Colby evde ve dışarıda hapishaneye gider mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sherman Koepp
Puan: 4.2/5(66 oy)

Home and Away in the UK'de önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Colby Thorne'un son sahneleri, gözden düşmüş polis memurunun hapishanede kendini korumak için cesur bir hamle yapmasıyla yayınlanıyor. ... Kısa bir süre 25 yıl hapis cezası , mahkumlar Colby'nin bir polis olduğunu keşfetti ve hapishanedeki polislere ne olduğunu açıklamaya başladı.

Colby Evde ve Dışarıda hapse mi giriyor?

Sonunda bir sarsılma olmasına rağmen istediğim şanlı ölüm değildi ve görünüşe göre yapımcılar unutacağımız umuduyla sessiz bir çıkışa gittiler. Colby'nin çürümesi hapishanedir . ... Kendisi de hapiste olan Ari, Colby'nin neden Bella'nın onu unutmasını istediğini anlıyor.

Colby evden ayrılıp 2021'den ayrılıyor mu?

Bir uzlaşma ve kısa bir ayrılıktan sonra, Colby ve Chelsea 2018 sezon finalinde evlenirler. Üvey babasını öldürmekten mahkumiyetinin ardından Colby hapse gönderilir. 11 Şubat 2021'de yayınlanan bölüm sırasında yola çıktı. .

Colby evde ve deplasmanda ölür mü?

Colby olarak son görünümünü yansıtan Home and Away oyuncusu Now To Love'a 'şaşırdığını' söyledi. onun karakteri öldürülmedi . 'Gerçekten şok oldum, gerçekten şaşırdım, bilirsiniz, dürüst olmak gerekirse bunun bir ölüm olmayacağına şaşırdım,' diye itiraf etti.

Evde ve Dışarıda 2020'de Colby'ye ne olacak?

Home and Away bunu onayladı Colby Thorne şimdi ikinci bir ölümden sorumlu . Colby'nin çıkış hikayesi, küfürlü üvey babası Ross Nixon'ı öldürmekten 25 yıl hapis cezası aldığını gördü. Summer Bay sabunu şimdi Colby'nin parmaklıklar ardında ikinci bir cinayet işlediğini ortaya çıkardı.

Evde Ve Dışarıda: Colby'nin Sırrı Açığa Çıktı

17 ilgili soru bulundu

Tim Franklin Home and Away 2020'den ayrılıyor mu?

Tim Franklin söyledi Körfez'e son vedaları . Digital Spy'a konuşan aktör, hikayesinin sona erme zamanının geldiğini hissettiğini itiraf etti. ... Oyuncu, Home & Away'de geçirdiği süre boyunca edindiği arkadaşları özleyeceğini itiraf etti.

Bella Evde ve Dışarıda hamile mi?

Küçük ayakların pıtırtıları yakında Avustralyalı aktris Jessica Tovey için yola çıkacak gibi görünüyor! 2006'dan 2009'a kadar hayranların favorisi Belle Taylor'ı oynayan eski Home and Away yıldızı, Çarşamba günü Instagram'da filizlenen bebek yumruğunu göstererek hamileliğini ortaya çıkardı.

Colby ne kadar hapiste kalacak?

Dean'e kendini bulaştırma fırsatı vermediği için her şeyi itiraf ediyor ve hepsini kendisinin yaptığını iddia ediyor – Dean'in rolünü hikayeden tamamen siliyor. Cezalandırıldığına göre 25 yıl Hapishanede, Bella kardeşinin götürülmesini izlerken yıkılır.

Maggie neden Home and Away'den ayrılıyor?

Evde ve Dışarıda Spoiler - John ve Marilyn dağılırken Ben ve Maggie, Summer Bay'den ayrılır. İngiltere'de gelecek haftaki Home and Away bölümlerinde, Ben ve Maggie Astoni'ye sevgi dolu bir veda, çünkü onlar birbirlerine olan bağlılıklarını yeniledikten sonra Summer Bay'den İtalya'ya gitmek .


Colby Brock ne için hapisteydi?

Popüler YouTube ikilisi Samuel 'Sam' Golbach ve Cole 'Colby' Brock, terk edilmiş bir okul binasının inşaat alanına izinsiz girmekten tutuklandı.

Jasmine Home and Away'e nasıl girdi?

Jasmine Delaney, Avustralya televizyon dizisi Home and Away'de Sam Frost tarafından canlandırılan kurgusal bir karakterdir. Don dizi için seçmelere davet edildi Hell's Kitchen Australia'da yarışırken. İkinci bir seçmenin ardından Frost'a rolü kazandığı söylendi. ...

Willow, Home and Away'den tamamen ayrılıyor mu?

Willow, son aylarda bir önceki vesileyle Summer Bay'den biraz zaman ayırdı ve bu da kalıcı bir ayrılma değildi. ama, bu şovdan tamamen ayrıldığı zaman . Willow'u oynayan Sarah Roberts, 2017'den beri rolü canlandırdıktan sonra Mart ayı sonlarında Home and Away'den ayrıldığını duyurdu.

Ben ve Maggie evden ayrılıyor mu?

Bir dönemin sonu mu? Home and Away'den Ben ve Maggie, Summer Bay'den ayrılmaya hazırlanırken yürek burkan bir veda filmi çekiyor. Gözyaşları bu hafta Home and Away'de akacak Ben ve Maggie, Summer Bay'den temelli ayrıldı .


Ziggy evden uzakta hamile mi?

Şok edici bir olayda, zavallı Ziggy (Sophie Dillman) kendini sıcak suya bırakır. Eski 'Home and Away' yıldızı Bonnie Sveen tek yumurta ikizlerine hamile . ... Ev ve Dışarıda, buharlı ilişkileri ve gergin aşk üçgenleriyle tanınır, ancak birçok yıldız dramanın da havaya yayılmasına izin verdi.

Maggie ve Ben ayrıldı mı?

Son birkaç aydır Ben (Rohan Nichol) ve Maggie (Kestie Morassi) için uzun bir yol oldu, ancak sonunda tekrar bir araya geldikten sonra. ayrılmaları bundan önce Çift geçen hafta İtalya'da yeni bir başlangıç ​​yapmaya karar verdi.

Willow neden Colby'den ayrıldı?

Willow uzun zamandır bundan kurtulmanın bir yolu olmadığını biliyordu, bu yüzden Dean ve Bella'nın güvende kalması için hikayeyi çarpıtıyor. ' Onları kurtarmak için Colby'yi teslim eder. ' Sarah, 35, diyor. Bunun aileyi parçalayacağını biliyordu, bu yüzden bir fedakarlık yaptı. Dean sinirlenir ve olay çıkarır.

Leah evde ve dışarıda hamile mi?

'Evde ve Dışarıda' Leah 'bebek arsası almayacak'

Home and Away yıldızı Ada Nicodemou, karakteri Leah Patterson-Baker'ı ortaya çıkardı. sonuçta hamile kalmayacak .


Evde ve deplasmanda Maggie'yi oynayan oyuncu hamile mi?

Evde ve Dışarıda Nikodim var sabun yıldızı meslektaşlarına hamile olduğunu söylemek için son dakikaya bıraktı. Kocası Chrys Xipolitas ile ilk çocuğunu beklediğini açıklayan Ada, Avustralya Daily Telegraph'a hamileliğinin gösteriye nasıl yazılacağından emin olmadığını söyledi.

Bella Evde ve Dışarıda kaç yaşında?

Karakterizasyon. Miller, Bella'yı 'bağımsız - ama korunaklı -' olarak tanımladı. 16 yaşında kim hala kendini ve etrafındaki dünyayı keşfediyor. Alıngan olmasına rağmen, sert dış görünüşünün altında sevilmek istiyor.' Bella'ya 'biraz arsız' ve 'nasıl gördüğünü söyleyecek' biri dedi.

Willow, Home and Away 2021'den ayrılıyor mu?

Willow'u oynayan Sarah Roberts, Home and Away'den çıkışını duyurdu 2017'den beri rolü canlandırdıktan sonra Mart ayı sonlarında. ... Willow'un Summer Bay'deki zamanının sonu olsa da, Willow öldürülmedi, bu yüzden bir gün gelecekteki dönüş için kapı açık kalıyor. Sarah geçenlerde Now To Love'a “Geri dönmeyi çok isterim” dedi.

Ben ve Maggie Summer Bay'den ayrılıyor mu?

Evde ve Dışarıda Ben ve Maggie Astoni, Summer Bay'den ayrılmaya karar verdiler. , kızları onlara katılmayacak olmasına rağmen. Çift, Avustralya'da Kanal 7'nin Çarşamba günkü bölümünde (7 Temmuz) hayatlarını değiştiren seçimi yaparak, kendilerini ilk sıraya koyma zamanının geldiğini fark etti.


Willow ve Justin gerçek hayatta birlikteler mi?

Justin Morgan'ı oynayan James ve Willow Harris'i oynayan Sarah, iki yıldır çıkıyor . Ve çift bu hafta İrlanda'nın Dublin kentindeki Luttrellstown Kalesi'nde koridorda yürüdü! Instagram'da törenden fotoğraflar ortaya çıktı.

Lewis Home and Away'de yakalanır mı?

Home and Away in the UK'de önümüzdeki hafta yayınlanacak, Lewis Hayes sonunda itiraf ettiği için tutuklandı Christian'ın hastalarını öldürmeye... ama hafta bitmeden bir cinayet daha yakalayabilecek mi? ... Christian'ın son zamanlarda çok sayıda hasta ölümüyle ilgili soruşturmanın askıya alınmasıyla işler doruk noktasına ulaştı.

Ziggy, Home and Away'in kısaltması nedir?

Ziggy 'Zig' Astoni (önceden Morgan) Ben ve Maggie Astoni'nin büyük kızı ve Coco Astoni'nin ablasıdır.