kqrs'deki en iyi kimdi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Hayley Olson
Puan: 4.9/5(42 oy)

Jon Bon Jovi sonunda teşekkür etti kadın erkek Rock and Roll Onur Listesi'nde 2018 kabul konuşması sırasında büyük bir mola için. Lassman, en çok reyting alan sabah programında, en unutulmazı, telefon şakaları konusunda uzmanlaşmış 'The Chucker' rolüyle çok güldü.

Kqrs'taki Terry trenine ne oldu?

Brian Zepp onun yerini almak için istasyona geri dönüyor. Ortak ev sahibi olarak dört yıl sonra, Michele Tafoya ayrılıyor Tom Barnard'ın en beğenilen KQRS Sabah Şovu. Edina'da yaşayan ve en iyi NBC'nin Sunday Night Football için yan muhabir olarak yaptığı çalışmalarla tanınan Tafoya, Pazartesi günü 92 KQRS-FM'den ayrıldığını doğruladı.

Wally Walker hala Kqrs'ta mı?

Wally Walker, yakın zamanda geçirdiği felç sonrası iyileşmesini tartışmak için KQ Morning Show'a katıldı. İyi bir ruh halindeydi ve görünüşe göre iyileşme çok iyi ilerliyor! Bugünkü gösterinin geri kalanını 92kqrs.com/podcast/ adresinden dinleyin ve kaçırmış olabileceğiniz herhangi bir şeyi yakalamak için Geri Sarma Arşivine göz atın.

Tom Bernard emekli mi oluyor?

Rağmen seslendirme işinden yarı emekli , Barnard şu anda Home Depot radyo reklamlarında duyulabilir. Uzun yıllar boyunca Barnard'ın sesi çeşitli pazarlarda duyuldu, gösterileri tanıttı ve reklamlarda göründü.

Brian Zepp şimdi nerede?

CUMULUS MEDIA, popüler radyo kişiliği Brian Zepp'in geri döndüğünü duyurdu Minneapolis, MN'deki Classic Rock istasyonu 92 KQRS-FM , Tom Barnard ile KQ Morning Show'un Yardımcı Sunucusu olarak.

3 21 2014 KQRS Sabah Şovunda Chucker

26 ilgili soru bulundu

Kim Kqrs'tan yeni emekli oldu?

ışın erik Minnesota'daki Classic Rock 92 KQRS'de 30 yıl sonra emekli oluyor. Ray duyuruyu 9 Temmuz Cuma günü Facebook'ta yaptı: Dikkatli bir değerlendirmeden sonra radyo dünyasından emekli olmaya karar verdim. Kolay bir karar değildi.

Tom Bernard kimdir?

Tom Barnard, Minnesota, Minneapolis'in kuzey tarafında doğdu ve büyüdü. Altı erkek ve kız kardeşle büyüdü ve neredeyse tamamen annesi tarafından büyütüldü. Tom 1971'den beri radyoda ve Amerika'nın en popüler sabah programı sunucuları 1986'dan beri 92 KQRS'de.

Tom Barnard Podcast'inin adı nedir?

Canlı Nasıl Dinlenirsiniz: Akıllı Telefonunuzda. Bir Android veya iPhone cihazı kullanıyorsanız The Official'ı yükleyin. Tom Barnard Podcast'i Uygulama. Canlı yayın, bölüm listesinin en üstünde görünür.

Kqrs'ı nasıl dinlerim?

Dinleyin veya Abone Olun:

SPOTIFY . GOOGLE PODCAST'LARI . iHEARTRADIO . DİKİŞ CİHAZI .


Şu anda Kqrs'da ne oynuyor?

  • Ön sevişme / Uzun Süre. Boston. Ön sevişme / Uzun Süre. ...
  • Canlı. İnci Reçeli. Canlı. ...
  • Düşünebilirsin. Arabalar. Düşünebilirsin. ...
  • Seni özlüyorum. Yuvarlanan taşlar. Seni özlüyorum. ...
  • Hala Aradığımı Bulamadım. U2. ...
  • Senin gibi hiç kimse. Akrepler. ...
  • Rock yapmak istiyorum. Bükülmüş Kızkardeş. ...
  • KAYNAK. ABD'de (60's Rock'a Selam) John Cougar Mellencamp.