Dani Soares nerede yaşıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Darron Luettgen
Puan: 4.4/5(20 oy)

İronik bir dönüşle, Dani Soares yatçılıktan vazgeçtikten sonra nihayet annelik sayesinde demir attığını hissediyor. Güverte Altında Yelkenli Yat yıldızı, ET'ye ilk kez anne olduğunu söylüyor. Mayıs ayında kızı Lilly'yi karşıladı. Şimdi onu büyütüyor Avustralya , resmen bir hostes olarak hayattan emekli oldu.

Dani, Jean-Luc'a bir STD mi verdi?

Güverte Altı Yelkenli Yat bölümünün ilerisinde, güverte görevlisi Jean-Luc Cerza Lanaux ortaya çıkıyor cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olmadığını paylaştı (STD). Cerza Lanaux, bir STD'ye sahip olabileceği konusunda son derece endişeli görünerek filme alındı ​​(yine). Bu keşfi ranzasında tek başına yaptı.

Dani ve Jl'in bebeği mi var?

Salı günü gerçekleşen Güverte Altı Yelkenli Yachtreunion'un 2. Bölümü, Jean-Luc Cerza Lanaux'nun gerçekten de Dani Soares'in bebeğinin babası olduğunu doğruladı. Dani, Mayıs ayında kızı Lilly'yi doğurdu ve ET'ye özel etkinlik sırasında hayranların babalık yanıtları alacağını söyledi.

Alt güverteden Dani kaç yaşında?

Sizi bebek Soares ile tanıştırayım. 33 yaşında Güverte Altında Yelkenli Yat yıldızı, 3 Haziran Perşembe günü Instagram'da ağlayan bebek fotoğrafına açıklama yazdı.

Kaptan Glenn kiminle çıkıyor?

Glenn, güverte görevlisiyle çıktığı söylentileri arasında yeni bir ilişkiye girdi. Sidney Zaruba . Alli Dore ve Gary King arasındaki garip aşk üçgeninin bir parçasıydı. Sezon 2 toplantısı sırasında, bir kaptanla çıktığını açıkladı.

CANLI DANNI SOARES #2

22 ilgili soru bulundu

Jean-Luc ve Dani hala çıkıyorlar mı?

Charter sezonunda Jean-Luc Cerza-Lanaux ile bir romantizm başlattıktan sonra Dani, güverte görevlisi ile unutulmaz bir şekilde Parsifal III'ü karaya çıkardı. Toplantıda, bunu doğrulayan Dani o şu anda bekar , Güverte Altında Yelkenli Yat Sezon 2 finalinde JL'ye son bakışlarından sonra neler olduğunu açıkladı.

Allie'nin bebek babası kim?

Tripp aşağı döndüğünde bunun bir şans eseri olduğunu düşünmedim, ancak Allie ve Tripp arasındaki o karşılaşmada teyit geldi ve birbirlerini tanıdıkları açıkça ortaya çıktı. Evet, Tripp Dalton, Steve Johnson'ın oğlu Allie Horton'un erkek bebek Henry'nin babasıdır.

Dani Leighs bebeğinin babası kim?

Dani Leigh bunu onaylıyor gibi görünüyor DaBaby yeni bir IG gönderisinde çocuğunun babası.

Jean-Luc, Danni'ye klamidya mı verdi?

Korkuyla pantolonunun altına baktı ve küfürler savurdu. Güverteci ortaya çıktı ikinci kez klamidyaya yakalanmış olabileceğini . Jean-Luc beceriksizce Dani'den kaçınmaya çalıştı ama ona söylemesi gerektiğini biliyordu. ... İlişkilerini mahvedebilecek şey Jean-Luc'un kişisel sorunu olsa da hayranlar Dani'yi suçluyor.


Klamidya neye benziyor?

Klamidya enfeksiyonları bazen bazı kadınlarda anormal vajinal akıntı olarak ortaya çıkabilen mukus ve irin içeren servikal akıntılar gibi semptomlarla ortaya çıkar. Peki, klamidya akıntısı neye benziyor? Klamidya akıntısı genellikle sarı renklidir ve güçlü bir kokusu vardır .

Jean-Luc'un alt güvertede ne tür bir STD'si vardı?

Güverte Altı Yelkenli Yat yıldızı Jean-Luc Cerza Lanaux'nun kişisel bir sorunu vardı. Yatçı, pantolonunda olağandışı bir şey olduğunu keşfetti. Geçen haftaki bölümde neler olduğunu öğrenmek için kulübesine gitti. Jean-Lux, itiraf ettiğini düşündüğü itirafını paylaştı. klamidya Yeniden.

Tedavi edildikten sonra iki kez klamidya alabilir misiniz?

Klamidya geçirdiyseniz ve tedavi gördüyseniz geçmişte, yine de enfekte olabilirsiniz . Bu, klamidyası olan biriyle korunmasız cinsel ilişkiye girerseniz olabilir. Hamileyseniz, doğum sırasında bebeğinize klamidya verebilirsiniz.

2020 DaBaby kiminle çıkıyor?

Bir kaç ay sonra, Danieleigh Halk arasında el ele tutuşurken görülmeden önce DaBaby gibi görünen bir adam yatakta kendi fotoğrafını yayınladı. DaniLeigh, Aralık 2020'de rapçiye sarılıp fotoğrafın altına 'My baby idc' yazısıyla yaptığı rahat bir kareyle romantizmini doğruladı.


Charlie Allie'nin bebek babası mı?

Charlie Dale, 6 Ekim 2020'den karakterin öldürüldüğü 24 Şubat 2021'e kadar Mike C. Manning tarafından canlandırılan Days of Our Lives pembe dizisinden bir karakterdir. Allie Horton'un tecavüzcüsü ve oğlu olarak biliniyor. Henry'nin merhum biyolojik babası .

Charlie, Allie'nin bebeğinin babası mı?

Charlie'nin yerinde, trip Allie'nin bebeğinin babası olduğunu kanıtlayan bir DNA testi yapmak için diş fırçasını aldığını söyler.

Günlerce Allie'nin bebeğinin velayetini kim alır?

Hayatımızın Günleri Özeti: Sami Allie'nin Bebeğinin Velayetini Kazandı | Soaps.com.tr

Malia ve Tom hala birlikteler mi?

malia, 31, Eylül 2020'de Tom'dan ayrıldığını doğruladı İkisi de Under Deck Mediterranean'ın 5. sezonunda birlikte göründükten sonra. Reality yıldızı son zamanlarda ayrılığı başlatmanın nedeni konusunda dürüst oldu. Evet, bilirsin, farklı teknelerde çalışıyorduk, Temmuz'da bize özel olarak söyledi.


B Simone'un yeni erkek arkadaşı kim?

Simone, Instagram'da bekar statüsünü ilan etti. 2021'in başlarında, bombanın hayranları onun aşkı bulduğunu görmekten mutlu oldular. Chris Smith ikisi ilk kez Şubat ayında bağlandıktan sonra. Yıldızı takip ederseniz, sevgilisi hakkında sık sık tatlı mesajlar gönderdiğini ve her zaman iyiliğini geri verdiğini bilirsiniz.

Dababy'nin sevgilisi kim?

Rapçi DaBaby'nin uzun zamandır ara ara kız arkadaşı Daniel Leigh hamile olduğunu duyurdu ve birçok insanın rapçinin baba olup olmadığını sorgulamasına neden oldu. 26 yaşındaki model, göbeğini gösteren bir dizi profesyonel fotoğraf paylaştı. Fotoğraflarda DaBaby'nin kızı Dominik Cumhuriyeti'nde bir şelalenin önünde poz verdi.

Hile yapmadıysam nasıl klamidya kaptım?

Doğumda enfekte olmanın dışında, bir tür cinsel eylem gerçekleştirmeden klamidyaya yakalanamazsınız. Ancak enfekte olmak için cinsel ilişkiye girmeniz gerekmez, cinsel organlarınızın enfekte bir kişinin cinsel sıvılarıyla temas etmesi (örneğin cinsel organlarınızın dokunması) yeterlidir.

Klamidyamın gittiğini nasıl anlarım?

Belirtiler ve semptomlar ne zaman geçecek?

  1. İdrar yaparken akıntı veya ağrı bir hafta içinde düzelmelidir.
  2. Periyotlar veya daha ağır periyotlar arasındaki kanama, bir sonraki periyodunuzda düzelmelidir.
  3. Pelvik ağrı ve testislerdeki ağrı hızla iyileşmeye başlamalıdır, ancak geçmesi iki hafta kadar sürebilir.


Eşimde yoksa ben nasıl klamidya kaptım?

Kimse boşalmasa bile olabilir. İnsanların klamidyaya yakalanmasının başlıca yolları vajinal seks ve anal seksten kaynaklanır, ancak oral seks yoluyla da yayılabilir. Nadiren, klamidya alabilirsiniz: gözüne dokunmak Elinizde enfekte sıvılar varsa.

Güvertenin altında klamidya kimde var?

Başka bir sahnede, Jean Luc Klamidya kapmış olabileceğini keşfettikten sonra bir an için ufalandı. Jean-Luc, sosyal medyada hafif sağlık krizi hakkında daha fazla ayrıntı paylaşmadı. Sezon 2 Under Deck Sailing Yacht'ın Mart 2021'de gösterime girmesinden bu yana Instagram'da yalnızca birkaç kez paylaşımda bulundu.

JL, Dani'yi hamile bıraktı mı?

'Ahhhhhh, biri Facebook'ta bir grupta Dani'nin Güverte Altında Yelkencilik yaptığını paylaştı. Jean-Luc tarafından nakavt edildi ve o bebekle hiçbir şey yapmak istemiyor' mesajını okudu. ... 'Sadece sen ve ben küçük bebeğim' yazısını yazdı. Dani, vadesinin ne zaman olduğunu henüz paylaşmadı.