Chris Weidman'ın bileşik kırığı var mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Gillian Weissnat DVM
Puan: 4.6/5(54 oy)

Sağ bacağında bileşik bir kırık geçirdikten on gün sonra , Chris Weidman New York'ta evindeydi ve iyileşmeye giden uzun bir yola hazırlanıyordu ve UFC 261'deki mücadelesi sırasında ve sonrasında hissettiği acının kariyerinde hissettiği hiçbir şeye benzemediğini söyledi.

Chris Weidman'ın ne tür bir kırığı vardı?

MMA dövüşçüsü Chris Weidman, UFC 261'de Uriah Hall'a karşı verdiği mücadelenin devam etmesine neden olduktan sonra Cumartesi gecesi hastaneye kaldırıldı. tibia ve fibula açık kırığı sağ bacakta.

Chris Weidman'a ne oldu?

Chris Weidman'ın acı çekmesinden yaklaşık bir hafta sonra korkunç bacak yaralanması UFC 261'de Uriah Hall'a karşı oynadığı maçta, eski orta sıklet şampiyonu Jacksonville, Fla.'daki bir hastaneden taburcu edildi ve iyileşmeye devam etmek için Güney Carolina'daki evine döndü.

Weidman bir daha dövüşecek mi?

Uzun vadeli, dedi Weidman kesinlikle tekrar savaşmayı planlıyor ama kırık bacağını iyileştirmek için çok zaman harcanacağını biliyor ve bu son ameliyat bunun sadece bir başka örneği.

UFC 261'de bacağını kim kırdı?

Weidman (15-6 MMA, 11-6 UFC) Uriah Hall'a karşı UFC 261 mücadelesinin açılış saniyelerinde sağ vuruş yaptı. Hall tekmeyi kontrol etmek için sol bacağını kaldırdı ve Weidman'ın bacağı anında koptu. Kavgaya sadece 15 saniye içinde acı içinde tuvale düştü.

Chris Weidman, UFC 261'den Kırık Bacağın GERÇEK Röntgenlerini Paylaştı - Doktor Görüntüleri Açıklıyor

37 ilgili soru bulundu

UFC 261'de kim yaralandı?

Sağ bacağında bileşik bir kırık geçirdikten on gün sonra, Chris Weidman New York'ta evindeydi ve UFC 261'deki mücadelesi sırasında ve sonrasında hissettiği acının kariyerinde hissettiği hiçbir şeye benzemediğini söyleyerek iyileşmeye giden uzun bir yola hazırlanıyordu.

Weidman Silva'nın bacağını mı kırdı?

Örümcek, Octagon'un içinde ilk kez yenilgiye uğradı. ... Ne yazık ki Silva, Weidman tarafından kontrol edilen ikinci turda bir bacak vuruşu başlattı ve Boğumlu bir bacak kırılmasıyla Örümcek bıraktı (BURAYA bakın). İronik olarak, bu yılın başlarında UFC 261'de Weidman'ın Uriah Hall'a karşı aldığı sakatlığın aynısı.

Son UFC savaşında bacağını kim kırdı?

LAS VEGAS, Nevada, 11 Temmuz (Reuters) - Conor McGregor Cumartesi günü Las Vegas'taki T-Mobile Arena'da Dustin Poirier'e bir başka ezici yenilgide bacağı kırıldı ve dövüş ilk raundun sonunda doktorlar tarafından durduruldu.

Weidman neden bacağını kırdı?

Korkunç yaralanma, esasen dövüşün ilk değişiminde meydana geldi. Weidman rakibi Uriah Hall'a tekme attı , bu da bacağının şiddetli bir şekilde kırılmasına neden oldu.


McGregor nasıl kırıldı?

McGregor, sekizgenle adım attığını iddia etti. bacakta stres kırıkları Sonunda, ayağını tuvale dayadıktan sonra 1. Turun son saniyelerinde kırıldı.

Anderson'ın bacağını kim kırdı?

UFC 261 sonuçları: Anderson Silva için dokunaklı bir mesaj paylaşıyor Chris Weidman bacak yaralanmasından sonra. UFC tarihinde sadece iki adam, Chris Weidman'ın Uriah Hall ile UFC 261 maçında bir tekme atarken bacağını yarı yarıya kırdığında yaşadığı acayip yaralanmayla ilgili olabilir.

2020'nin en zengin UFC dövüşçüsü kim?

sır değil ki Conor McGregor sadece en zengin UFC dövüşçüsü değil, aynı zamanda dünyanın en zengin spor sporcularından biridir. Kovboy Cerrone ile son dövüşü için, sadece ortaya çıkması için 3 milyon dolar garanti edildi ve etkinliğin 1 milyon PPV sattığı düşünüldüğünde, muhtemelen arka uçtan da milyonlar kazandı.

UFC'de hiç ölen oldu mu?

Nisan 2019 itibariyle, yedi kayıtlı ölüm onaylı Karma Dövüş Sanatları yarışmalarından ve dokuzu da düzenlenmemiş müsabakalardan kaynaklanır, ancak hiçbiri en büyük MMA promosyonu Ultimate Fighting Championship'te değildir.


UFC'de ayak bileğini kim kırdı?

Conor McGregor UFC 264 - REVOLT savaşında ayak bileğini kırıyor.

Chris Weidman yanlış tekme mi attı?

Eski UFC orta sıklet şampiyonu Weidman, Cumartesi günü Uriah Hall'a karşı 185 kiloluk maçın sadece saniyelerinde sağ bacağında bileşik bir kırık yaşadı. Weidman attı Hall'un bacağına yönelik bir tekme Hall engelledi ve izlemesi zor bir sahnede Weidman'ın bacağının çarpma anında paramparça olmasına neden oldu.

Bacağını kıran UFC dövüşçüsüne ne oldu?

Geçen Cumartesi UFC 261'de, Chris Weidman UFC tarihindeki en travmatik yaralanmalardan birini Uriah Hall ile yaptığı mücadelede tekme atarken bacağının kırılmasıyla yaşadı. Etkinliğin sonunda UFC, Weidman'ın hastaneye kaldırıldığını ve Pazar sabahı ameliyat olacağını doğruladı.

Tarihin en zengin boksörü kim?

Floyd Mayweather dünyaca ünlü bir Amerikan boks şampiyonu ve organizatörüdür. Floyd Mayweather'ın net değeri 450 milyon dolar. Bu onu tüm zamanların en zengin boksörü yapar.


Mayweather ve McGregor ne kadar kazandı?

Forbes, McGregor'a dövüşten önce 30 milyon dolar garanti verildiğini, ancak 85 milyon dolarlık bir raporla ayrıldığını söyledi. (Mayweather teknik bir nakavtla kazandı ve 275 milyon dolar , Forbes bildirdi.)

Conor McGregor'un net değeri nedir?

Conor McGregor - 400 milyon ABD Doları

On iki, bu da ona tahmini 158 milyon ABD Doları kazandırdı. O zamandan beri, küresel net değerinin 400 milyon ABD Dolarını aştığı tahmin ediliyor.

Anderson Silva bir daha dövüşecek mi?

O bu sporun bir efsanesi ve o bu şirketin bir efsanesi ve ben de aynı fikirde olmadığım bir şey yaptım. Haklı olduğumu biliyordum ve bu gece haklı olduğumu kanıtladı ve Anderson Silva bir daha asla kavga etmemeli . ... Beyaz, Silva'nın ESPN+ 39'daki UFC'den sonra UFC kontratında bir dövüş kaldığını doğruladı, ancak bunun olmayacağını söyledi.

UFC hisselerini satın alabilir misiniz?

Haddi zatında, UFC halka arzı veya UFC hissesi diye bir şey yoktur . Öyle olsa bile, bu işe yatırım yapmak isteyen herkes bunu en iyi şekilde Endeavor Group'ta hisse alarak yapabilir. Endeavor Group, halka arzı ile bugün ticarete başlayacak. Şirket, hisse başına 23 ila 24 dolar arasında bir hisse senedi fiyatı hedefliyor.


McGregor ameliyat oldu mu?

Unutmayın, Conor, Dustin Poirier ile yaptığı üçleme dövüşünün 1. raundunun son 10 saniyesinde kaval kemiğini VE fibulasını kırmıştı. Hikayeyi bozduk... McGregor, Cedars-Sinai'de 3.5 saatlik başarılı bir ameliyat geçirdi Los Angeles'ta Pazar öğleden sonra.

McGregor bacağını mı kaybetti?

Conor McGregor, kırık bir sol tibia ve fibulayı onarmak için ameliyat oldu Pazar günü, Dustin Poirier'in UFC 264'te McGregor'a karşı TKO zaferi kazanmasından bir gün sonra. ... İlk turun sonuna doğru Poirier ile yumruk alışverişi yaparken McGregor'un sol bacağı bükülmüş gibi görünüyordu.