chonk anlamı üzerinde?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marianne Kutch
Puan: 4.3/5(25 oy)

: enerjik çiğnemek : şampiyon.

Chonk argoda ne anlama geliyor?

(tʃɒŋk) argo. isim. büyük, katı bir nesne . kilolu bir kişi veya hayvan . sıfat ayrıca: chonky.

Avustralya'da Chonk ne anlama geliyor?

chonk1. lolipop veya tatlı : Ben sadece bir torba chonk almak için dükkana gidiyorum. Katılımcının yorumları: Lolly veya tatlı: 'Bir lokma ister misiniz?', 'Lütfen 10 sent karışık chonk alabilir miyim?'

Chonk Urduca ne anlama geliyor?

İngilizce'de Chonk anlamı nedir? Çinok Chinook'un benzer kelimeleri ile Urduca Chonk çevirisinin chonk olduğu Chinook, Chinookan, Chinook Jargon ve Chinooks gibi kelimeleri içerir. Chinook. چنوک İngilizce - Urduca.

Chanks ne anlama geliyor?

chank'nin tanımı (Entry 2 of 2) : Tropikal ağır kabuklu armut biçimli karındanbacaklı yumuşakçaların herhangi bir ailesi (Xancidae) özellikle: Hindu dini resimlerinde ve yazılarında yaygın olarak görülen Hint Okyanusu'nun bir türü (Turbinella pyrum eşanlamlı Xancus pyrum).

Chonk üzerindeki kepçe

19 ilgili soru bulundu

Birini parçalamak ne demek?

Urbandictionary.com şu şekilde parçalamayı tanımlar: Birine bir şey atmak … Teksas kökenlidir..

büyük yığın ne demek?

büyük yığın tanımı, büyük yığın anlamı | İngilizce sözlük

1 et, tahta vb. gibi kalın bir katı parça. 2 önemli miktarda . (C17: chuck2 varyantı) büyük exp. [ünlem olarak] tebrik, teşekkür veya saygı ifadesi.

Şok kelimesinin eş anlamlısı ne?

sersemlemiş, şaşkın , şaşırmış. (ayrıca şaşırdı), yıldırım çarpmış.

Chungus gerçek bir kelime mi?

Chungus'un anlamı nedir? Chungus, genellikle başlığı Big Chungus olan çizgi film karakteri Bugs Bunny'nin tıknaz bir versiyonunu içeren bir mem. Bu, chonky'ye benzer şekilde (çok güzel) tıknaz herhangi bir şey için argo bir terim olarak çevrimiçi yayılan bir oyun şakası olarak başladı.


Heckin Chonker nedir?

Büyük, lüks bir bira. Vanilya ile harmanlanmış burbon fıçı-yaşlı hamur işi .

Slonk kedisi nedir?

sarkma: sıska bir kedi . Smol: küçük. diş: diş.

Ekstra Thicc ne anlama geliyor?

Thicc argo bir terimdir. tam bir vücut , özellikle büyük bir popo ve kıvrımlı bir bel. Hem cinsel hem de mizahi anlamda kullanılır.

Chonk nerelidir?

İsim. chonk (çoğul chonks) (argo) Sevimli bir şekilde tıknaz veya büyük bir yaratık, özellikle bir kedi alıntılar


ghanta bir Gaali mi?

Ghanta | Güya

Alaycı gibi kullanılır 'Evet tabi '. Bazıları bu argonun oldukça kaba bir çift anlamı olduğu konusunda hemfikir. Engish ifadesinin 'toplar! '

Big Chungus gerçek bir oyun mu?

Büyük Chungus ilk oyun Hello Games tarafından Sony Interactive Entertainment, Warner Bros. Interactive Entertainment ve Mojang ile birlikte geliştirilen popüler Big Chungus serisinde. İlk olarak Kasım 2001'de PS1 için çıktı, ancak daha sonra 2018'de PS4'te yeniden yayınlandı.

Büyük Chungus neden yasaklandı?

Sonunda yasaklanan diğer alt dizinler, Big Chungus'u hain amaçlarla sahiplenmeye çalıştı: r/ChungusEthnostate, memi özellikle beyaz olmayan insanlara, translara ve Yahudilere karşı saldırgan şekillerde dağıttığı için 2020'nin başlarında silindi, r/AgainstHateSubreddits'te bir kullanıcı duyurdu .

Meem'in anlamı nedir?

mem MEEM isim. 1 : bir kültür içinde kişiden kişiye yayılan bir fikir, davranış, stil veya kullanım . 2: eğlenceli veya ilginç bir öğe (başlıklı bir resim veya video gibi) veya özellikle sosyal medya aracılığıyla çevrimiçi olarak geniş çapta yayılan öğelerin türü.


Şok olan birini nasıl tanımlarsınız?

son derece dehşete düştü özellikle yanlış veya ahlaka aykırı olduğunu düşündüğünüz bir şey karşısında şok oldum: Davranışları karşısında dehşete düştüm. Yerel halk, bu vahşi, sebepsiz öldürme karşısında dehşete düştüklerini söylüyor. Dehşet verici bir sessizlik oldu.

Travmatist nedir?

: travmanın gelişimi veya oluşumu ayrıca: travma.

Şok olmak bir duygu mu?

Çoğu insan 'şok'u, travmatik bir olaya tepki olarak duygusal sıkıntı veya ani korku olarak düşünür. Ancak tıbbi anlamda şok, vücudunuzda dolaşan yeterli kan olmadığı zamandır. Bu bir hayatı tehdit eden tıbbi acil durum .

Bir parça para nedir?

büyük miktarda veya bir şeyin parçası . Bu her ay ödenmesi gereken büyük bir para.


yığın örneği nedir?

Chunk demek Nüfusun bir kısmı ne olasılık ne de yargı ile değil, uygunluk temelinde araştırılıyor . Araştırmacının rahatlığına göre hazır listeden bir örnek çekilir.

Yığın yazılı olarak ne anlama geliyor?

Parça. Bir yığın, bir somut ayrıntı cümlesi ve iki cümle yorumdur. Bu yazabileceğiniz en küçük birleşik düşünce grubu .

Chuck argosu ne işe yarar?

(argo) Bir arkadaş veya yakın bir tanıdık ; sevişme terimi. İyi misin, Chuck? isim.

Bellekte yığın nedir?

Parçalama daha küçük bilgi birimlerinin daha büyük, tanıdık birimlere kaydedilmesi . Parçalamanın genellikle sınırlı çalışma belleği (WM) kapasitesini atlamaya yardımcı olduğu varsayılır. ... Listedeki ilk konumlardaki parçalar, parçalanmamış diğer materyallerin hatırlanmasını iyileştirdi, ancak listenin sonundaki parçalar bunu sağlamadı.