cadbury dünya çapında gizleme nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tommie Moore
Puan: 5/5(73 oy)

VCCP London, tüketicilerin fiziksel olarak birlikte olamadıkları bir dönemde yumurtaları 'saklamalarını' ve sevdikleriyle etkileşim kurmalarını sağlamak için Google Haritalar Platformu'nu kullanarak Cadbury Worldwide Hide platformunu tasarladı ve inşa etti.

Dünya çapında cadburys işleri nasıl gizler?

'Cadbury Worldwide Hide'ı resmi olarak piyasaya sürdük. sanal Paskalya yumurtası gizleme tüketicilerin sevdikleri biri için dünyanın herhangi bir yerinde bir Paskalya yumurtası saklayabilecekleri deneyim. ... Alıcıya daha sonra sanal Paskalya Yumurtasını bulmalarına yardımcı olacak ipuçları gönderilecek.

Dünya Çapında gizleme nasıl çalışır?

Cadbury Worldwide Hide aktivasyonu bugün başlıyor ve tüketicilerin sevdikleri biri için dünyanın herhangi bir yerinde sanal bir Paskalya yumurtası saklamasına olanak tanıyor. Etkinleştirme, tanıdıkları biri tarafından gizlenmiş kişiselleştirilmiş bir ipucu bulmak için Google Haritalar Sokak Görünümü'nü kullanır.

Bir yumurtayı gizlemek nasıl çalışır?

Katılmak için seçmeniz yeterli Google Haritalar'da istediğiniz nokta yumurtanızı gizlemek için (bazı yerler kısıtlanmış olabilir). Saklanma yerinizi bulduktan sonra, lezzetli yumurtalarını aramaya başlayabilmeleri için aile üyenize veya arkadaşlarınıza bir ipucu ile doğrudan bir bağlantı gönderebileceksiniz.

Paskalya yumurtalarını nereye saklayabilirim?

Paskalya Yumurtalarını Gizlemek İçin En İyi Açık Hava Noktaları

  1. 1) Posta Kutusunda. Paskalya Pazar gününe denk geldiği için yumurta avcıları postaları kontrol etmeyi düşünmezler. ...
  2. 2) Oluk Downspouts'ta. ...
  3. 3) Çiçek Tarlasında. ...
  4. 4) Adımlar Altında. ...
  5. 5) Bisiklet veya Spor Kaskında. ...
  6. 6) Araba Lastiklerinin Üstünde. ...
  7. 7) Piknik Masa Ayağının Arkasında. ...
  8. 8) Bir Veranda Sandalyesinin Minderinde.

Cadbury: Dünya Çapında Gizle

36 ilgili soru bulundu

Paskalya tavşanı gerçek mi?

Wikipedia'ya göre bilinen, Paskalya Tavşanı - aslında, tavşan - 1700'lerde Pennsylvania'ya Alman yerleşimciler tarafından Amerika'ya tanıtıldı. Çocuklar, tavşanların renkli yumurtalarla doldurduğu şapka ve bonelerden yaptıkları yuvaları saklarlardı.

Kaç Paskalya yumurtası saklıyorsun?

Başarılı Bir Paskalya Yumurtası Avı İçin İpuçları

Yeterince yumurtanız olduğundan emin olun, böylece kimse dışlanmış hissetmez. Çocuk başına on ila on iki iyidir hedef. Yaşa uygun farklı zorluk derecelerinde yumurtaları saklayın: Küçük olanlar için yumurtalar açıkta olmalıdır.

Cadbury neden Amerika'da yasaklandı?

Yasak etkili bir şekilde şudur: Çünkü Hershey's, Cadbury şekerlerinin kendi versiyonunu üretme ve paketleme iznine sahip. ABD şekerleme şirketi, farklı bir tarifle de olsa, İngiliz ithalatçılarının İngiliz klasiklerinin Amerika doğumlu ve yetiştirilmiş yorumlarıyla rekabet etmesini istemedi.

Dünya çapında gizleme nedir?

Cadbury ve VCCP, 'Cadbury Worldwide Hide'ı piyasaya sürdü – sanal bir Paskalya yumurtası gizleme deneyimi tüketicilerin sevdikleri biri için dünyanın herhangi bir yerinde bir Paskalya yumurtası saklayabilecekleri yer. ... Alıcıya daha sonra sanal Paskalya Yumurtasını bulmalarına yardımcı olacak ipuçları gönderilecek.

Cadbury Paskalya yumurtasında kaç kalori var?

Orta Cadbury Krem Yumurta Paskalya Yumurtası: 537 kalori . Lindt Orta Boy Altın Tavşan: 1100 kalori. Malteaster Tavşanı: 156 kalori.

Cadbury yumurtasını nasıl saklarsın?

Cadbury, hem size hem de yumurtayı sakladığınız kişiye bir ipucu bırakabileceğiniz için özel bir yer önerir. Sonra moru alıp bırakabilirsin google sokak görünümüne yumurta 'gizlemek' ve seçtiğiniz yumurta arayıcısını e-posta, WhatsApp veya kopyalanmış bir bağlantı yoluyla uyarmak için.

Cadbury'nin yumurta avı nasıl çalışır?

Sanal Paskalya yumurtası avı izin verir insanların bir Cadbury Paskalya yumurtası satın alması ve Google Haritalar'da bir 'saklanma noktası' seçmesi alıcının bulması için sanal yumurtayı bırakmak. ... Alıcı yumurtasını çevrimiçi bulduğunda, onay alacak ve saklayıcı tarafından seçilen Cadbury Paskalya Yumurtası gönderilecektir.

Sanal Paskalya yumurtası avını nasıl yaparsınız?

Sanal Paskalya Yumurtası Avı

Çevrimiçi partiniz sırasında ekranınızı fotoğrafla paylaşın. Katılımcıların yumurtaları işaretleyebilmeleri için konukların görüntüye açıklama ekleme olanağına sahip olduğundan emin olun. Partiye katılan her kişiden bir fotoğrafla hazır gelmesini isteyin ve sırayla partiye ev sahipliği yapın. avlamak .

Cadbury post ve yumurta nedir?

Cadbury'nin 'Worldwide Hide' sanal Paskalya yumurtası avı, yarım milyondan fazla sanal yumurtanın gizlendiğini görüyor. ... Saklayıcılar daha sonra, arayan kişinin yumurtayı çevrimiçi bulduktan sonra fiziksel olarak alması veya sanal bir yumurtayı ücretsiz olarak saklaması için dört özel baskı Cadbury Paskalya yumurtasından birini satın alabilir.

Cadbury bir dünya mı?

Cadbury'nin uluslararası merkezi Londra'nın batısındaki Uxbridge'dedir ve dünya çapında 50'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor . Sütlü Sütlü çikolatası, Kremalı Yumurta ve Güller seçme kutusu ve diğer birçok şekerleme ürünü ile tanınır.

Cadbury Dairy Milk'in CEO'su kimdir?

' Anand Kripalu Cadbury Hindistan'ın MD ve CEO'su' dedi.

Yumurtaları nasıl saklarsın?

Paskalya yumurtalarını içeride saklayabileceğiniz yerler

  1. Kapalı bitki.
  2. Kitaplık.
  3. Yemek sandalyesi.
  4. Perdelerin arkasında.
  5. Meyve sepeti.
  6. Doldurulmuş oyuncaklar arasında.
  7. Kanepenin altında. Gizleme Seviyesi: Zor.
  8. Bulaşık makinesi.

Cadbury Yumurtalarını hangi şirket yapıyor?

Kremalı Yumurtalar tarafından üretilmektedir. Birleşik Krallık'ta Cadbury , Amerika Birleşik Devletleri'ndeki The Hershey Company ve Kanada'daki Cadbury Adams tarafından. Mondelez International tarafından The Hershey Company'nin yerel pazarlama haklarına sahip olduğu ABD dışındaki tüm pazarlarda satılmaktadır.

Cadbury ABD'de yasak mı?

Times-Union okuyucuları bilmek istiyor: Facebook'un her yerinde Hershey's Chocolates, Cadbury Chocolate ürünlerinin Amerika Birleşik Devletleri'ne ithal edilmesini yasakladı. . ... Hershey, ABD pazarı için Cadbury barları yapma ve satma hakkına sahiptir, ancak Amerikan çikolata devi farklı bir tarif kullanır.

ABD çikolatası neden bu kadar kötü?

Butirik asit adı verilen bir şeyin (ki bu da kusmukta bulunur) varlığı suçlamaktır. Ama oraya nasıl girdi? Bu yüzden Amerikan çikolata tadı çok korkunç ! 2017'de bir Daily Mail manşeti atıldı. ... Bütirik asit ayrıca ekşimiş tereyağı, parmesan peyniri ve kusura bakmayın kusmukta da bulunur.

Hersheys neden bu kadar kötü?

Hershey çikolatası bildirildi bütirik asit içerir , parmesan peyniri, ekşi yoğurt ve evet, kusmukta da bulunabilir. Buna karşılık kimyasal, çikolataya başka herhangi bir çikolata markasında nadiren rastlanan belirgin bir keskinlik verir.

Paskalya Tavşanı gerçek yumurta mı yoksa plastik yumurta mı saklıyor?

Bu süre zarfında, dekore edilmiş yuvalar, Paskalya Tavşanı'nın ikramlar ve şekerlerle doldurduğu sepetlerle değiştirildi. ... Yakında gerçek yumurtalar plastik yumurtalarla değiştirildi şanslı bulan için küçük ödüller ve şeker saklayabilir.

Paskalya yumurtalarını saklamak ne kadar sürer?

Yumurtaların buzdolabından çıkmadığından emin olun. iki saatten fazla - bu, yumurtaları saklamak ve bulmak için geçen toplam süre anlamına gelir. Yumurtalar bulunduğunda, yedi gün içinde yıkanmalı, yeniden soğutulmalı ve yenilmelidir.

Paskalya yumurtalarına şeker yerine ne koyabilirim?

Plastik bir yumurtanın içine sığabilecek 40 küçük şekersiz Paskalya yumurtası dolgusu! Şeker dahil değil!

  • Cheerios.
  • Küçük Heykelcik.
  • Mini Pretzel.
  • Para.
  • Kızdırma Çubukları (bunlar sığacak - onları bükmeniz gerekiyor ve yumurtanın patlamaması için bir parça bant gerekebilir, ancak yapılabilir!.. ...
  • Saç tokası.
  • Mermerler.
  • Silgiler.

Paskalya Tavşanı öldü mü?

En küçüğümle samimi bir konuşmadan sonra gerçeğin bizim evimizde olduğu acı bir şekilde ortaya çıktı. Paskalya Tavşanı resmen öldü .