Dartling Gunner'ın kilidini açamıyor musunuz?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dovie Lang
Puan: 4.3/5(10 oy)

BTD5 Mobile'daki Monkey Sub ve BTD4 Mobile'daki Beekeeper'a benzer şekilde, Dartling Gunner'ın kilidi seviyeye göre değil, daha çok herhangi bir haritada 500.000'den fazla bireysel pop alma (hasar vermeme) . Oyun Orta, Zor veya Serbest Oyun Modunu önerse de zorluk önemli değil.

Dartling topçu iyi btd6 mı?

Oyuncuların yerleştirebileceği en güçlü Towers'lardan biri olan Dartling Gunner, oyuncunun Dartling Gunner'ı düşmeden önce birçok tur için haritaların çoğunu tek başına kullanmasına izin verecek. ...

Acil kilit açma btd6 ne yapar?

Acil Kilit Açma, MK ön koşulu olmayan ilk yeni MK Noktasıdır. Acil Kilit Açma düğmesine basmak (yani, Acil Kilit Açma özelliğini etkinleştirmek) düşük perdeli bir düğme sesi çıkarır, ardından hızlı hareket eden ekipmanın sesiyle birlikte bir siren sesi gelir .

btd6'da maymunların kilidini nasıl açarsınız?

Big Monkey Towers Seçeneği, Sürüm 21.0'da eklenen Bloons TD 6 için bir ayardır. sonra kilidi açılır 'Chunky Monkeys' adlı gizli bir başarıyı yenmek '. Bu, bazı istisnalar dışında genellikle büyük ayak izleri olan, yalnızca belirli kuleleri kullanarak Orta veya daha yüksek seviyede 10 oyun tamamlayarak ortaya çıkabilir.

btd6'daki en güçlü maymun hangisidir?

helikopter pilotu . Heli Pilot muhtemelen en güçlü erken oyun maymunudur ve orta derecede geç tur potansiyeline sahiptir. Askeri Zorunlu Askerlik yükseltmesini satın almak için yeterli Maymun Bilgisi edindiğinizde, başlangıçtan itibaren yarı fiyatlı bir Heli Pilot, 3-2-0 yükseltme yolu ile 35. tura kadar sürebilir.

YENİ Dartling Gun /BTD6 Nasıl Açılır

18 ilgili soru bulundu

Dartling topçum neden kilitli?

BTD5 Mobile'daki Monkey Sub'a ve BTD4 Mobile'daki Beekeeper'a benzer şekilde, Dartling Gunner'ın kilidi seviyeye göre değil, daha çok herhangi bir haritada 500.000'den fazla bireysel patlama (hasar vermeden) alarak . Oyun Orta, Zor veya Serbest Oyun Modunu önerse de zorluk önemli değil.

En iyi Dartling topçu Crosspath nedir?

ile çapraz yol 3-2-0 en iyi öneridir, çünkü bu hem kamuflaj algılama hem de daha hızlı atış hızı sağlayarak DPS'yi en üst düzeye çıkarır ve Kamuflaj Balonlarına karşı koyar. 3-1-0: Laser Cannon'a kamuflaj algılama özelliği vererek Kamuflaj Balonlarına karşı koymasına yardımcı olur.

Dartling topçu ne kadar iyi?

Dart Silahları standart bloonlara karşı çok etkili olduğunu kanıtlayın . Tier 3 yükseltmeleri (her iki taraf da), kısa sürede birçok bloonun hızlı çalışmasını sağlayabilir. Bu nedenle, Dartling Guns, bloon hücumlarına karşı çok güçlü olduğunu kanıtladı ve yükseltmeler dışında fazla yardım almadan onları çok etkili bir şekilde yok edebilir.

btd6'daki en iyi kahraman hangisidir?

Daha yeni oyuncular için, Gwendolin muhtemelen kaçmak için en güvenli kahramandır. Kurşun Balonları patlatabilmesinin yanı sıra, menzilindeki tüm Maymunlara her 30 saldırıda bir yangın hasarı ve +2 delme veren doğuştan gelen bir pasifi (Isıtın!) vardır.


Daha hızlı namlu dönüşü kıyamet ışınlarını etkiler mi?

Versiyon 24.0 Plasma Accelerator ve Ray of Doom saldırı hızı güçlendirmesinden önce, sürekli saldıran ve Laser Shock hasarını hesaba katmayan bir Ray of Doom olmadan saldırı hızı güçlendirmeleri veya Daha Hızlı Namlu Dönüşü, Süper Seramikleri 3 saniyeden kısa sürede, Güçlendirilmiş Süper Seramikleri 6 saniyeden kısa sürede yok edebilir ve ...

Dart maymunları Bloons'u patlatabilir mi?

Bu kulenin dartları, Premium yükseltme Patlayan Dartlar (BTD5'te Splodey Dart olarak yeniden adlandırılmıştır) uygulanmadığı ve/veya Juggernaut'a yükseltilmediği veya bir Maymun İstihbarat Bürosu'ndan (0-3-0 Maymun) etkilenmediği sürece Lead Bloons'a karşı etkisizdir. Köy) veya Asidik Karışım Daldırma maymunların Lead'leri patlatmasına izin verir .

Bloon dışlama bölgesi iyi mi?

Bloon Dışlama Bölgesi bir güçlü seçenek yüksek mermi sayısı ve yüksek hasarı nedeniyle gruplanmış balonları ve tek hedefli balonları patlatmak için. ... Atış başına çok sayıda mermi attığından, Alchemist bufflarından, özellikle Stronger Stimulant'tan ve Pat Fusty'den çok yararlanır.

Druid iyi btd6 mı?

Druid Maymun açık farkla en güçlü Towers oyuncularından biridir Bloons TD 6'nın tamamında yer alabilir ve açıkçası şunu söylemeliyim ki oyuncuların çoğunluğu bu son derece güçlü kuleleri gözden kaçırıyor çünkü yükseltmeleri aslında diğer Tower'ın yükseltmeleri kadar güçlü görünmüyor .


Usta defans oyuncusu btd6 ne yapar?

'Master Defender' adlı bir Maymun Bilgisi yükseltmesi yetenek aktivasyonları arasındaki bekleme süresini kaldırır .

Ninja Maymun nedir?

Ninja Maymunlar Ulusal Program 5 yaşından itibaren Erkek ve Kız Çocukları için Jimnastik, Dövüş Sanatları, Parkour, Achieve Sleeve ve Tonlarca Aktif Eğlenceyi birleştiren! ... Çocuklara her sınıfta giymeleri için bir Ninja Maymun Tişörtü ve Achieve Kol verilecek.

Havan maymunları kamuflaj görebilir mi?

Sinyal fişeği Havan'ın kamuflajı tespit etmesine ve hasarlı balonlardan kamuflaj çıkarmasına izin verirken, Parçalayıcı Kabuklar, MOAB sınıfı olmayan herhangi bir balon özelliğini sıyırarak ve BFB'lere kadar herhangi bir balondan güçlendirilmiş balonu kaldırarak özel balon özelliklerini kaldırma yönünü daha da geliştirir.

Impoppable btd6 nedir?

İmkansız Bloons TD 6'da bir oyun modu . ... Alternate Bloons Rounds yenerek harita bazında açılır. Impoppable'ı yenmek CHIMPS oyun modunun kilidini açar. Impoppable'da oyuncular sadece 1 canla başlar ve tüm can kazanma yolları (Mana Shield dahil) devre dışı bırakılır.


Moablara en çok hangi kule zarar verir?

bomba kulesi MOAB sınıfı balonlara (MOAB mauler) 10 kat daha fazla hasar veren bir yükseltmeye sahiptir.

Süper Maymun DDT'yi Patlatabilir mi?

Unutulmamalıdır ki, Süper Maymunların Bloon Annihilation Yeteneği, kendisi, bir D.D.T.'yi yok edemez. . Bunun nedeni, Teknolojik Terörün Kamuflaj Tespitine sahip olmasına rağmen, yeteneğin kamuflaj balonlarını yok edememesidir.

En iyi Süper Maymun yükseltmesi nedir?

Bir Süper Maymun için açık ara en güçlü yükseltme yolu, Gerçek Güneş Tanrısı Bununla birlikte, True Sun God'ı tam hasar yetenekleriyle tam olarak güçlendirmek için oyuncuların yapması gereken büyük miktarda fedakarlık ile birlikte gelir.

Bir kötünün ne kadar HP'si var?

Sandbox Modunda, KÖTÜ 20000 HP . Bununla birlikte, 100. turda ortaya çıkan ilk doğal olarak meydana gelen B.A.D, 28000 HP'ye sahiptir. Bunun nedeni, MOAB Sınıfı Balonların 81. turdan itibaren daha güçlü ve daha hızlı olmaya başlamasıdır.


Bloons TD Battles 2 Ücretsiz Olacak mı?

BTD Savaşları 2 herkes için indirmek ücretsiz olacak .