Cinemark apple pay alıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Tarafından soruldu: Garth Durgan DVM
Puan: 4.9/5(6 oy)

Cinemark'ta Temassız ÖdemeApple App Store ve Google Play Store'da bulunan mobil uygulamamızı kullanarak bunu sinemada bile yapabilirsiniz. ... Ve gıda işleme alanlarında teması geçici olarak azalttığımız için, nakit ödemeler şu anda kabul edilmiyor atıştırmalık alımları için.

Apple Pay'i sinemada kullanabilir miyim?

Şu anda, Apple Pay ve Google Uygulama aracılığıyla ödeme desteklenmiyor . Bilet ve yiyecek alışverişlerinizi kredi kartı, PayPal, hediye kartı ve SCENE puanlarını kullanarak ödeyebilirsiniz.

Sinema salonları Google'dan ödeme alıyor mu?

Apple Pay ve Google Pay da kabul edilecek . Şirket, Pazartesi günü yaptığı bir kazanç çağrısında, 2021'in sonunda, tiyatro zinciri AMC'nin çevrimiçi sinema bileti ve indirim ürünleri satın alan müşterilerden ödeme olarak bitcoin kabul edeceğini söyledi. AMC ayrıca Apple Pay ve Google Pay'i kabul etmeye başlayacak.

Cinemark zehir alır mı?

Venmo ile Cinemark eHediye Kartı Satın Alın

Cinemark hediye kartları olabilir çevrimiçi olarak kullanıldı Sinema bileti satın almak için Cinemark.com'da veya gişe ve indirimler için herhangi bir yerel tiyatroda. Cinemark Movie Rewards'a katılın ve her ziyaretinizde harika ödüller için puan kazanmaya başlayın.

Cinemark'ta köpeklere izin var mı?

Los Angeles'ta bir açık hava sineması olan EatSeeHear'da, CA köpekleri her zaman gösterimlere açıktır . Ve kapıda bisküvi ikram ediliyor. ... Los Angeles bölgesinde değilseniz, yerel açık hava sinema salonunuzu arayın ve köpekleri barındırıp barındırmadıklarını öğrenin, böylece sinemaya gitmek gerçekten tam bir aile gezisi olabilir.

FİLM TİYATROLARINDA @ ARIMIZDA! Oynanış + Saklambaç + Gerçek Hayat Cosplay (FGTeeV)

18 ilgili soru bulundu

Köpeğimi AMC'ye getirebilir miyim?

Engelli Amerikalılar Yasası (ADA) uyarınca, hizmet köpeklerinin, genel halkın gitmesine izin verilen her yerde işleyicilerine eşlik etmesine izin verilmelidir. sinema salonları dahil.

Hizmet köpeklerinin eğitilmesi gerekiyor mu?

ADA, hizmet köpeklerinin profesyonel olarak eğitilmesini gerektirmez . Engelli bireyler, bir hizmet köpeğini kendileri eğitme hakkına sahiptir ve profesyonel bir hizmet köpeği eğitmeni veya eğitim programı kullanmak zorunda değildir.

Sinemada nakit ödeme yapabilir misiniz?

Tüm bilet kontrollerinin sadece görsel olarak yapıldığı temassız bir deneyim için online rezervasyon yapmanızı öneririz. Artık nakit kabul etmeyeceğiz , ancak daha güvenli alışveriş yapmanıza yardımcı olmak için temassız limitimizi artırdık. Lütfen sinemalarımızı ziyaret ettiğinizde hükümet yönergelerine uygun olarak uygun bir yüz örtüsü takın.

Cinemark hediye kartlarını yemek için kullanabilir misin?

Cinemark Hediye Kartları ve e-Hediye Kartları kullanılabilir Kafe ve Stüdyo Yemek Restoranlarından sinema bileti, indirimli ürünler veya yiyecek ve içecek ürünleri satın almak (belirli tiyatro konumlarının içinde bulunur).


Cinemark kulüp üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?

Bize ulaşın 1-800-Sinemark veya Cinemark hesabınızda çevrimiçi oturum açın ve Cinemark.com/movie-rewards adresini ziyaret edin. Sayfanın altına doğru 'Üyeliğinizi Yönetin' bölümünü genişletin ve iptal etmek için 'Üyeliği İptal Et'i tıklayın.

Regal'de Apple Pay var mı?

Apple Pay'i kabul eden satıcıların sayısı artmaya devam ediyor. Liste şimdi şunları içeriyor: Coca-Cola Vending, Dan's Fresh Market, Dick's Fresh Market, Fuddruckers, Jamba Juice, Jersey Mikes, Maceys, OfficeMax, Pep Boys, Regal Cinemas ve Walt Disney World.

Mac'imde Apple Pay'i nasıl kurarım?

Mac'inizde Apple Pay'i kurmak için şunları yapmanız gerekir: Cüzdan'a en az bir kredi kartı, banka kartı, ön ödemeli kart, mağaza kartı veya Apple Kartı ekleyin .
...
Mac'inizde Apple Pay'i kurun

  1. Mac'inizde Apple menüsü > Sistem Tercihleri'ni seçin, ardından Cüzdan ve Apple Pay'i tıklayın. ...
  2. Kart Ekle'yi tıklayın. ...
  3. Ödeme bilgilerinizi girin.

Apple hangi mağazada ödeme yapıyor?

Apple'ın ortaklarından bazıları şunlardır: En iyi satın alım , B&H Photo, Bloomingdales, Chevron, Disney, Dunkin Donuts, GameStop, Jamba Juice, Kohl's, Lucky, McDonald's, Office Depot, Petco, Sprouts, Staples, KFC, Trader Joe's, Walgreens, Safeway, Costco, Whole Foods, CVS, Target , Publix, Taco Bell ve 7-11.


Apple filmleri için nasıl ödeme yaparsınız?

Bir şey satın almak istediğinizde:

  1. Bir filme veya TV şovuna dokunun.
  2. Satın alma fiyatına ve ardından Satın Al'a dokunun. Bir TV programı için sezon veya Sezon Bileti satın almak için Nasıl İzlenir'e gidin ve Sezon Satın Al'a dokunun. ...
  3. Videonuzu oynatmak için öğesine dokunun. Veya videoyu cihazınıza indirmek için dokunun.
  4. Filmlerinizi ve TV şovlarınızı bulmak için Kitaplık sekmesine gidin.

Chick Fil A Take Apple ödüyor mu?

Apple Pay şurada mevcuttur: Chick-fil-A uygulaması aracılığıyla erişilebilen Chick-fil-A'nın kendi Mobil Ödeme teknolojisine ek olarak. ... Apple Pay, mağazalarda iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch ile çalışır.

Cinemark'ta Fandango hediye kartı kullanabilir misin?

Fandango, Sinema Biletinizdir. Regal, AMC, Cinemark, Marcus Theatres ve diğerleri dahil olmak üzere tiyatrolara önceden bilet satın almak için Fandango hediye kartlarını kullanın. ... Fandango hediye kartları fandango.com'da çevrimiçi olarak kullanılabilir veya ücretsiz mobil uygulamalarımızdan herhangi biri aracılığıyla.

Cinemark'ın yatar koltukları var mı?

Cinemark'ın TÜM YENİ Lüks Şezlonglarının özellikleri: Elektrikle çalışan yatar koltuklar uzatılabilir ayak dayama yerleri ile. ... Tamamen rezerve edilmiş koltuklarla konforunuzu garanti edin!


Cineworld'de nakit ödeme yapabilir miyim?

Cineworld Cinemas on Twitter: 'Merhaba Mark, evet sinemalarımızda nakit para kabul ediyoruz ...'

Odeon'da öğrenci indirimi var mı?

ODEON, öğrencilere öğrenci fiyat indirimi sunar. Öğrenciler, geçerli öğrenci kimliği ile ODEON'da indirimlerden yararlanabilir ve TOTUM kart ile %25 indirim .

Hizmet Köpeği için sizi ne nitelendirir?

Yalnızca köpekler yasal olarak hizmet hayvanları olarak kabul edilir. ... Hizmet hayvanına hak kazanmak için tek yapmanız gereken, sağlık hizmeti sağlayıcınızdan sahip olduğunuz ve sahip olduğunuz yazılı belgeleri almaktır. duygusal veya psikiyatrik bir bozukluk veya sakatlık için tedavi görmek ve bu nedenle bir hayvanın yardımına ihtiyaç duyar.

Bir Hizmet Köpeği her zaman yanınızda olmak zorunda mı?

Evet yapabilirsin. Hizmet Köpeğini her yere yanınızda götürmeniz için yasal bir gereklilik yoktur. ya da onları yalnız bırakmanıza izin verilmediğini. Hizmet Köpeğinizi gerçekten ihtiyaç duymadan önce evde bırakmaya alıştırdığınızdan emin olun, bu şekilde ikiniz de tamamen hazır olursunuz.


Hizmet Köpeği bir aile evcil hayvanı olabilir mi?

Bir hizmet köpeğiniz varsa ve onların yüksek düzeyde tetikte olmaları gerekiyorsa, başka bir köpekle yaşamaları faydadan çok komplikasyon yaratabilir. ... Bir hizmet köpeği başka bir köpeğin varlığına rağmen işlevlerini yerine getirmek için eğitilebilir ancak bu, uzmanlık eğitimi ve diğer evcil hayvanın etrafında yapılması gereken bazı işler gerektirir.

AMC duygusal destek köpeklerine izin veriyor mu?

geleneksel olarak köpeklerin ve diğer evcil hayvanların sinemaya girmesine izin verilmez , diğer misafirleri rahatsız edebileceklerinden. Ve yasaya göre, özel işletmeler söz konusu olduğunda, ESA'lar normal evcil hayvanlar olarak görülüyor. Ne yazık ki duygusal destek kedinizi sinemaya yanınızda getiremiyorsunuz.