Cisco flaşta ölür mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Matilde Balistreri Doktora
Puan: 4.4/5(53 oy)

CW serisinin hayranıysanız, The Flash'ta her karakterin ölmeye yaklaştığını bilirsiniz. ... Yaklaşan veda bölümünde Cisco'nun hayatı tehlikede gibi görünse de, aktör Carlos Valdes bunu doğruladı. sevilen aptal karakter öldürülmeyecek.

Cisco, The Flash'ın hangi bölümünde ölüyor?

Tüm bu birikimden sonra, Valdes nihayet 8 Haziran'da yayınlanan The Flash bölümünde Cisco olarak son selamını alacak. Hoşçakal Titreşimleri . CW, bölümün resmi özetini yayınladı…

The Flash'ta Cisco'yu kim öldürür?

Cisco Ramon, Flash ekibinin Barry ve Caitlin ile birlikte üç ana üyesinden biridir. Cisco, parlak bir bilim adamı ve çeşitli aygıtların mucididir - ayrıca bir süredir süper güçleri de vardı. Cisco, alternatif bir zaman çizelgesinde öldü Eobard Thawne titreyen eliyle bıçakladı.

Cisco, The Flash'ın 7. Sezonunda Yer Alacak mı?

Carlos Valdes, The Flash'ta bu hafta 'Hoşçakal Titreşimler' bölümünde düzenli bir dizi olarak son kez göründü, ancak CW dizisinin aktörü veya karakteri Cisco Ramon'u göreceği son hayranlar değil. Valdes geçenlerde doğruladı 7. Sezonun son iki bölümü için geri dönecek .

Flash'ta Cisco'ya ne oldu?

The Flash'ın Salı günkü bölümünde, CW dizisinin orijinal oyuncu Carlos Valdes ve onun teknoloji dehası karakteri Cisco Ramon'a veda etmesiyle bir dönemin sonu geldi. ... Kamilla, Cisco ile Star City'de yeniden bir araya gelmeyi planlıyor sergisi bittiğinde.

Flaş S07E12 | CISCO ÖLDÜ? | Flash ve Cisco Günü Kurtarıyor | Son Savaş Sahnesi

17 ilgili soru bulundu

Carlos neden Flash'tan ayrıldı?

Cisco, Flash'tan ayrıldı çünkü Carlos Valdes karakterle arayı kapatmanın doğru zaman olduğunu hissetti. .

Cisco ve Caitlin The Flash'tan ayrılıyor mu?

Bu sezonun ilerleyen saatlerinde Valdes'in karakteri Barry, Caitlin ve arkadaşlarına Salı günü veda ederken, 8 Haziran bölüm, Cisco ve bayan aşk Kamilla (Victoria Park) hayatlarının bir sonraki bölümüne, Central City'den uzakta birlikte başlama kararlarını açıkladıktan sonra.

Cisco, The Flash'ın 8. Sezonunda Yer Alacak mı?

Flash bu Kasım ayında sekizinci sezonuna girmeye hazırlanırken, bunu şovun en sevilen karakterlerinden biri olmadan yapacak. Oyuncu Carlos Valdes uzun süredir devam eden DC serisindeki zamanını sonlandırmayı ve onun için başka maceralar olduğunu görmeyi seçtiğinden, hayranlar ne yazık ki Cisco Ramon'a veda etti.

Iris, The Flash'ta hamile mi kalıyor?

Ama yine de sezon finaline birkaç bölüm uzağız ve Iris'in hamile kalıp kalmayacağı henüz bilinmiyor 7. sezonda ... 2019'un başlarında, oyuncu sosyal medyada bebek yumruğunu giyen fotoğraflarını paylaşmıştı, ancak başlıkta gerçek hayatta hamile olmadığını açıkladı.


Team Flash'tan kim ayrılıyor?

Altı buçuk sezonun ardından, kötü adamları adlandırmak, geek pop kültürel referansları yapmak ve Team Flash'a mükemmel teknik destek ve iyi hisler sağlamak, orijinal kadro üye Carlos Valdes Salı akşamı yayınlanan bölümde The Flash'tan ayrılıyor.

Barry Allen hiç birini öldürdü mü?

Yeni Flash serisi, Blackest Night'ın tamamlanmasından ve Brightest Day'in başlamasından sonra başlıyor. The Flash: Rebirth'teki olaylardan sonra Barry Allen, Central City'deki hayata yeniden entegre oluyor. ... Barry mürettebata şunu söyler: o kimseyi öldürmedi liderleri 'Komutan Soğuk' ona, 'Henüz değil.

Iris West öldü mü?

İris, teknik olarak Sezon 3'te Savitar'ın elinde ölen ve HR Wells tarafından kurtarıldı, muhtemelen Sezon 7'de ölmeyecek - işler onun için kasvetli görünse de. ... Barry ve Team Flash'ın geri kalanı, Speed ​​Force Nora'nın yaptığını tersine çevirmek ve Iris, Fuerza ve Psych'ı geri getirmek için ne gerekiyorsa yapacak.

Flash'ta kim öldü?

Logan Williams CW dizisi 'The Flash'taki genç Barry Allen rolüyle tanınan genç bir aktör, bir adli tıp raporuna göre, Nisan 2020'de kazara aşırı dozda uyuşturucudan öldü.


Cisco, The Flash 2021'den ayrılıyor mu?

Cisco Central City'e veda etmiş olsa da, bu sezonun son iki bölümü için geri dönecek Valdes, EW'ye gelecekte geri dönebileceğini söylüyor. Karakterinin öldürülmeyeceğini doğrulayan Valdes, 'bu bir veda ama o kadar trajik değil çünkü Cisco'ya kapıyı açık bırakıyor' dedi.

Nora West Allen bir kötü adam mı?

Nora West-Allen (2023 doğumlu), annesi Iris West-Allen tarafından XS lakaplı, bir meta-insan süratçisi ve olası bir gelecekten gelen bir zaman yolcusudur. ... olarak görev yaptığı kısa süre boyunca onun kapak kimliği kötü bir hızcı Jenni Ognats'dı .

Cisco hala canlı mı?

Cisco'nun güçlerinin artık teknoloji tabanlı olduğu düşünüldüğünde, bu uygun bir isim. Kadabra'nın söylediklerine bakıldığında, Cisco, Mecha-Vibe olarak çalışmaya devam edebilir epey bir süredir.

Nora Allen'ı gerçekten kim öldürdü?

Eobard Thawne/Reverse-Flash tarafından ölümcül bir şekilde bıçaklandı ve cinayeti Henry'ye bağlandı ve daha sonra hapishaneye gönderildi. Ölümünden 15 yıl sonra Barry, Eobard'ın kimliğinin gizlenmiş bir Harrison Wells olduğunu öğrendi ve Eobard, atası tarafından zaman çizelgesinden silinmeden önce onunla yüzleşti.


Barry ve Iris'in bebeği olacak mı?

Görünüşe göre 7. sezon, Iris ve Barry'nin beklediğini ve yakın zamanda ortaya çıkacağını ortaya koyuyor. gelecek , ilk çocuklarını karşılayacaklar.

Iris ve Barry boşanacak mı?

TVLine'a konuşan The Flash programcısı Eric Wallace şunları söyledi: Barry ve Iris gerçekten de evliliklerinin şimdiye kadarki en zorlu ayını yaşamak üzereler... ... boşanmak kaderi uzun süreli aşıklar için ufukta, ancak herhangi bir çift bunun üstesinden gelebilecekse, o da Barry ve Iris.

Nora, The Flash'ın 8. sezonunda mı olacak?

Bildiğin üzere, 8. sezon olmayacak Carlos Valdes ve Tom Cavanaugh'un dönüşünü görün. Karakterlerinin yerini Nora West-Allen ve Bart Allen alacak. Valdes ve Cavanaugh'u özleyeceğiz!

Flash'ın 9. sezonu var mı?

The Flash, 12 Şubat 2019'da 13 bölümden oluşan dokuzuncu sezon için yenilendi. 9 Ekim 2019 .


Barry ve Caitlin öpüştü mü?

'The Flash'ın en son bölümünde, şovun başlamasından bu yana 'gönderici nüfusun bir kısmı ölüyor: Caitlin Snow (Danielle Panabaker) ve Barry Allen (Grant Gustin) öpüştüler. ... onu öper ve ilk başta gözleri dolu bir şokla tepki verir.

Cisco ve Caitlin bir araya geliyor mu?

Savitar'la son savaş sırasında Barry, sevgilisini (Iris) almaya gideceğini ve Cisco'nun da Caitlin'i almak için aynısını yapacağını söylüyor. Killer Frost ile savaşmaya başlar ama sonunda durur. ... Killer Frost, Cisco'nun öldürülmesini izleyemez, Cisco'ya olan hisleri onu Savitar'a karşı harekete geçirir. birlikte dururlar .

Caitlin Snow kiminle çıkıyor?

Ronnie Raymond

Caitlin Snow, S.T.A.R.'da biyo-mühendis olarak çalışan zeki ve becerikli bir kadındır. Bilim adamı arkadaşı Ronnie Raymond ile ilk tanıştığı laboratuvarlar. Ronnie, daha yapılandırılmış ve mantıklı Dr. Snow ile maceracı bir tezat oluşturuyor ve ikisi çok geçmeden aşık oluyor ve sonunda nişanlanıyor.