Costco lastik değişimi yapıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Gideon Block
Puan: 4.5/5(28 oy)

Costco Lastik Merkezi çeşitli teklifler sunar kurulum ve bakım hizmetleri üyelerimizi rotasyon, denge, nitrojen şişirme, nitrojen dönüşümü ve düz onarım dahil olmak üzere yola çıkarmak için. Yerel Costco Lastik Merkezi ekibiniz bu hizmetlerden herhangi birini derinlemesine tartışmaktan memnuniyet duyacaktır.

Costco lastik imhası için ücret alıyor mu?

Lastiklerinizi kabul etmemeyi seçerseniz, siparişiniz için lastik başına 18,99 ABD doları da dahil olmak üzere tam bir geri ödeme alacaksınız ( artı elden çıkarma ücreti ) ve şehriniz ve eyaletiniz için geçerli tüm satış vergileri.

Lastikleri değiştirmenin maliyeti nedir?

Ödemeyi bekleyin: Lastik başına 13 ila 45 dolar lastiğin boyutuna bağlı olarak endüstri çapında. Montaj (jantlara lastik takma) ve dengeleme (tekerleğin her yerde aynı ağırlıkta olmasını sağlamak için ağırlık ekleme) otomobiller, SUV'ler ve hafif kamyonlar için büyük ölçüde değişir ve büyük ölçüde lastiğin boyutuna bağlıdır.

Costco lastikleri değiştirmek için ne kadar ücret alıyor?

Bir Kurulum ücreti lastik başına 18,99 $ belirtilen fiyata dahildir. Buna şunlar dahildir: Montaj, Ömür Boyu Dengeleme, Ömür Boyu Döndürme, Ömür Boyu Daire Onarımı, Ömür Boyu Hava Basıncı Kontrolleri, Yeni Kauçuk Valf Mili ve Costco Toptan Satış Yol Tehlikesi Garantisi.

Walmart'ta bir janta lastik takmanın maliyeti nedir?

Walmart'taki düşük kurulum ücretine rağmen — lastik başına 12 dolar - paket üçüncü sırada yer alır. Anlaşma, en iyi iki rakibi tarafından sunulandan daha az cömert. Her 7.500 milden sonra montaj, valf gövdeleri ve ömür boyu denge ve dönüşün yanı sıra ilk 50 milden sonra bir pabuç yeniden torku içerir.

Costco Lastik Merkezi SUCKS! ORADA LASTİK SATIN ALMAYIN - Bir Müşteri Deneyimi - GT Canada

31 ilgili soru bulundu

Eski Costco lastiklerini ne yapıyorsunuz?

Les Schwab, Costco, Sears, Wal-Mart, Goodyear ve Firestone gibi lastik perakendecileri Tire Disposal & geri dönüşüm eski lastikleri çıkarmak için. Washington, Oregon, Idaho ve California'da faaliyet gösteren şirket, onları yakıt olarak kullanan birkaç Kuzeybatı çimento üreticisine eski lastikler sağlıyor.

Costco lastikleri ücretsiz olarak döndürür mü?

Costco, yeni lastiklerin takılmasıyla ömür boyu bakım hizmetleri sunar. Bu ayrıcalık şunları içerir: ücretsiz lastik rotasyonları ve düz onarımlar , diğer avantajların yanı sıra. Costco aracılığıyla değiştirmenin ek faydaları arasında nitrojen dolgulu lastikler ve ek nakliye ve taşıma ücretlerinin olmaması yer alır.

Costco lastik Merkezi hizalama yapıyor mu?

Ancak dikkat edilmesi gereken bir husus şu ki Yeni lastikler aldığınızda Costco hizalama yapmayacak . Yani Costco lastikleri satın almayı düşünüyorsanız, bunu hesaba katmalısınız.

Bir hizalama için ne ödemeliyim?

Bir hizalamanın maliyeti nedir? Bir ön uç hizalaması genellikle maliyeti 65 ile 100 dolar arasında (bazı markalar elbette daha fazladır). Bu fiyata, araç bakım rejiminizin düzenli bir parçası olmalıdır. Bir hizalamayı daha da ekonomik hale getirmek için, bazı araba bakım tesisleri, yaklaşık 200 $ karşılığında ömür boyu hizalama paketleri sunar.


Lastikleri değiştirdikten sonra hizalama yapmam gerekir mi?

Yeni lastik taktığınızda tekerlek hizalaması gerekli değildir , ama gerçekten (gibi, gerçekten) iyi bir fikir. ... Yeni lastiklerle hizalama yapmazsanız, zorlu bir sürüş ve normalden daha erken lastik aşınması yaşayabilirsiniz; bu da lastiklerinizin ömrünü kısaltabilir.

Costco lastikleri daha mı düşük kaliteli?

Costco ve Walmart, gitse de kaliteli lastikler satıyor onları son derece indirimli fiyatlarla alın . Costco ve Walmart'tan aldığınız Michelin veya Pirelli lastiklerinin kalitesi ve performansı, daha pahalı bayilerden aldığınız aynı markanın lastikleriyle aynıdır. ... Walmart Lastikleri Ne Kadar İyi?

Costco lastikleri ne sıklıkla değiştirecek?

Döndürme ipuçları

Bu, tüm lastiklerin eşit şekilde aşınmasını ve daha uzun süre dayanmasını sağlar. Aracınızın kullanım kılavuzunda herhangi bir süre belirtilmemişse lastikler döndürülmelidir. Her 10.000 km'de 12.000 km'de bir. Tam boyutlu bir yedeğiniz varsa, rotasyon sürecine dahil edilmelidir.

Costco yağ değişimi yapıyor mu?

Hayır, Costco artık yağ değiştirme hizmetleri sunmuyor . Ancak mağazaları, Kirkland, Mobil ve Castrol gibi markaların standart motor yağlarını satıyor. Ayrıca geniş bir otomotiv ürünleri yelpazesi sunarlar.


Costco'ya kendi jantlarımı getirebilir miyim?

Bazı Costco'lar çok seçicidir ve fabrika boyutunda olmayan lastikleri takmazlar, ancak bu, onları araca monte ediyorlarsa olur. Pratikte, ne olursa olsun jantlara monte edecekler ve sonra onları eve götürebilir ve arabaya kendin koyabilirsin. .

İndirimli Lastik montaj lastikleri orada satın alınmaz mı?

Lastiklerinizi bizden almamış olsanız veya aracınızla birlikte gelen OE lastikleri olsanız bile, yine de size hava basıncı kontrollerini içeren ücretsiz lastik muayeneleri veriyoruz. Lastik başına bir ücret karşılığında İndirimli Lastik aracılığıyla satın alınmayan lastikleri takar ve dengeleriz bu, mağazanızın bölgesine bağlıdır.

Costco hangi yağı kullanıyor?

Kirkland Signature 5W-30 Tam Sentetik Motor Yağı .

İndirim Lastiği yağ değişimi yapar mı?

İndirimli Lastik, yağ değişimi yapmaz ve asla teklif etmedi . Genellikle her 5-6.000 kilometrede bir tavsiye edilen lastik rotasyonu ile aynı zamanda yapılan bir şeydir. Bu, diğer her yağ değişiminin (yaklaşık 3.000 mil) kabaca lastiklerinizi döndürmeniz gerektiği zaman olacağı anlamına gelir.


Hangi lastiklerden kaçınmalıyım?

Satın Almaktan Kaçınılması Gereken Lastik Markalarının Listesi

  • Westlake Lastikleri.
  • Chaoyang Lastikleri.
  • AKS Lastikleri.
  • Goodride Lastikleri.
  • Geostar Lastikleri.
  • Telluride Lastikler.
  • Pusula Lastikleri.

Walmart lastikleri neden bu kadar ucuz?

Walmart'ın Lastik Markalarıyla Özel Anlaşmaları Var

Walmart lastiklerinin bu kadar ucuz olmasının bir başka nedeni de, Walmart tanınmış markalarla işbirliği yapıyor Goodyear, Michelin, Uniroyal, Toyo ve Mastercraft Tyres gibi daha ucuz lastik serileri üretmektedir.

4 lastiği de değiştirmeli miyim?

Bazı dört tekerlekten çekişli araç üreticileri, yeni bir lastik diğer lastiklerden daha büyük bir toplam çapa sahip olacağından, yalnızca bir veya iki lastiğin değil dört lastiğin de değiştirilmesini tavsiye eder. ... Yine de en iyi yaklaşım, eski lastiklerin sırtı önemli ölçüde aşınmışsa dördünü de değiştirin .

Sadece 2 lastiği değiştirmek doğru mudur?

Lastik markalarının ve hatta farklı modellerin karıştırılması yol tutuş dengesizliğine neden olabilir. Ve sadece ikisini değiştirirken, tavsiye ederiz yeni lastikleri arkaya takmak ve (eski ama yine de iyi) arka lastikleri öne yerleştirmek . Bu, kaygan yollarda savrulma veya aşırı savrulma durumunu önlemeye yardımcı olabilir.


Lastiklerinizi ne sıklıkla dengelemeniz gerekir?

Lastiklerimin Dengesini Ne Sıklıkta Yaptırmalıyım? Birçok uzman, lastik balansının ne sıklıkta kontrol edilmesi gerektiği konusunda tartışıyor. Genellikle her 5000 ila 7500 mil'de bir muayene edilmeleri veya her 2 yılda bir .

Dönen lastikler hizalamayı bozabilir mi?

Lastiklerinizi döndürmek, tekerlek hizalamanızı hiçbir şekilde etkilemez . Aslında, lastik aşınmasını ve yıpranmasını kontrol etmeye yardımcı olması için bunu sık sık yapmanız bile önerilir. Lastiklerinizi düzenli olarak döndürmezseniz, bir tür sert ve potansiyel olarak dengesiz sürüş yüzeyi oluşturmak için dişler düzensiz bir şekilde aşınabilir.