Damon tedaviyi alıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Nia Stehr
Puan: 4.3/5(38 oy)

Stefan, insan ilacını kendi damarlarından almaya karar verir, bu da onun daha hızlı yaşlanmasına ve sonunda ölüme ulaşmasına neden olur. Damon, cehennem ateşinin ikisini de öldürmesini beklerken Katherine'e tutunurken, Stefan tedaviyi Damon'a enjekte ediyor .

Damon 8. Sezonda tedaviyi alıyor mu?

Stefan, Bonnie'ye ne olduğundan tam olarak emin olmadığını açıklıyor, ancak kanıyla dolu bir şırınga (ve ölümsüzlük tedavisi) aldığını, Damon ve Katherine'in olduğu mezara geri döndüğünü biliyor. Damon'a tedaviyi enjekte etti , ve cehenneme giden karayolu üzerinde yerini aldı.

Damon ve Elena iyileşiyor mu?

Yaratılışından kısa bir süre sonra, Katherine kendisine ve buna bağlı olarak Elena'ya son bir intikam eylemi olarak Yükseltilmiş Karındeşen Virüsü enjekte etti. ... Sonunda, Damon ve Elena, Gezginler tarafından kendi virüslerinden tedavi edildi , böylece Ripper Virüsünü sonsuza kadar ortadan kaldırır.

Damon sonunda insan oluyor mu?

Vampir Günlükleri iki yıl önce sona erdi. Damon Salvatore yeniden insan oldu Elena Gilbert (Nina Dobrev) ile dolu dolu bir hayat yaşıyor. ... Birlikte geçirdiğimiz uzun ve mutlu hayatımızdan sonra bile Damon, Stefan'ı bir daha asla göremeyeceğinden, asla huzuru bulamayacağından endişeleniyor.

6. sezonda tedaviyi kim alıyor?

Elena Gilbert

6. sezonun çoğunu 1994 Prison World'de geçirdikten sonra Bonnie, Cure ile günümüzün Mystic Falls'ına geri döndü. Damon onu Elena'ya verdi ve onu da almayı teklif etti.

The Vampire Diaries (S6 E21) Klip: 'Kabul ediyorum'/Damon's Decision.

33 ilgili soru bulundu

Damon ve Elena'nın bebeği mi oldu?

Damon ve Elena'nın bir kızı var . Adı da Stefanie Salvatore. Bu güzel bir haber çünkü Damon ve Elena'yı son gördüğümüzde mutluydular ve en iyi hayatlarını yaşıyorlardı.

Damon insan mı oldu?

Damon, 178 yaşında bir vampirdi ve Silas'ın uzaktan soyundan geliyordu. Küçük kardeşi Stefan Salvatore ona Tedaviyi enjekte ettiğinden beri, o artık insan .

Damon bir yırtıcı mı?

Damon Salvatore: Damon bir Karındeşendi , ve Dr. Wes Maxfield'ın bileşimi tarafından bir yırtıcıya dönüştürüldü, daha sonra Joey adında bir vampiri öldürür. Stefan, Katherine (Elena olarak) ile birlikte No Exit'te vampir kanıyla beslendiği için Damon'ı bulmaya ve ona yardım etmeye çalışır.

Tedavi neden Katherine'i yaşlandırdı?

Katherine kanında tedaviyi bulduğunda, Nadia ona şunları söyledi: Silas'ın iyileşmesi için kanının son damlasını içmesi gerekecekti. . Silas bunu yaptı ve Katherine'in yaşlanmaya başlamasına neden oldu ve ölümsüz olduğu fazladan 500 yılını telafi etti.

Stefan tedaviyi aldı mı?

Stefan insan tedavisini kendi damarlarından almaya karar verir. , daha hızlı yaşlanmasını ve sonunda ölüme ulaşmasını sağlar. Damon, cehennem ateşinin ikisini de öldürmesini beklerken Katherine'e tutunurken, Stefan Damon'a tedaviyi enjekte eder. Stefan, artık bir insan olan Damon'ı kurtarır ve Katherine ile birlikte ölür.

Elena tedaviyi aldıktan sonra insan kalır mı?

Televizyon dizisinin dördüncü sezonunda, Elena bir vampir olur ve ölür, ardından değişimiyle gelen mücadelelerle uğraşır. Tedaviyi aldı ve altıncı sezonun sonuna doğru tekrar insan oldu. .

Damon 4. sezonda tedaviyi alıyor mu?

Klaus'un dönüşüyle ​​Damon kurt adam zehirinden kurtulabilir. ... Elena sonunda Stefan ve Damon arasında bir karar verdi. alma en Damon'ın başlangıçta ona verdiği tedaviyi Elena, Stefan'a verir. Vampir olmakta benden daha kötü olan tek kişi sensin, dedi eski sevgilisine.

Damon tedaviyle ne yapıyor?

Kitaplarda tedavisi gül, dizilerde ise küçük bir şişede sıvı bir iksir. Damon kazara tedaviyi alır (Stefan için hazırlanmış gülü koklar) ama bir süre sonra tekrar vampire dönüşür. .

Damon vampirlerle beslenmekten nasıl iyileşir?

No Exit'te, Damon'ın her sekiz saatte bir önemli miktarda beslendiği sürece vampir kanına olan arzusunu kontrol altında tutabildiği ortaya çıktı. ... Sen Uyurken'de hem Elena hem de Damon iyileşti Gezginlerin yardımıyla kendi Karındeşen Bileşiklerine panzehir verildikten sonra .

Damon, 6. Sezon 20. Bölümde tedaviyi alıyor mu?

Stefan tüm restoranı unutmaya zorlar ve Enzo yardım etmek için geç kalır. Stefan'a söyler. Damon'ın tedaviye sahip olduğunu ve Elena ile birlikte almayı planladığını , ve Stefan'ın annesini daha fazla zarar vermeden bulmasına yardım etmeyi teklif ediyor. ... Elena, Lily'nin listesinde bir sonraki sıradadır – ve Lily, Elena tedaviyi aldıktan hemen sonra onu bulur.

Giuseppe Stefan'a kötü mü davrandı?

Giuseppe Salvatore, Damon, Stefan ve bilinmeyen bir Salvatore'nin küfürlü babası ve Lillian Salvatore'un küfürlü kocasıydı. O, Kurucular Konseyi'nin diğer üyeleriyle birlikte, bir kilise mahzeninde yakılarak öldürülmek üzere yirmi altı vampirin yakalanmasına yardım etti, ancak 1864'te Emily Bennett tarafından kurtarıldılar.

En seksi Salvatore kardeş kim?

1: Ian Somerhalder as Damon Salvatore

Paul Wesley'den Stefan Salvatore'a en derin başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz, ancak tıpkı Elena Gilbert gibi kalplerimiz de onun çelişkili ağabeyi vampir Damon Salvatore'a ait. (Adil olmak gerekirse, 'Kayıp' günlerinden beri Ian Somerhalder'a aşığız. Nikki Reed şanslı bir kadın!)

Stefan ve Damon'ın üvey kardeşi kimdir?

Zachary 'Zach' Salvatore Stefan ve Damon Salvatore'un uzak yeğeni ve aynı zamanda Sarah Nelson'ın babasıydı. Stefan ve Damon'ın üvey kardeşinin soyundan geliyordu. O, Belediye Meclisinin bir üyesiydi (onların mine çiçeği tedarikçisi) ve Damon Salvatore tarafından öldürüldü.

Damon iyileşiyor mu?

Ama Elena gittikten sonra bile, Damon daha iyi bir adam olmaya devam etti . 7. ve 8. Sezonlarda çok büyüdü, tüm hatalarını kabullendi ve Stefan'ın hayatında ilerlemesine yardımcı oldu. Bu yüzden Stefan sonunda daha iyi adam olduğunu söyledi beyler!!

1. Sezonda Elena Gilbert kaç yaşındaydı?

Anne ve babasının ölümüyle sarsılan, 17 yaşında Elena, karanlık bir sır saklayan Stefan adında yeni ve yakışıklı bir öğrenciyle ilgilenmeye başlar.

Elena neden Damon'ı seçiyor?

Damon, onun babalığı olduğu öğrenildiğinde ona karşı olan duygularından şüphe etti, bu yüzden onu memnun etmek zorunda kaldı. Elena insanlığını kaybettikten sonra, Damon'la alay etti ve efendilik bağı ortadan kalktığı için Stefan'a geri dönmekle tehdit etti. Yine de, duygularını geri kazandıktan sonra , onu seçerek Damon'a olan aşkını itiraf etti.

Elena hangi mevsimde hamile kalıyor?

'Kara Delik Güneşi' 4. bölümüdür. altıncı sezon Amerikan dizisi The Vampire Diaries ve dizinin genel olarak 115. bölümü.

Elena, Damon'ı aldatıyor mu?

2 Elena Stefan'a Yaptı: Kısa Sürede Damon'la Yattı Ayrıldıktan Sonra. Stefan ve Elena, dizinin ilk üç sezonunda aşağı yukarı bir çift oluşturdular. Stefan daha sonra dördüncü sezonun başında Elena'dan ayrıldı çünkü Elena'nın Damon'a karşı hisleri olduğunu fark etti.

Elena neden 8. sezonda peruk takıyor?

Hep peruk takardı Katherine oynarken . ... Bu genellikle seyircinin Elena ve Katherine'i daha kolay ayırt edebilmesi için yapıldı.