Chloe siesta anahtarı bırakıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Evangeline Lubowitz
Puan: 4.9/5(65 oy)

İNSANLAR Ocak ayında doğruladı Chloe dört sezonun ardından Siesta Key'den ayrılıyor . Bir Instagram Hikayesi gönderisinde Chloe, şov üzerinde çalıştıktan sonra ayrılmayı seçtiğini 'son derece zehirli hale geldiğini' açıkladı.

Chloe, Siesta Key'den ayrılıyor mu?

Hoşçakal drama ve merhaba barış. Uzun süre düşündükten ve düşündükten sonra Chloe Trautman Siesta Key'den uzaklaşmaya karar verdi . Ve 16 Haziran'daki bölüme bir göz atarken, izleyiciler sonunda oyuncu kadrosuna nasıl anlattığını görebiliyor.

Chloe, Siesta Key'in 4. Sezonunda Olacak mı?

Hayranlar endişelenmeye başladı Chloe dördüncü sezonda bu kadar aktif olmayacaktı. Oyuncunun Palm Island'a yaptığı gezide yıldızın yokluğunun dile getirildiği geçmiş sezonlarda olduğu gibi. Chloe'nin kovulduğu yönündeki spekülasyonlara rağmen, Siesta Key yıldızı, hit MTV realite serisine ara vermeye karar verdiğini açıkladı.

Siesta Key'den Chloe yaşamak için ne yapıyor?

Chloe Trautman

ben gerçekten makyaj için büyük . Chloe 2017'de Cosmopolitan'a verdiği demeçte, sen görmüyorsun, ama tüm kızların makyajını, tüm kızların saçını her zaman yapıyorum.

Siesta Key'den Chloe'nin hiç erkek arkadaşı oldu mu?

20 Temmuz Çarşamba günü Chloe Trautman onun yeni bir fotoğrafını paylaştı ve erkek arkadaşı Christopher Uzun şüpheli bir açıklama ile. 25 yaşındaki Siesta Key yıldızı, ikilinin Meksika'da birlikte öpüşürken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Siesta Key Chloe Trautman, Gösteriden Ayrılmasına Tepki Verdi

19 ilgili soru bulundu

Siesta Key'den Chloe zengin mi?

Chloe, gösterinin çok 'toksik' hale geldiği iddiası nedeniyle 2021'in başlarında gösteriden ayrılsa da, biraz para kazanmayı başardı. Chloe bildirildi 200.000 dolar değerinde . Kozmetoloji okuluna gitmeye başladığını biliyoruz - 2017'de Cosmopolitan'a 'Bunu seviyorum.

Juliette Porter maaşı ne kadar?

Bir Reddit kullanıcısına göre, oyuncu kadrosu bölüm başına 20.000 dolar kazanıyor. Kullanıcı ayrıca Juliette'in yaptığı yılda 400.000$ .

Juliette Porter milyarder erkek arkadaşı kimdir?

Juliette Porter'ın milyarder erkek arkadaşı ve 'Siesta Key' yeni katılımcısı Logan'ın kendisi çoğu insanın düşündüğünden daha zengindir. Gösterişli partiler vermek ve lüks tatiller düzenlemek, realite TV yıldızının harcama gücü söz konusu olduğunda buzdağının sadece görünen kısmı.

Siesta Key'den Chloe kilo mu aldı?

Pandemi Sırasında Vegan Olup Alkolü Bırakarak. Siesta Key'den Chloe Trautman geçen yıl boyunca 50 libre kaybetti. ve içinde ve dışında nasıl hissettiğini değiştirmek.


Alex hala Siesta Key'de Alyssa ile mi?

16 Haziran 2020'de Siesta Key, 'Biz' tweetini attı. Alex ile bağları kesmeye karar verdim ve varlığını en aza indirmek için mevcut sezonu düzenliyor. ... Alex ve Alyssa'nın çocukları Alessi, 11 Haziran 2020'de, Siesta Key'in sevilmeyen yıldızla yollarını ayırdıklarını açıklamasından sadece birkaç gün önce doğdu.

Siesta Anahtarı kodlanmış mı?

Çoğu realite şovu gibi, Siesta Key'in senaryosu ile gerçek bölümleri arasında gerçek bir gri var . Siesta Key'in ilk üç sezonunun ana karakterlerinden biri Alex Kompothecras'tı.

Siesta Key'den Jared'e ne oldu?

Liseden sonra Jared Donanmada görev yaptı , mürettebattan drone operatörüne kadar. Ayrıca askeri okula gitti ve uçaklardayken dalmaya başladı. LinkedIn'e göre realite yıldızı şu anda Keizer College'da Muhasebe ve İşletme Yönetimi bölümünde son sınıf öğrencisi.

Juliette, Siesta Key'de Kelsey'e vurur mu?

MTV'nin Siesta Key Sezon 4'ü şimdiden dramayı getiriyor. Juliette Porter ve Kelsey Owens sezon öncesinde arkadaş olsalar da, düello mayoları onları birbirinden uzaklaştırıyor gibiydi. Daha yakın zamanlarda, Juliette sarhoş bir tartışma sırasında Kelsey'nin yüzüne tokat attı - ama tokat televizyonda gösterilmedi .


Chloe Siesta Key'de ne kadar kilo verdi?

MTV'nin Siesta Anahtar Yıldızı Chloe Trautman Kaybetti 50 lira Vegan olduktan sonra. MTV'nin realite şovu Siesta Key'de her şey drama ve eğlence olabilir, ancak hepsi realite şovunun oyuncu üyesi Chloe Trautman için meyve ve sebzeler.

Chloe Siesta Key ne kadar kilo verdi?

Daha önce MEAWW, Chloe'nin sıkı bir fitness rejiminde olduğunu bildirmişti. Günde iki ila üç kez egzersiz yapardı ve boş kalorilerini beslenmesini iyileştirmeye yardımcı olanlarla değiştirirdi. Zinde ve sağlıklı kalmaya olan bağlılığı, kaybettiğinde sonuç verdi. 50 lb.

Juliette Sam'le mi çıkıyor?

Sam onayladı o ve Juliette artık Instagram'da birlikte değillerdi . Instagram'da 200.000'den fazla takipçisi olmasına rağmen, Sam hesabını Juliette'ten çok daha az güncelleme eğilimindedir. Ancak son gönderi tarihi olan 18 Temmuz'dan sonra, Instagram hikayeleri dışında oldukça sessiz kaldı.

Kelsey Owens kiminle flört ediyor?

Kelsey Owens

2020'den beri flört ediyor Maksimum Güçlü .


Sam neden Siesta Key'de bu kadar zengin?

Siesta Key yıldızı Juliette Porter, Sam Logan ile çıkıyor. zenginlik ailesinden gelir . Annesi ve babası Elizabeth Logan ve Sam Logan Sr. ... Sam'in büyük yaşamasının nedeni büyük ihtimalle ailesidir.

Chloe neden Siesta Key'den ayrıldı?

Bir Instagram Hikayesi gönderisinde Chloe, üzerinde çalıştıktan sonra ayrılmayı seçtiğini de açıkladı. gösteri 'son derece toksik hale geldi .' Bir hayran hesabından alınan bir ekran görüntüsüne göre, “Son derece toksik hale geldiği için çekimlerden geri adım atmaya karar verdim” diye devam etti.

Siesta Key'den Alex'in bebeği mi oldu?

Siesta Key yıldızı Alex Kompothecras bir babadır. Pazar günü, 25 yaşındaki MTV kişiliği, kız arkadaşı olduğunu duyurdu. Alyssa Salerno çiftin ilk çocuğunu dünyaya getirdi. geçen perşembe gelen kızı Alessi.

Siesta Key'den Alex şimdi kiminle çıkıyor?

Alex Kompothecras

Siesta Key'in orijinal yıldızı lise boyunca Madisson'la çıktı, ardından gösterinin ilk sezonunda Juliette'e geçti. Ayrıca Kelsey ve Cara Geswelli ile ilişkiye girmeden önce flört etti. Alyssa Salerno . Çift, Haziran 2020'de bir kızı karşıladı.


Alex kompothecras'ın çocuğu var mı?

Dünyaya hoşgeldin, Alessi ! Alex Kompothecras ve Alyssa Salerno, 14 Haziran Pazar günü yeni doğan kızları Alessi'yi tanıttılar. İlk nefesiniz, bizim nefesimizi aldı, 25 yaşındaki yeni anne, bebeğinin Instagram'daki ilk çıkışına bir başlık attı. 11 Haziran 2020 07:24 8 pound 3 ons.

Alex'in babası Siesta Key'de yaşamak için ne yapıyor?

Babası Gary, 1-800-Ask-Gary'nin kurucusudur ve yönetici yapımcı çünkü diziyi finanse etmeye yardım etti.