coliesa mcmillian öldü mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Maverick Hammes
Puan: 4.6/5(46 oy)

600 Lb Hayatımdan Coliesa McMillian geçen hafta cerrahi komplikasyonlardan öldü . Ailesi, 22 Eylül akşamı 41 yaşında öldüğünü açıkladı. ... Kadın Sağlığına göre, TLC yıldızının yeğeni, Nisan ayında ameliyattan kaynaklanan komplikasyonlar yaşadığını söyledi.

600 kiloluk hayatım dizisinden kim öldü?

Gina Krasley Reality TV izleyicileri tarafından TLC'nin My 600-lb Life dizisinin yeni yıldızı olarak bilinen , öldü. 30 yaşındaydı. Resmi ölüm nedeni açıklanmadı, ancak ölüm ilanına göre Pazar günü, Tuckerton, N.J.'deki evinde, o sırada sevgi dolu ailesiyle çevrili olarak vefat etti.

Dottie'nin oğlu Daniel'e ne oldu?

Dottie, kilosunu kontrol altına almak için mücadele ederken yıkıcı bir kayıp yaşadı: 13 yaşındaki oğlu Daniel'in ölümü. serebral palsi geçirdi .

James hiç kilo verdi mi?

Ne yazık ki James King için kilo verme yolculuğu mutlu bir sonla bitmedi. 3 Nisan 2020'de öldü Güneş, ölmeden önce 2018 'Neredeler Şimdi' görünümünden bu yana 340 kilo verdiğini bildirdi.

600'de kim öldü?

Gina Krasley TLC'nin My 600-lb Life dizisinin 2020 döngüsünde yer alan , 1 Ağustos'ta öldü. 30 yaşında ölümü ailesi tarafından açıklandı. Ölüm nedeni verilmedi. Gösteride Krasley, küfürlü yetiştirilmesi, evlilik sorunları ve yeme sorunları hakkında konuştu.

Ne yazık ki Vefat Eden 600 Lb Hayat Yıldızlarım

22 ilgili soru bulundu

600lb Life 2021'de kim öldü?

Gina Marie Krasley TLC realite şovu My 600-Lb Life'da görünen Ocean County sakini öldü. Dans etmeyi seven Krasley 30 yaşındaydı.

Erica Wall ve Jimmy hala birlikteler mi?

Şimdi, kim geçmiş hasarı onarmak için ekstra adımlar atmak zorunda kaldı. Ve kısa bir süre için, o ve erkek arkadaşı Jimmy ayrıldı onu esasen bir istifçi olmakla suçladıktan sonra. O zamandan beri, Facebook afişinin herhangi bir gösterge olup olmadığı konusunda uzlaştılar. Bu günlerde Erica sakin bir hayat yaşıyor ve kendini tutuyor.

Brandon cilt ameliyatı mı oldu?

İlk yılının sonunda, Brandon 335 pound kaybetti - bu sezonun üçüncü en yüksek kilo kaybı. Deri alma ameliyatı onayı için hedef ağırlığın hemen dışındaydı. Ve Dr. Now kendisi bile Brandon'ın çabalarını fantastik ve harika olarak nitelendirdi.

Cynthia, 600 poundluk hayatımdan şimdi nerede?

o olmasına rağmen ailesiyle birlikte Oklahoma'da Cynthia, özellikle çocuklarının hayatına dahil olacak enerjiye sahip olmaktan keyif aldığı için, mümkün olduğunca sağlıklı yemekler ve egzersizlerle devam ediyor. Ayrıca, onlar da özellikle bunu yapmasını istediler.


Dottie şimdi kaç kilo?

Dottie, 2016 yılında oğlu Daniel'i serebral palsi nedeniyle trajik bir şekilde kaybetti. Sonuç olarak, kilosu ile mücadele etti. Ancak toplam 271 kilo vermeyi başardı, bu da kilosunun şimdi olduğu anlamına geliyor. 371 kg civarında.

Lashanta kilo verme ameliyatı oldu mu?

Gösteriye katılan birçok kişi gibi, Lashanta gastrik baypas için kalifiye olmaya kararlı kaldı . Bir yıl sonra, Lashanta 47 kilo daha kaybetmeyi başardı ve bu da Dr. Now'ın onu gastrik bypass ameliyatı için planlamasını sağladı. Bugünlerde neredeyse tanınmaz halde.

Dr. Şimdi kovuldu mu?

Nowzaradan gösteriden kovuldu . Ancak My 600 lb Life doktoru, Covid-19'un ortaya çıkmasından sonra Mart 2020'de çekimlere ara verdi. Dizinin daha fazla sezon yayınlaması bekleniyor. Bu yüzden, muhtemelen My 600 lb Life'da Dr Younan Nowzaradan'ı daha fazla göreceğiz.

Dr Now'ın diyet planı nedir?

Dr. Şimdi, 600 pound (272 kg) üzerinde olan birçok hastasını sadece 30 günde 30 pound (14 kg) kaybetmeye teşvik ediyor ve birçoğu başarılı oluyor. Aslında, 1200 kalorilik diyet sadece Dr. Now'ın pratiğinde değil, preoperatif obezite cerrahisi hastaları için yaygın olarak kullanılmaktadır.


My 600-lb Life'ın 9. sezonu olacak mı?

Benim 600-Lb. Hayat 9. sezon için geri döndü ve hayatlarını değiştirmek isteyen 13 morbid obez insan için ölüm kalım meselesi. 10 Kasım'da gösterime girecek olan yeni sezon için bu özel klipte.

600 kiloluk hayatım bitti mi?

TLC'nin My 600-Lb'yi yenilediğini doğrular. hayat için Sezon 10 .

David Bolton hala Mary ile birlikte mi?

Devam bölümünde David'in Mary adında bir kadınla çıktığını görmemize rağmen, Facebook profili diyor ki Carrie Versteeg ile nişanlı . David'in görünümü daha iyiye doğru büyük ölçüde değişti ve Pearland, Teksas'taki yeni nişanlısıyla hayatından zevk alıyor gibi görünüyor.

David neden 600 librelik Hayatımı dava ediyor?

600 Lb Life yıldızım David Bolton, dava açan ikinci oyuncu gösterinin yapımcıları ağır ihmal nedeniyle , Megalomedia'nın hukuk ekibinden sert bir yanıt aldı. ... Starcasm, Megalomedia'nın avukatlarının davalara ilk yasal yanıtlarını sunmalarının hikayesini daha geçen hafta yayınladı.


600 kiloluk hayatımdan Erica kaç yaşında?

İlk o zaman tanıştık 44 yaşında Orijinal TLC'nin 5. sezonunda Calfornia yerli Erica Wall. Erica, tüm hayatı boyunca yalnız ve sadece yemekle çevrili olarak yaşadığı gibi ölmekten korkuyordu. Böylece, 661 lbs'de Houston'a gitmeye ve uzun ve sağlıklı yaşayabilmesi için kilo vermeye karar verdi.

600 kiloluk hayatımdan Mercedes öldü mü?

o oldu filmi çekerken ölen ikinci kişi gösteri ve altıncı My 600-Lb Life yıldızı obezite ve buna bağlı komplikasyonlara karşı savaşı kaybediyor. ...

Gina ve Beth hala birlikteler mi?

Birkaç yıl önce, Gina hayatının aşkı Beth ile tanıştı ve 2016'da evlendiler .

1000 lbs kız kardeşler kilo verdi mi?

1000-Lb. Sisters' Tammy ve Amy Slaton geçen yıl boyunca epeyce değişiklik geçirdiler. İkisi de bariatrik cerrahiye hak kazanmak için kilo vermeye çalıştı, ancak yalnızca Amy gereksinimleri karşılayabildi ve o zamandan beri daha fazla kilo verdi .


600 liralık canın ameliyatlarını kim ödüyor?

TVOvermind'den bir 2019 raporu, ameliyatların, doktorun ziyaretler ve hastanede kalışlar TLC şovu tarafından karşılanıyor: …her oyuncu kadrosunun bir yıl boyunca Dr Nowzaradan aracılığıyla sağlanan tıbbi giderlerini karşıladığı bireysel sözleşmelerinde yazılıymış gibi görünüyor.

600 kiloluk hayatımdan Samantha ne kadar ağır?

TV Showcase'e göre, izleyiciler Samantha ile ilk kez Aralık 2020'de tanıştırıldılar ve şovun yerleşik cerrahı Dr. 800 poundun üzerinde .