİ No-Drowse Decolgen ile üretkenliğinizi koruyun

19 ilgili soru bulundu

Dekonjestanlar düşüklere neden olabilir mi?

Psödoefedrin almak düşük yapma şansını arttırır mı? Düşük her hamilelikte olabilir . Psödoefedrinin düşük yapma şansını artırıp artırmayacağını araştıran hiçbir çalışma yoktur.

Bioflu hamileler için güvenli midir?

Biofluhamile veya emziren anneler için güvenli mi? biyogriphamile ve emziren kadınlar için önerilmez . Genel önlem olarak özellikle hamileyseniz veya emziriyorsanız ilaç kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Decolgen bir dekonjestan mıdır?

dekolgenForte, Fenilpropanolamin HCl, Klorfenamin Maleat ve Parasetamol içerir. Fenilpropanolamin HCl bir güçlü burun tıkanıklığı giderici , tıkalı bir burun ve tıkanmış burun sinüslerindeki tıkalı ve tıkalı hava yollarını temizleyerek nefes almayı kolaylaştırır.

Neozep hamileler için güvenli midir?

Neozep'i kullanmayınız.hamileyseniz veya emziriyorsanız . Hastalığınızla ilgili olarak doktorunuza danışmanızı şiddetle tavsiye ederiz.


Decolgen'i kaç gün kullanmalısınız?

Günün her saatinde kullanıma uygun hale getiren uykulu olmayan bir formüle sahiptir. 12 yaşından büyük yetişkinler ve çocuklar: Günde 3 kez 1 kaplet veya doktor tarafından reçete edilir. 6 - 12 yaş arası çocuklar: Günde 3 kez 1/2 kaplet veya doktor tarafından reçete edilir.

Uyuşmamasının anlamı nedir?

nondrowsy'nin tıbbi tanımı

: uyuşukluğa neden olmayan veya eşlik etmeyen uykusuz antihistaminikler.

Decolgen'in genel adı nedir?

Fenilpropanolamin HCl + Klorfenamin Maleat + Parasetamol Decolgen Forte'nin genel adıdır.

Decolgen Forte uykusuz mu?

Uyuşmayan Dekolgentıkalı burun ve baş ağrısının giderilmesi için güçlü çözümünüz, uykulu his olmadan . Tıkanmış burun ve baş ağrısını giderirken üretken kalın. Tıkanmış burnunuz için güçlü bir dekonjestan ve baş ağrısı için 500mg parasetamol içerir.


Hamilelikte burun tıkanıklığı nasıl geçer?

Çoğu ilaç ve antihistaminik sprey hamilelik sırasında genellikle yasak olsa da, doktorunuzla konuşun. Bol sıvı tüketmek, nemlendirici ile uyumak ve sıvı kullanmak da dahil olmak üzere hamilelik sırasında birkaç günlük önlem, burun tıkanıklığını güvenli bir şekilde hafifletmeye yardımcı olabilir. tuzlu su damlaları ve burun bantları .

Hamileyken dekonjestan burun spreyi kullanabilir miyim?

Fenilefrin, oksimetazolin, ksilometazolin veya tramazolin içeren dekonjestan burun spreyleri/damlaları hamilelik ve emzirme döneminde tercih edilir çünkü lokal olarak hareket ederler ve kan dolaşımına çok az emilirler. Burnunuzdaki tıkanıklığı azaltmaya yardımcı olmak için kullanılabilirler.

Hamileyken mukus için ne alabilirim?

İki ana öksürük ilacı bileşeni - dekstrometorfan (bir öksürük kesici) ve guaifenesin (bir balgam söktürücü, yani kalın mukusu gevşettiği anlamına gelir) - her ikisi de nispeten az sayıda çalışmada test edilmiş olmasına rağmen, her ikisi de hamilelik sırasında güvenli görünmektedir.

Hamileyken Vicks kullanabilir miyim?

Öksürük ilacı

Mucinex gibi balgam söktürücüler, Robitussin gibi öksürük kesiciler, Vicks VapoRub gibi buharlı losyonlar ve öksürük damlaları hepsi hamilelik sırasında güvenli kabul edilir .


Alcophyllex'i hamileyken alabilir miyim?

Alcophyllex bir öksürük karışımıdır. BT mide bulantısı için kullanılmasına yardımcı olmaz ve hamilelikte güvenli değildir . Bebek için zararlı olduğu için herhangi bir sıvı veya yiyecek alamıyorsanız lütfen doktora gidiniz.

Hamile bir kadın ne tür soğuk algınlığı ilaçları alabilir?

Soğuk algınlığı Tıbbı ve Hamilelik: Güvenli Liste

  • Asetaminofen (Tylenol)
  • Difenhidramin (Benadryl)
  • Psödoefedrin (Sudafed)
  • Loratadin (Klaritin)
  • Çinko pastiller.
  • Kloraseptik sprey (ancak tuzlu su gargarası da aynı derecede etkilidir, risksizdir)

No drowse Decolgen nedir?

Uyuşmayan Dekolgeniçerir Fenilpropanolamin HCl ve Parasetamol . Fenilpropanolamin HCl bir burun tıkanıklığı gidericidir, tıkanıklık nedeniyle tıkanmış hava yollarını ve burun sinüslerini temizleyerek nefes almayı kolaylaştırır. Ayrıca postnazal akıntıyı azaltır. Parasetamol ağrı kesici ve ateş düşürücüdür.

Sinüsler için iyi bir dekonjestan nedir?

bizim seçtiklerimiz

  • Benadryl Alerji Artı Tıkanıklık Ultratabs.
  • Baş ağrısı için en iyi OTC sinüs dekonjestan. Advil Sinüs Tıkanıklığı ve Ağrısı.
  • Afrin Damlamasız Şiddetli Tıkanıklık.
  • Küçük Çözümler Dekonjestan Burun Damlaları.
  • Sudafed PE Gündüz ve Gece Sinüs Basıncı Tabletleri.
  • Kabine Nazal Dekonjestan Tabletler.
  • Mucinex Nightshift Soğuk ve Grip Sıvısı.


Tıkalı burun için en iyi ilaç nedir?

dekonjestanlar . Bu ilaçlar, burun pasajlarınızdaki şişliği azaltmaya yardımcı olur ve tıkanıklığı ve sinüs basıncını hafifletir. Nafazolin (Privine), oksimetazolin (Afrin, Dristan, Nostrilla, Vicks Sinüs Burun Spreyi) veya fenilefrin (Neo-Synephrine, Sinex, Rhinall) gibi burun spreyleri olarak gelirler.

Hangi ilaç hamileler için güvenli değildir?

Hamilelik sırasında hangi ilaçlardan kaçınmalısınız?

  • Bizmut subsalisilat (Pepto-Bismol gibi).
  • Dekonjestan olan fenilefrin veya psödoefedrin. ...
  • Guaifenesin içeren öksürük ve soğuk algınlığı ilaçları. ...
  • Aspirin ve ibuprofen (Advil ve Motrin gibi) ve naproksen (Aleve gibi) gibi ağrı kesici ilaçlar.

Hamileyken Medlemon içebilir miyim?

Uyarılar: DOKTORA BAŞVURMADAN 10 GÜNDEN FAZLA SÜREKLİ KULLANMAYINIZ. Bu ilacın aşırı ve uzun süreli kullanımı tehlikeli olabilir. Bir tıp doktorunun tavsiyesi ve gözetimi dışında hamileliğin birinci ve üçüncü trimesterlerinde alınmamalıdır. .

Hamileyken Corenza C içebilir miyim?

Corenza C'den kaçınmak için en iyisi . Grip virüsü, fetüsü kızamıkçık gibi etkilemez. Önemli olan, ateşinizin yükselmediğinden emin olmaktır.