Damga youtube'u bıraktı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

İsteyen: Celestino Sawayn
Puan: 4.9/5(7 oy)

Açık 2 Aralık 2013 , Garrett, Google'dan YouTube topluluk kurallarını ihlal ettiğini belirten bir e-posta aldı ve bu nedenle kanalı kapatıldı.

Stampy hala YouTube'da mı çalışıyor?

Minecraft ara

O sahip döndüğünden beri , Dreams adlı bir oyuna video yüklemek. Ayrıca YouTube'da canlı yayınlara başladı ve tekrar Minecraft videoları yüklüyor. 19 Ağustos 2020'de Stampy, yine Lovely World videoları yayınlamaya başladı.

Stampylongnose şimdi ne yapıyor?

YouTuber Stampy, video kanalında az önce 10 milyon aboneye ulaştı. Joseph Garrett olarak da bilinen Stampy, 8 Şubat 2021'de dönüm noktası başarısına ulaştı. ... Şimdi diğerlerine katılıyor. YouTuber'lar Bu dönüm noktasına ulaşan Ali-A ve Dan TDM gibi.

Stampy ve kalamar 2020 hala arkadaş mı?

Stampy'nin Squid ile yeni bir dizi planı olmamasına rağmen, izinin artık farklı bir yöne gittiğini düşünüyor, hala arkadaş kalacaklar . Hala ara sıra bazı canlı yayınlar aracılığıyla işbirliği yapıyorlar.

Stampy'den Lee neden ayrıldı?

25'inde YouTube ve Gyazo hesaplarında yayınladığı gelecekteki bir açıklamada iddiaları reddetti. Mayıs 2018. Bu, Stampy'nin aile dostu bir YouTuber olarak itibarını ve başarısını yok etmek istemediği için Lovely World dizisinden ayrılmasına neden oldu.

Stampy'nin İmkansız Düşüşü (2006 - 2021)

21 ilgili soru bulundu

Gerçek hayatta Minecraft'ta hedefi kim vurur?

Onun gerçek ismi Thomas Kennedy-Lyons ve İrlanda, Dublin'de yaşıyor. Hit The Target hakkındaki gerçek ancak gizli üssü bulunduğunda ortaya çıkacaktı.

iBallisticSquid yemin ediyor mu?

@padsdad @iBallisticSquid 2012'den beri videolarımızda küfür yok . Başladığımızda bu kadar çok genç izleyicimiz olacağının farkında değildik.

SB737 kaç yaşında?

Daniel (doğum: 11 Kasım 1997 (1997-11-11) [ 23 yaş ]), çevrimiçi olarak daha iyi bilinen SB737 (SonicBoom737'nin kısaltması), Minecraft'ta videolar ve resmi olarak Sonic The Hedgehog'un çeşitli speedrun'ları ile tanınan bir İngiliz oyun YouTuber'ıdır.

Dantdm'in çocuğu var mı?

Haziran 2013'te kanalı 100.000 aboneyi aştığında, ilk kez yüzünü ortaya çıkaran bir video yayınladı. Middleton, 17 Mart 2013'te kız arkadaşı Jemma ile evlendi. Oğulları Aşer , 2020 yılında doğdu.

Jen, Pat ile geri mi döndü?

Pat ve Jen Minecraft: Ayrılmaya ve ilişkimizi bitirmeye karar verdik. çünkü ikimizi de daha mutlu edecek.

CaptainSparklez kaç yaşında?

Los Angeles, Kaliforniya, ABD Ürdün Kahverengi ( 10 Şubat 1992 doğumlu ), çevrimiçi takma adı CaptainSparklez tarafından da bilinir, Amerikalı bir YouTuber, Twitch yayıncısı, oyuncu ve elektronik müzisyenidir.

Philza'nın yaşı kaç?

Phillip 'Phil' Watson (doğum: 1 Mart 1988 (1988-03-01) [ 33 yaşında ]), çevrimiçi olarak Ph1LzA (Philza, Dadza ve Philza Minecraft olarak da bilinir) olarak bilinir), beş yıl boyunca Hardcore modunda tek bir kesintisiz Minecraft oyunu oynamasıyla tanınan bir İngiliz YouTuber ve Twitch yayıncısıdır.

En zengin YouTuber kim?

2021'de şimdiye kadarki en iyi 15 milyoner YouTuber

  • Ryan'ın Dünyası (eski adıyla Ryan ToysReview). Net değer: 80 milyon dolar. ...
  • Dostum Mükemmel. Net değer: 50 milyon dolar. ...
  • PewDiePie: Felix Arvid Ulf Kjellberg. Net değer: 40 milyon dolar. ...
  • Daniel Middleton – DanTDM. ...
  • İşaretçi: Mark Edward Fischbach. ...
  • Evan Fong. ...
  • BayBeast. ...
  • David Dobrik.

SB737 bir eima Jolum mu?

Eima Jolum SB'nin Müthiş Dünyasının ana düşmanı (diziler). Ana odak noktası Fred'i yakalamaktır, ancak tüm planlarını engellemek için SB737 ile büyük bir rekabet geliştirmiştir. 400. bölümden itibaren, ağdaki lavlara düşmesi nedeniyle büyük olasılıkla öldüğü tahmin ediliyor.

AshDubh'ın gerçek adı nedir?

Aaron Fox-Hall (doğum: 1 Temmuz 1990 (1990-07-01) [31 yaşında]), çevrimiçi olarak AshDubh, Ash, DUBH, FearADubh veya FubhADubh olarak da bilinir, çoğunlukla Minecraft mini oyunları oynayan bir İngiliz Minecraft ve Roblox YouTuber'dır. arkadaşı ve diğer YouTuber Squid (iBallisticSquid).

iBallisticSquid şu anda nerede yaşıyor?

David, 29 Ocak 1992'de Halifax İngiltere'de doğdu ve şu anda İngiltere'de yaşıyor. Huddersfield hangi Yorkshire'da. Şu anda 29 yaşında.

Stampylongheads net değeri nedir?

Naibuzz.com'a göre, Garrett'ın tahmini net değeri 16 milyon dolar .

Lee Bear kimdir?

Lee Carson (doğum: 2 Ekim 1999 (1999-10-02) [22 yaşında]), internette daha çok Leeeeee x için L olarak bilinir (veya basitçe Lee için L, aynı zamanda Lee Bear olarak da bilinir), bir İskoç eski oyun YouTuber'ı Stampylonghead'in kanalının dışında kalarak popülerlik kazandı.

hedefi vurmak ne demek?

hedefi vur v ifade. ( başarılı nişan almak [sth]) (TR)

CaptainSparklez çocuk dostu mu?

KaptanSparklez. CaptainSparklez, çocuklarınızı eğlendirirken Minecraft oynuyor. Kötü bir dil kullanmıyor ve Çocuğunuz gerçekten oyunun içindeyse harika . Videoları eğlenceli ama aynı zamanda size oyunda harika numaralar da öğretiyor.

İlk YouTuber kimdi?

İlk YouTuber oldu Çeneli Kerim 23 Nisan 2005 PDT'de (24 Nisan 2005 UTC) kendi YouTube kanalını oluşturan , çenesini açtı.