clarissa ward kocası kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Madonna Jerde
Puan: 4.9/5(40 oy)

Clarissa Ward, şu anda CNN'in uluslararası baş muhabiri olan İngiliz-Amerikalı bir televizyon gazetecisidir. Londra merkezli CBS News ile birlikteydi. Ward, CBS News pozisyonundan önce, ABC News programları için Moskova merkezli bir haber muhabiriydi.

Clarissa Ward hala evli mi?

Clarissa Ward evli mi? Emmy kazananı Philipp von Bernstorff ile evli . Çift, 2007'de Moskova'da bir akşam yemeğinde bir araya geldiğinde, Alman kontu von Bernstorff yeterince komik!

Clarissa Ward nerede yaşıyor?

41 yaşındaki Ward, 2015 yılında CNN'e katıldı ve üç yıl sonra Christiane Amanpour'un baş uluslararası muhabiri olarak yerini aldı. Londra'da yaşıyor, Notting Tepesi Hem iş adamı hem de Alman kontu olan kocası Philipp von Bernstorff ile birlikte.

Clarissa Ward Rusça biliyor mu?

Arapça, Fransızca, İtalyanca olmak üzere yedi dil bilen Ward, Rusça , Mandarin ve İspanyolca, Yale Üniversitesi'nden dereceyle mezun oldu. 2013 yılında Vermont'taki Middlebury College'dan Fahri Doktora derecesi aldı.

Clarissa Ward'ın kocası ne iş yapıyor?

Clarissa Ward, Philipp von Bernstorff ile evli ve çift Londra'da yaşıyor. ... Bernstorff bir işadamı ve Alman sayısı ve çift Kasım 2016'da Londra'nın Chelsea Eski Belediye Binası'nda evlendi.

Clarissa Ward kimdir?

21 ilgili soru bulundu

Clarissa Ward nerede okula gitti?

Ward, Londra'da İngiliz bir baba ve Amerikalı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Londra ve New York'ta büyüdü ve katıldı İngiliz yatılı okul . Yale Üniversitesi'nden mezun oldu ve Middlebury Koleji'nden fahri edebiyat doktoru derecesine sahiptir.

Clarissa Ward'ın maaşı ne kadar?

Clarissa Ward Maaş

CNN için en iyi gazetecilerden biri olan Ward, yıllık değişen bir maaş alıyor. 20.000 – 100.000 ABD Doları arasında.

Clarissa Ward ne okudu?

okuyan Ward, karşılaştırmalı Edebiyat 11 Eylül 2001'de ABD'ye yönelik saldırılar meydana geldiğinde, Yale Üniversitesi'nde son sınıf öğrencisiydi ve bu saldırılardan derinden etkilendiğini söyledi. ... Ward, benimle aynı zamanda İslam hakkında, Yemen'deki yaşam hakkında, 7 çocuğu hakkında, 11 Eylül'ü nasıl anladığı hakkında da konuşacağını söyledi.

Arwa Damon nerelidir?

Damon, New York'taki Skidmore College'dan Fransızca ve Biyoloji dallarında çift anadal ve Uluslararası ilişkiler yandalıyla onur derecesiyle mezun oldu. O idi Boston, Massachusetts'te doğdu ama çocukluğunun çoğunu Fas ve Türkiye'de geçirdi. Arapça, Fransızca ve Türkçe bilmektedir.

Christiane Amanpour'un yaşı kaç?

bu 63 yaşında İngiliz-İranlı gazeteci, yumurtalık kanseri teşhisi konduğu ve başarılı bir ameliyat geçirdiği dört hafta aradan sonra Pazartesi günü CNN'de Amanpour küresel haber programına ev sahipliği yapmaya geri döndü.

Kaitlan Collins maaşı ne kadar?

Kaitlan Collins'in maaşı ne kadar? Maaşı halka açık değil, ancak bir maaş alacağı tahmin ediliyor. ayda ortalama 200.000$ .

Anderson Cooper 2020'nin değeri nedir?

Tahmini net değer: 20 Milyon Dolar

2020'de şarkıcı ve oyuncu 'The View' programında 'çocuklarına para bırakmadığını' duyurdu. Bunun yerine, 'Benimkini hayır kurumuma vereceğim' dedi.

Arwa Damon Arapça biliyor mu?

Arapça, Fransızca, Türkçe bilmektedir. , ve İngilizce, dört dili de konuşarak büyüdü. Damon muhabir olmadan önce New York merkezli bir Türk tekstil şirketinde çalıştı.

Bianca Nobilo hala CNN'de mi?

Bianca Nobilo, Londra merkezli bir muhabir ve Pazartesiden Cumaya 17:00 ET'de CNN International'da yayınlanan The Global Brief with Bianca Nobilo'nun ev sahibi. 2013'te CNN'e katıldığından beri Nobilo, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden ayrılma kararı ve bunun sonucunda ortaya çıkan Brexit müzakereleri hakkında kapsamlı bir şekilde haber yaptı.

Chris Cuomo'nun değeri ne kadar?

Amerikalı televizyon gazetecisi Chris Cuomo'nun net değeri var 12 milyon dolar , Ünlü Net Değerine göre.