David geffen'in oğlu var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Loren Goyette
Puan: 4.4/5(71 oy)

Geffen, kimin çocuğu yok , DreamWorks SKG film stüdyosundaki ortaklarından Jeffrey Katzenberg de dahil olmak üzere birçok arkadaşın, çocuklarının UCLA Laboratuvar Okulu'nda aldıkları eğitimden çok memnun olduklarını söyledi.

Jeremy Geffen'in David Geffen ile akrabalığı var mı?

The Blast'a göre, müzik yöneticisi Jeremy Geffen Çarşamba günü 40 yaşında aşırı dozdan şüphelenilmesi nedeniyle öldü. Creative Rights Group CEO'su, aynı zamanda Commodores, Chaka Khan, David Cassidy ve daha fazlasını yöneten bir müzik yöneticisi olan Jo-Ann Geffen'in oğluydu. Yapımcı David Geffen ile ilişkisi yoktu. .

Geffen kaç yaşında?

21 Şubat 1943'te doğdu , Brooklyn, New York'ta David Geffen, Amerikan film endüstrisindeki en zengin adam olarak kabul edilir. 25 yaşında milyoner olan, kendi kendine 'Brooklyn'li bir çocuk' olan hırslı, enerjik müzik ve film yöneticisi, Hollywood merkezli geniş bir imparatorluk kurdu.

David Geffen'in yatı ne kadar?

Süper yat dudak uçuklatan bir değerde 570 milyon dolar , Forbes'a göre. İlk olarak 2004 yılında Oracle'ın kurucu ortağı Larry Ellison için inşa edilen Rising Sun, 2010 yılında Geffen'in büyük portföyüne eklendi.

David Geffen kimi temsil etti?

Müşterileri arasında Joni Mitchell ve Crosby, Stills, Nash ve Young var. Güneşte bronzlaşmış uzuvlarından terler boşalırken, David Geffen dört müzisyene şunları söylüyor: Glenn Frey, Don Henley, Jackson Browne ve Ned Doheny - plak şirketi için yaptığı planlar hakkında.

Endüstrinin Kaptanları: David Geffen ve Stephen B. Shepard

29 ilgili soru bulundu

David Geffen kimi yönetti?

Dahil olan etikete imza atan yüksek profilli sanatçılar John Lennon ve Yoko Ono, Elton John, Donna Summer, Guns N' Roses, Aerosmith, Don Henley, Cher ve Peter Gabriel . Geffen daha sonra etiketi MCA'ya 550 milyon dolarlık hisse senedi karşılığında sattı.

David Geffen servetini nasıl kazandı?

Geffen'in servetinin kaynağı Geffen Records'u değerli hisse senedi için MCA'ya satması 1990'da 550 milyon dolardı. Birkaç ay sonra, MCA, Matsushita tarafından nakit olarak satın alındığında, müzik devi 700 milyon dolardan fazla topladı.

David Geffen nasıl başladı?

1961 yapımı The Explosive Generation filminde figüran olarak kısa bir süre göründükten sonra Geffen, eğlence kariyerine posta odası William Morris Agency'de (WMA) çabucak bir yetenek ajanı oldu. WMA işini alabilmek için üniversite mezunu olduğunu kanıtlaması gerekiyordu.

David Geffen ilk sanatçı kimdi?

Geffen Records'un ilk sanatçı imzası süperstar Donna Summer Altın satan albümü The Wanderer, 1980'de etiketin ilk sürümü oldu. Daha sonra etiket, John Lennon ve Yoko Ono tarafından Double Fantasy'yi çıkardı. Listelere girdikten iki hafta sonra Lennon, New York'ta öldürüldü.


Geffen Records hala iş başında mı?

Şimdi, yıllar sonra, Geffen Records resmi olarak iş hayatına geri döndü . Şirket, bu sabah Billboard aracılığıyla dirilişini duyurdu ve yeni bir lider ve zaten yenilenmiş bir enerji gibi hissettiren şeyi ortaya çıkardı. Yıllar boyunca Geffen, çok çeşitli türlerden birçok büyük sanatçıya ev sahipliği yaptı.

Jo Ann Geffen, David Geffen ile akraba mı?

Müzik endüstrisinin içinde doğmuş olan Geffen'in annesi Jo-Ann Geffen'di - Lionel Richie ve Commodores gibilerinin menajeri - yine de mega yapımcı David Geffen ile ilgili değil .

David Geffen ile nasıl iletişim kurabilirim?

David Geffen Vakfı

  1. Los Angeles, CA, Amerika Birleşik Devletleri.
  2. (310) 581-5900.

Clive Davis'in yaşı kaç?

Clive Jay Davis ( 4 Nisan 1932 doğumlu ) Amerikalı bir plak yapımcısı, A&R yöneticisi, müzik endüstrisi yöneticisi ve avukattır. Beş Grammy Ödülü kazandı ve 2000 yılında icracı olmayan biri olarak Rock and Roll Onur Listesi'ne girdi.


Asylum Records'un sahibi kimdi?

tarafından devralındı Warner Communications (şimdi Warner Music Group) 1972'de ve daha sonra Elektra Records ile birleşerek Elektra/Asylum Records oldu. Çeşitli enkarnasyonlardan sonra, şu anda rock ve alternatif metal ile birlikte öncelikle hip-hop'a yöneliktir. Warner Music Group'a aittir ve dağıtılır.

Laura Nyro'ya ne oldu?

DANBURY, Conn. (AP) _ 'Eli's Coming' ve 'Stoned Soul Picnic' gibi şarkılarla ve pop, folk ve cazın duygusal karışımıyla bir nesil kadın sanatçıyı etkileyen şarkıcı-söz yazarı Laura Nyro öldü 49'da. Nyro Salı günü yumurtalık kanserinden evinde öldü .

Geffen Records'a kim imza attı?

Geffen Records, David Geffen tarafından kurulan ve Interscope Geffen A&M Records şirketi aracılığıyla Universal Music Group'a ait olan bir Amerikan plak şirketidir. Geffen dahil olmak üzere birçok sanatçı imzaladı Olivia Rodrigo, Bipolar Sunshine, Marshmello, Lil Huddy, Jacob Collier ve YUNGBLUD .

David Geffen'in ilk müşterisi kimdi?

gibi ilk müşterilerle Dernek ve Joni Mitchell , Crosby, Stills, Nash ve Young dahil olmak üzere bir müzik neslini tanımlayacak birçok yıldızı temsil etmeye devam etti; Janis Joplin; James Taylor; ve Bob Dylan. Ancak Geffen sadece mevcut müzik eylemlerini yönetmekle kalmadı, yenilerinin yaratılmasına da yardımcı oldu.


Oprah'ın yeni bir yatı mı var?

bizim kadar Winfrey'in bir yatının olmadığını bilmek . ... Ayrıca sık sık yat sahipleri tarafından da davet edilir. Oprah, David Geffen'in Rising Sun yatında görüntülendi. 138 metre (454 ft) aslen Oracle kurucusu Larry Ellison için inşa edildi.

Dünyanın en pahalı yatı kimde?

I. Eclipse: Sahibi Rus milyarder ve oligark Roman Abramovich , Eclipse şu anda dünyanın en pahalı yatı. Gemi, 2009 yılında bir milyarın üzerinde bir geliştirme maliyetiyle denize indirildi.