Daha yüksek seviyeli griftler nasıl yapılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sabryna Oberbrunner
Puan: 4.1/5(3 oy)

O seviyedeki Greater Rift'i açmak için Greater Rift Anahtarınızı kullanın. Grift'i temizle ve öldür Guardian, daha yüksek bir Grift Key seviyesine yükseltme seçeneği kazanmak için 15m içinde. GRK'ler Urshi aracılığıyla yükseltilir ve yarığın ne kadar hızlı temizlendiğine bağlı olarak daha yüksek bir GRK seviyesi oluşturulur.

Daha büyük yarıklar ne kadar yükseğe çıkar?

Greater Rift kapağı kalıyor 150 .

Daha büyük bir rift anahtarı nasıl elde edilir?

Esasen, Torment I'de oynamaya başladığınızda, bir Greater Rift Keystone düşüşü elde etme şansınız olacak. herhangi bir zamanda bir Rift Guardian'ı öldürmek normal Rift. Bir Geçit'e erişmek için, girmek için haritadaki herhangi bir Nephalem Dikilitaşı ile etkileşime geçin. İçeri girdikten sonra, Keystone'unuzu almak için normalde yaptığınız gibi Rift Guardian'ı öldürün.

Daha yüksek yarıklar daha iyi ganimet verir mi?

Daha fazla damla alırsınız, ancak kalite aynı kalır (ganimet rastgele). Ve hayır, kapak yok. Bir GR100'de, GR80'den ortalama olarak birkaç efsaneye daha sahip olacaksınız.

Hangi işkence daha büyük yarık 20?

Örneğin: Yeni bir oyuncu Greater Rift Seviye 20 Solo'yu başarıyla tamamlayarak Sezon Yolculuğu Bölüm IV'ü tamamlamaya çalışıyorsa, bunun Nephalem Rift'i eziyet IV .

Diablo 3 - Greater Rift İlerleme ve Dişli Geliştirme Nasıl Rehberlik Edilir

26 ilgili soru bulundu

Hangi işkence seviyesini oynamalıyım?

Haedrig'in Hediye setini tamamladığınızda, En azından Torment V veya VI , özellikle de seti tamamlamak için 20. seviyede Greater Rift solosu yapmanız ve tam seti elde etmek için Torment IV'te dört Keywardens ve Gnomb ve Zoltan Kulle'yi öldürmeniz gerekecek.

Diablo 3'te en yüksek Paragon seviyesine kim sahip?

Her şeye rağmen, Bu yeterli Sezon 1 karakterlerinin desteği sayesinde şimdi 1,002 Paragon puanıyla Hardcore lider panosunun zirvesinde. Aslında, 948'lik bir Hardcore Paragon seviyesine ulaşarak Sezon 1 liderlik tablosunda da zirveye yerleşti.

Daha yüksek zorluk, Diablo 3'ü daha iyi yağmalamak anlamına mı geliyor?

Diablo 3, doğrudan ödüllendiren bir oyundur. daha yüksek zorluk seviyelerinin başarıyla tamamlanması . Zorluk ne kadar yüksekse, o kadar fazla altın, Paragon seviyeleri için o kadar fazla deneyim ve efsanevi teçhizatın düşme şansı o kadar yüksek.

Unutulmuş ruhları nasıl hızlı bir şekilde alırsınız?

Forgotten Souls elde etmenin birkaç yolu vardır: Rift yapmak: Rift muhafızının, Forgotten Soul düşürme şansı yüksektir. Yarığı hızla tamamlayabileceğiniz daha yüksek Eziyet seviyesini seçin (maks. 2-3 dakika). Grupta çiftçilik yapmak, daha hızlı ve daha yüksek Eziyette çiftçilik yapmanıza yardımcı olacak ve bu da daha fazla Unutulmuş ruhla sonuçlanacaktır.


Eziyet seviyesi Nephalem yarıklarını etkiler mi?

Standart Nephalem Rifts, Eziyet seviyenize kilitlendiniz , yani Eziyet seviyeniz ne kadar zorsa, o kadar zordur. ... Bir GR açmak için normal Nephalem Rifts'i tamamlayarak kazandığınız bir kilit taşı gerekir, bu yüzden Greater Rifts'i çalıştırmak için birçok sıradan Rift çalıştırmanız gerekecek.

Daha büyük yarık anahtarları hangi zorluğu düşürür?

Greater Rift Keystones benzersiz değildir; oyuncular istedikleri kadar istifleyebilir. Düşme şansı, zorlukla artar, 100% Torment I'de bir tane, iki tane alma şansı (Torment XI'de garanti edilene kadar) ve bundan sonra üç tane alma şansı artıyor.

Eziyet seviyeleri nasıl çalışır?

Her seviye Eziyet, efsanevi bir eşyanın düşme şansını kabaca %15 artırır . İmparatorluk taşları da Usta ve daha yüksek zorluklarda düşme şansına sahiptir. Torment VII veya daha yüksek bir seviyede, Rift Muhafızlarının, ikincisini düşürme şansı artan bir Forgotten Soul düşürmesi garanti edilir.

Rift anahtarlarını nasıl alabilirim?

Rift Anahtarları ödül başına 1 elde edildi , ve bir Horadric Cache'de genellikle 2 anahtar vardır. Böylece bir oyuncu, bir eylemdeki 5 ödülün tümünü ve ayrıca ödül çantasını temizlemek için 7'ye kadar kazanabilir. Greater Rift Keys (sadece seviye 1) herhangi bir Rift Guardian tarafından rastgele 1 düşürülür.


Diablo 3'teki en yüksek efsanevi mücevher seviyesi nedir?

Mücevher daha yüksekse, her bir fark derecesi için şans yarıya iner. Maksimum mücevher sıralaması 200 , en yüksek Greater Rift Clear'ın çok ötesinde.

Daha yüksek seviyeli büyük yarıkların kilidini nasıl açarsınız?

Greater Rift Anahtarınızı kullanın o seviyede bir Greater Rift açmak için. Daha yüksek bir Grift Anahtarına yükseltme seçeneği kazanmak için Grift'i temizleyin ve Guardian'ı 15m içinde öldürün. GRK'ler Urshi aracılığıyla yükseltilir ve yarığın ne kadar hızlı temizlendiğine bağlı olarak daha yüksek bir GRK seviyesi oluşturulur.

Eziyet seviyesi daha büyük çatlakları etkiler mi?

3 Cevap. Sadece daha büyük yarıklar açmak istediğinizi varsaysak bile, yeni işkence seviyeleri bunu yapmaya devam etmenize yardımcı olacaktır. Daha büyük yarıklar, normal Nephalem yarık patronlarından düşen GR anahtarlarını gerektirir. Daha yüksek işkence seviyelerinde, bu patronlar birden fazla anahtar bırakacak .

Bir Efsaneyi yeniden dövmek nedir?

Efsanevi veya Set Eşyasını Yeniden İşle

Bu süreç öğenize farklı özellikler verecek , ve onu aynı eşyanın bir Kadim veya İlkel Kadim versiyonuna dönüştürebilir.


Kayıp taban nedir?

Kelime biçimleri: çoğul kayıp Ruhlar . sayılabilir isim. Birine kayıp ruh diyorsanız, mutsuz göründüklerini ve toplumdaki belirli bir grup insanla uyum sağlayamayacaklarını kastediyorsunuz. İki kayıp ruh gibi birbirlerine sarıldılar.

Zorluk Biomutant'ta ganimetleri etkiler mi?

Seçim Orta veya Zor zorluk, düşmanların size ne kadar hasar vereceğini etkiler ve karşılığında onlara ne kadar hasar verdiğinizi. Orta veya Zor zorlukta, düşmanları öldürmek daha uzun sürer ve vurulursanız daha fazla hasar alırsınız.

Diablo 3 ganimet rastgele mi?

Temel olarak, tek bir damlada iki veya üç veya muhtemelen daha fazla Efsanevi eşya alırsanız, tamamen rastgele ve deliliğin bir yöntemi olduğu için değil. Oyunun ganimet sisteminden bahsetmişken, Horadric Caches, oyun için gelecek yamada güçlendirilecek.

Diablo 3'te en iyi donanımı nasıl elde edersiniz?

Sezonda oynayın, 70 seviyeye ulaşın, bazı sezon yolculuğu zorluklarını tamamlayın - düşük Torment zorluk seviyelerini oynamanız gerekecek ve Greater Rifts'in (20-30) bazı başlangıç ​​seviyelerini tamamlamanız gerekecek - ve sizin için tam bir set alacaksınız. olarak karakter Haedrig'in Hediye - Her biri 2 set ürün içeren 3 paket.


Diablo 3'teki en yüksek hasar nedir?

Herhangi bir normal seviye 70 efsanevi için mevcut maksimum hasar: 3700 . Bu, iki elli mac'lerde bulunur. Eski Efsaneler %30 daha fazla hasar verebilmeli ve bu sayıyı ~4810'a çıkarmalıdır.

Diablo 3'teki en iyi karakter hangisi?

Diablo 3 En İyi Sınıf [Sıralamalı Katman Listesi] (En Son Yama)

  • 1) İblis Avcısı (S Seviyesi)
  • 2) Barbar (S Seviyesi)
  • 3) Keşiş (A Seviyesi)
  • 4) Necromancer (A Seviyesi)
  • 5) Haçlı (B Seviyesi)
  • 6) Büyücü (C Seviyesi)
  • 7) Arcanist (D Seviyesi)