Christina Grey'den ne zaman ayrılıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Samimi Kutch
Puan: 4.5/5(28 oy)

Oyuncu son selamını verdi 'Grey's Anatomy' 10. sezonun sonu , 2014 yılında yayınlandı. Cristina'nın çıkışını açıklamak için karakter İsviçre'ye taşındı. Oh, “Bir karakterin etkisini bu şekilde görebilmenin çok nadir olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Christina Yang neden GREY'in anatomisinden ayrıldı?

2013 yılında The Hollywood Reporter ile konuşan oyuncu, ayrılma nedenini şöyle açıkladı: Yaratıcı olarak, gerçekten her şeyimi verdiğimi hissediyorum ve gitmesine izin vermeye hazır hissediyorum .' Oh, hem kendisi hem de karakter için diziden ayrılmanın doğru zaman olduğunu düşündüğünü söyleyerek devam etti ve 'Bu çok...

Christina Seattle Grace'de mi kalacak?

Dr. Thomas'ın ölümünün ardından Cristina, Seattle'a geri döner. Cristina Seattle Grace'e geri döndü . Kaza mağdurları, davayı ilerletmek için eylemlerine karar vermek için hukuk ekibiyle görüşür.

Christina hiç GREY'lere geri dönecek mi?

Grey's Anatomy 17. Sezon Finali Onaylandı Cristina Asla Geri Dönmeyecek .

Arizona Robbins'e ne oldu?

Grey's Anatomy'nin (8. sezon) sonunda, Robbins bir uçak kazasında kötü yaralanmak , sol bacağının kesilmesine neden oldu.

Cristina ve Meredith'in Grays Anatomy'deki son sahnesi

16 ilgili soru bulundu

Owen, Christina ile mi kalıyor?

9. sezonda Cristina ve Owen'ın evliliği yine çok gergin. ... Daha sonra ona hala aşık olduğunu ve Cristina ve uçak kazasına karışan diğerlerinin parayı alabilmesi için sadece boşanmak istediğini gösterir. Cristina ve Owen, Bailey'nin düğününden önce 9. bölümde barışırlar.

Yang'ın Owen'dan bir bebeği var mı?

'Grey's Anatomy'nin yaklaşan bölümünde Cristina Yang hayranları için bir sürpriz var ve Owen Avı çünkü bebekleri gösteride tanıtılacak. ... Görünüşe göre Cristina hamile değil ve bebek sadece hayal gücünün bir ürünü.

Ross, GREY'in anatomisinden kovulacak mı?

Ayrıca, Leah Murphy (Tessa Ferrer) işten çıkarmak işinden ayrılan Shane Ross (Gaius Charles), öğrencisi olarak Yang'a Zürih'e eşlik etmek için Grey-Sloan'daki ihtisasını bırakır ve Richard Webber (James Pickens Jr.), Maggie Pierce (Kelly McCreary) ile tanışır ve onun biyolojik annesinin olduğunu öğrenir. Ellis Gray (Kate Burton) idi.

April Kepner neden kovuldu?

Baltayı altıncı sezonda, birleşme sırasında ölümcül bir hata yaptıktan sonra Izzie ile birlikte aldı, ancak Derek, bir cerrah olarak ondan etkilendiği için onu tekrar işe aldı. Sekizinci sezonda, Owen tahtalarında başarısız olduktan sonra onu kovuyor , ancak kurul sertifikasına sahip olmamasına rağmen sonunda onu görevli olarak yeniden işe alır.


Karev Ross'u neden dövdü?

Shane özür dilemek için Alex'e gitti ama Alex onu yakaladı ve yüzüne yumruk atmaya başladı. . ... Ashley'nin o resmi bile çekebilmesinin, Shane'in fikri olması ve onu bunu yapmaya zorlaması sayesinde olduğunu söyledi. Bu iyi bir karardı ve ona bundan daha fazlasını yapmasını söyler.

Owen, Christina'yı kiminle aldatıyor?

Ayrıca Owen'ın Cristina'yı aldattığı bir zaman vardı, 'Grey's Anatomy'nin 17. sezonunun heyecan verici galasında gündeme getirdiği bir şey. O, Teddy'nin (Kim Raver) kendisini aldattığını yeni öğrendi Tom Koracick (Greg Germann) , ve diyelim ki bundan memnun değildi.

Cristina Yang'ın hiç bebeği olur mu?

Preston Burke ile yakınlaştığında hamile kaldı. Kürtaj yaptırıp yaptırmamayı tartışırken, Cristina kısa süre sonra dış gebelikle ameliyathaneye koştururken buldu. Operasyon neredeyse kötü gitti, ama neyse ki o hayatta kaldı .

Cristina Yang ve Owen Hunt'ın bebeği var mı?

Theo Avı Owen Hunt ve Cristina Yang'ın oğludur.


Derek gerçekten Meredith'i aldattı mı?

Kate Walsh tıbbi dramaya Derek'in karısı olarak katıldı ve Meredith ve Derek'in kendilerini içinde buldukları aşk üçgeninin üçüncü açısını gündeme getirdi. ... Daha sonra Derek ile aralarını düzeltmek için Seattle'a geldi. Ancak, evlilikleri kısa süre sonra kısa kesildi. Derek onu Meredith ile aldattı .

Owen, Amelia'yı aldatıyor mu?

Kanıt bulamayınca, konuşmaları gerektiğini söyledi çünkü bu onu çıldırtıyordu, öyle ki onu hemşire Emily ile aldattığından şüpheleniyordu. Onu sevmenin canını yaktığını ve onu Emily ile aldatmadığını söyledi ama hile yaptı onun üzerinde.

Christina, Owen'ı aldattığı için affediyor mu?

Grey's Anatomy Sezon 8'de Cristina kürtaj yaptırdı ve Owen, bir ilişkisi olsa bile karısının aleyhine karar verdi. Sonunda, Cristina, Owen'ı aldattığı için affetti . Ama sonunda, çift çok fazla farklılıkla karşı karşıya kaldı. Cristina çocuk istemediğini biliyordu, oysa Owen umutsuzca bir aile istiyordu.

Arizona Robbins gerçek hayatta bacağını gerçekten kaybetti mi?

'Grey's Anatomy': Jessica Capshaw'ın karakteri, Arizona Robbins, çoğunlukla gerçek bir protez bacağı vardı . Sonrasında 8. sezondaki uçak kazasında, Arizona bacağında hayati tehlike oluşturan bir enfeksiyon geliştirdi. ... Capshaw'ın uyluğun üst kısmından yapılmıştı ve teknisyenler bunu yapmak için gerçek protez bileşenleri kullandılar.


Arizona Robbins hamile miydi?

Arizona, Leah ile cinsel ilişkiye girer ama Callie ondan eve dönmesini istediğinde onunla bağlarını koparır. ortaya çıkıyor ki Arizona bir sperm donörü aracılığıyla hamile kaldı Lauren ile yatmadan önce, ancak daha sonra düşük yaptı.

Callie, Arizona'yı aldattığı için affeder mi?

Arizona'nın travmatik bir şey yaşadığını biliyorum ama Callie'nin o uçak kazasında nasıl kaybettiğini tamamen görmezden geldi. ... Grey-Sloan'ın olmazsa olmazı! Ancak yanıt verenlerin çoğu için, Arizona'nın hile yapma kararı asla mazur görülemezdi ve şöyle dedi: onu asla affetmedim , herhangi biri.

Cristina Yang bebeğini hangi bölümde kaybetti?

Kontrolümü Kaybetmemi Sağla Grey's Anatomy'nin ikinci sezonunun üçüncü bölümü ve 12. genel bölümüdür.

Shonda neden ABC'den ayrıldı?

Shonda Rhimes, ABC'den ayrıldığını söyledi bir yönetici ona çok şey istediğini söyledikten sonra . ... Rhimes'ın ifşası, şirketlerin Siyah yetenekleri temsil etme ve kapsayıcılık konusundaki eksikliklerini kabul ettikleri bir zamanda geldi.


Cristina Yang 11. sezondan sonra geri dönecek mi?

Cristina Yang, Gray Sloan Memorial'a dönmeyecek . Los Angeles Times'ın Asian Enough podcast'inin ilk bölümünde Sandra Oh, Grey's Anatomy'de konuk olarak yer almayı düşünmediğini söyledi. Oh, 10 sezon boyunca rol aldığı uzun süredir devam eden tıbbi drama hakkında “Yine de onu seviyorum” dedi.

Amelia Shepherd kiminle çıkıyor?

Daha sonra evlenir Owen ancak 12. sezon finalinde düğünden önce şüphe ve tereddüt ifade ediyor. On üçüncü sezon, Amelia ve Owen'ın evliliğinin, hamilelik fikri, ilk doğan oğlu Christopher'ın ölümünün bastırılmış anılarını getirmesiyle sorunlarla karşı karşıya olduğunu görüyor.

Christina, Owen'ı aldatıyor mu?

Grey's Anatomy Sezon 8'de Cristina kürtaj yaptırdı ve Owen, bir ilişkisi olsa bile karısının aleyhine karar verdi. Sonunda, Cristina, Owen'ı aldattığı için affetti .