Dövme yapılmamış noelle için iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Ilene Heller II
Puan: 4.9/5(36 oy)

En iyi Genshin Impact Noelle yapısıNoelle'den hoşlanmak istiyorsanız The Unforged tam size göre. Bu beş yıldızlı kil %20 kalkan gücü , aynı zamanda bir rakibe her vurduğunuzda sekiz saniye boyunca %4'lük bir saldırı bonusu verir. Bu, beş kata kadar istiflenebilir.

Unforged, Wolf'un mezar taşından daha mı iyi?

Mezar taşı görünüyor daha iyi bir alt dps ve pasif ve daha iyi bir stat güçlendirici olması nedeniyle Skyward Pride'dan daha fazla silah desteği. Unforged, her iki seçenekten de genel olarak daha zayıf görünüyor, benzer hasara sahip Gravestone'dan daha az fayda sağlıyor, ancak hasar güçlendirmesine erişimde daha fazla sınırlama sağlıyor.

Unforged Genshin ne kadar iyi?

Unforged bir 5 yıldız Kilmore, Genshin Impact'te ve yalnızca belirli silah pankartlarında mevcuttur. Bazı karakterler için The Unforged, savunma yeteneklerini ve DPS'lerini artıran harika bir silahtır.

Unforged, Diluc'ta iyi mi?

Unforged aynı zamanda Diluc için harika bir silah , ona bir kalkan tarafından korunduğunda daha da artırılacak olan büyük bir saldırı desteği verir. ... Vurulduğunda ve bir kalkanla korunduğunda saldırıyı daha da artırır.

Unforged, Beidou için iyi mi?

Unforged olduğunu Ana DPS Beidou için en iyi ikinci silah . Unforged, Beidou için iyi çalışan başka bir beş yıldızlı silahtır. Bu silah, Wolf's Gravestone'a benzer şekilde çalışır, ancak saldırı artırma etkisini etkinleştirmeden önce bir kalkanla korunmanız gerekir.

Genshin Etkisi | Noelle Guide - Whiteblind vs Unforged, ATK veya DEF? Hasar testleri

39 ilgili soru bulundu

Unforged, Eula için iyi mi?

buna gerçekten şaşırdım Unforged, Eula için harika . Bu Liyue serisi silah genellikle hüsrana uğrar çünkü sadece saldırıya odaklanır. Ancak Eula'nın üs saldırısıyla (342) The Unforged mükemmel bir şekilde çalışabilir.

Noelle iyi Genshin mi?

En iyi Genshin Impact Noelle yapısı

Noelle ana DPS rolüne en uygun normal saldırılarını jeo AoE saldırılarına dönüştüren temel patlaması nedeniyle. Genel coğrafi hasarı artıran temel bir rezonans için onu Genshin Impact'in Zhongli'si gibi başka bir coğrafi karakterle eşleştirmenizi öneririz.

Noelle, Zhongli'den daha mı iyi?

Ayrıca, Noelle seviye atladığında DEF bonus statüsüne ve seviye atladığında Zhongli Geo dmg bonusuna sahiptir. Kişisel görüşüme göre, Zhongli kalkan desteği olarak daha iyi Noelle 12 saniye ve 24 saniye bekleme süresine sahipken, kalkanı 20 saniye sürebilir ve 12 saniye bekleme süresine sahiptir.

Noelle nadir Genshin midir?

Noelle iken teknik olarak ücretsiz değil , kendi başına, Acemi Sancağından ilk 10 set çekmeniz sırasında garantili bir düşüştür ve yalnızca yeni oyuncular tarafından kullanılabilir. Sana verilen kaderlerle, her şeyden çok bir fırsat maliyetine sahip. İki elli bir kılıcı, kalkan sağlayan bir yeteneği ve bir AEO şutu var.


Noelle için en iyi silah nedir?

beyaz kör Noelle için mükemmel bir kılıçtır. Silahın seviyesini yükselterek, kılıcın ikincil saldırısı olduğu için Noelle'nin savunmasını da artıracaksınız. Whiteblind'in istatistiklerine ek olarak, silah ayrıca saldırı ve savunma istatistiklerinizi her vuruşta yüzde altı artıracak ve maksimum dört yığın olacak.

Noelle, Genshin etkisini iyileştiriyor mu?

Elemental Yeteneği yürürlükteyken, Noelle bir kalkan kazanır ve silahının her vuruşunda takımı iyileştirmeye başlar . Her ikisi de DEF statüsünün ölçeğini artırarak, onu takımın geri kalanının yama ihtiyacı olduğunda takas edilebilecek birinci sınıf bir tank haline getiriyor.

Beidou için en iyi silah nedir?

Yılan Omurgası Beidou için etkili bir silahtır ve Serpent Spine R5'teyken R1 Wolf's Gravestone ile eşit olabilir. Bu silah, kullanana Kritik Oranı sağlar ve sahadayken kullanıcının genel hasarını artırır.

Yılan Omurgası iyi Genshin etkisi midir?

yani süre Serpent Spine, etkili bir Genshin Impact silahı değil. Seviye 1, Arıtma Seviyesi 5'te düşmanlar %50'ye kadar daha fazla hasar alabilir ve CRIT Oranı %27,6'ya kadar ölçeklenir. ... Pek çok kişi Serpent Spine'ı Noelle, Chongyun ve Razor için mükemmel bir silah olarak görüyor ve Beidou ve Xinyan için de uygun olabilir.


Unforged Genshin'i nasıl edinebilirim?

Nasıl elde edilir. The Unforged'ı istiyorsanız, kredi kartınızı ağzınızın olduğu yere koymaya hazırlanın . Silahlar, The Unforged ve Vortex Vanquisher, şu anda yalnızca Epitome Invocation banner'ı aracılığıyla kullanılabilir. Bu yüzden oyuncular yuvarlanmak ve son derece şanslı olduklarını ummak zorunda kalacaklar.

Zhongli'yi çekmeli misin?

Gentry of Hermitage'ın tekrarını çekmeli misiniz? Evet , çünkü Zhongli, Elemental Burst ile düşmanları sert bir şekilde vururken partinize savunma sağlama konusunda uzmanlaşmış mükemmel bir 5 yıldızlı Polearm kullanıcısıdır. Elemental Yeteneği güvenilir bir kalkan sağlarken Elemental Patlaması düşmanlara hasar verir ve taşlaştırır.

Noelle kalkanı ne kadar iyi?

Kalkan var %150 DMG emme verimliliği temel ve fiziksel DMG'ye karşı. Noelle, geniş bir alanda yakındaki düşmanlara Coğrafi hasar verir. Onun kili, Geo elementi ile aşılanır ve bu durumda başka hiçbir element tarafından geçersiz kılınamaz. Noelle, DEF'sinin %95'ine kadar geçici bir SDR bonusu kazanır.

Zhongli kaç yaşında?

#1 - Zhongli: 28 yıl (insan formu) , 6000+ yıl (Archon formu) Morax ve Barbatos'un ikisi de Archon'dur, ancak ilki çok daha eskidir.


Noelle iyi bir destek mi?

Noelle'in Elemental Becerisi, Göğüs Zırhı, Savunmasıyla birlikte artan ve Normal Saldırılarına grubu iyileştirme şansı veren bir kalkan oluşturur. Göğüs Zırhından gelen iyileştirme de Savunması ile orantılıdır. Noelle ne kadar sert olursa, sağlayabileceği daha iyi destek .

Noelle ile nasıl tanışırım?

Noelle Hangout Etkinliğini oynamak istiyorsanız, kilidini açmak için biraz çalışmanız gerekecek. yapmanız gerekecek Macera Sıralaması 26'ya ulaşın ve Prologue: Act III - Song of the Dragon and Freedom adlı Archon Quest'i tamamlayın . Daha sonra Noelle Hangout Etkinliğini görevler sayfanızda bulabileceksiniz.

Lisa, Genshin etkisinde iyi mi?

Genshin Etkisinde, Lisa, bir destek rolü için en uygun kişidir . O, piyasadaki en iyi elektro karakter değil, ancak onu bir bedava olarak aldığınızda, bir dilekten daha iyi bir karakter elde etmeyi başarana kadar çoğu takım için erken bir oyun varlığıdır.

Blackcliff slasher EULA'da iyi mi?

Blackcliff Slasher ile başlayalım. Kraliyet Büyük Kılıcı gibi, Paimon's Shop'tan kolayca elde edilebilir. İkincil statüsü CRIT DMG'dir. Eula için her zaman harikadır hatta herhangi bir DPS karakteri.


Eula için hangi kil daha iyidir?

Kırık Çamların Şarkısı en iyi kilmore olabilir veya olmayabilir, ancak fiziksel hasar güçlendirmesi onu Eula için en iyi kildir yapar. Tabii ki, birçok oyuncuda Song of Broken Pines veya herhangi bir 5 yıldızlı kilmore yok. Neyse ki, Eula bazı dört yıldızlı killerle de iyi çalışıyor.

Star Tombed Starsilver, Eula için iyi mi?

Kardan Mezarlı Yıldız Gümüşü:

Bu silah Eula ile çok iyi ölçeklenir , verdiği hasarın çoğu Fiziksel hasar bonusuna bağlı olduğundan. Bu Claymore, 90. seviyede %34.5'e kadar ekstra Fiziksel hasar sağlar.

Beidou için hangi 4 yıldızlı silah iyidir?

İlk bakışta, yağmur kesici Beidou için en ideal dört yıldızlı silah gibi görünüyor. Pasif yetenek, hedefler Electro veya Hydro'dan etkilenirse yüzde 20 daha fazla hasar verir. Beidou'nun en iyi desteklerinden biri Xingqiu veya başka bir Hydro aplikatörü olduğu için bu harika.