Chevron elma ödemesi alıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Christina Considine
Puan: 4.5/5(73 oy)

Chevron ve Texaco istasyonları yakında Apple Pay'i kabul edecek , tüketicilerin kredi veya banka kartları yerine cep telefonlarıyla ödeme yapmalarını sağlayan yeni hizmet. ... Apple Pay'i kullanmak için benzin pompasında bir kart kaydırmak yerine istasyon içindeki yazar kasaya gitmeleri gerekecek.

Apple Pay'i benzin istasyonlarında kullanabilir miyim?

iPhone'lar ve Apple Watch, Apple Pay ile mobil ödeme yapabilir . Kurulum işlemi, istediğiniz kredi kartını uygulamaya eklemeyi içerir. Buradan, ödeme yapmak için Apple cihazınızı benzin pompasına dokundurabilirsiniz.

Apple Pay'i hangi restoranlarda kullanabilirim?

Dahil olmak üzere birçok popüler restoran Chili's, Panda Express ve Panera Ekmeği Apple Pay'i de alın. KFC, Subway, McDonald's, Wendy's, Chick Fil A ve White Castle gibi fast food zincirleri de Apple ödemesini kullanıyor.

Apple Pay'in sınırı nedir?

Apple Pay için bir sınır var mı? Hayır. Sizi 45 £ harcama ile sınırlayan temassız kart ödemelerinin aksine, Apple Pay için sınır yok . Bu, iPhone veya Apple Watch'ınızla haftalık alışverişiniz için ödeme yapabileceğiniz veya arabanızı yakıtla doldurabileceğiniz anlamına gelir.

Apple Pay'i kimin kabul ettiğini nasıl bilebilirim?

Bir konumun bilgi kartında Bilinmesi Gerekenler bölümüne gidin ve Apple Pay logosu . Faydalı Bilgiler bölümüne ulaşana kadar aşağı kaydırmanız yeterlidir. Bir yerin çocuklara uygun olup olmadığını veya rezervasyon kabul ettiğini söylemenin yanı sıra, konum Apple Pay'i kabul ediyorsa bir Apple Pay logosu görürsünüz.

Apple Pay ile benzin aldık

22 ilgili soru bulundu

Apple Pay ile birine nasıl ödeme yaparım?

Apple Pay kullanarak Mesajlar uygulamasında nasıl para gönderilir?

  1. Mesajlar uygulamasını açın, ardından yeni bir görüşme başlatın veya mevcut bir görüşmeye dokunun.
  2. Apple Pay düğmesine dokunun. ...
  3. Göndermek istediğiniz tutarı girin.
  4. Öde'ye ve ardından gönder düğmesine dokunun. ...
  5. Ödemenizi Face ID, Touch ID veya şifrenizle onaylayın.

Walmart Apple Ödeme Yapıyor mu?

Ne yazık ki, Walmart, Apple Pay'i hiçbir mağazasında almıyor 2021'den itibaren. Müşteriler, kayıtlarda ve kendi kendine ödeme koridorlarında Walmart Pay aracılığıyla ürün satın almak için iPhone'larını kullanabilirler. Walmart yalnızca MasterCard, Visa, Çekler, PayPal, Amex ve nakit yoluyla yapılan ödemeleri kabul eder.

Apple Pay mağazalarda nasıl çalışır?

Katılımcı mağazalarda, Apple Pay'i kullandığınızda ödülleri alabilir veya kullanabilir . Ödül kartınızı Cüzdan'a ekleyin. Mağazadaki ödeme terminalinde, iPhone'u temassız okuyucunun yakınında tutarak ödül kartınızı gösterin. Apple Pay daha sonra satın alma için ödeme yapmak üzere varsayılan ödeme kartınıza geçer.

Apple Pay'in dezavantajları nelerdir?

Eksileri:

  • Sınırlı kullanım: Apple Pay, iPhone 6 ve üzeri sürümlerde ve iPad 2 veya üzeri sürümlerde mevcuttur.
  • Kabul: Tüm perakendeciler mobil ödeme terminali kullanmaz, bu nedenle alışveriş yapmak için cüzdanınızı yanınızda taşımanız gerekir.


Apple ücret öder mi?

Hayır. Apple Pay'i kullandığınızda Apple herhangi bir ücret talep etmez — mağazalarda, çevrimiçi veya uygulamalarda.

Apple Pay'i Walmart'ta nasıl kullanıyorsunuz?

Apple Pay'i kurmak için,

  1. 'Cüzdan' simgesine dokunun. ...
  2. Kredi veya Banka Kartı Ekle'ye dokunun. ...
  3. Devam'a dokunun.
  4. Kart bilgilerinizi otomatik olarak eklemek için kredi veya banka kartınızı ekranınızdaki çerçeveye yerleştirin. ...
  5. Kartınızın arkasındaki güvenlik kodunu girin. ...
  6. Hüküm ve Koşulları kabul etmek için Kabul Et'e dokunun.

Walmart, Apple Pay 2021'i kabul ediyor mu?

Hayır, Walmart çevrimiçi veya mağazada Apple Pay'i kabul etmez , ancak çevrimiçi ve mağaza içi satın alma işlemleri için Walmart Pay veya Venmo'yu kullanabilirsiniz. Diğer mobil cüzdanlar gibi, Walmart Pay da belli başlı kredi kartları, banka kartları, Walmart Hediye Kartları ve ön ödemeli kartlarla bağlantı kurar. Ancak bu, Walmart'ta ödeme yapmak için iPhone'unuzu kullanamayacağınız anlamına gelmez.

Apple Pay'i Family Dollar'da kullanabilir miyim?

İyi haber şu ki, popüler Amerikan doları mağaza zinciri Family Dollar, mağazalarında Apple Pay desteğini yeniden ekledi . ... Family Dollar, mağazalarında, dokunarak ödemeyi ve Apple Pay ve Google Pay gibi mobil ödeme yöntemlerinin kullanımını teşvik eden işaretler yayınladı.


Apple Pay'i kullandığınızda para iadesi alabilir misiniz?

Apple Pay aracılığıyla bir Apple Card kullanarak alışveriş yaptığınızda, şunları yapabilirsiniz: yaptığınız her satın alma işleminde günlük para iadesi alın . Seçili satın alımlarda %3'e kadar, diğer tüm satın alımlarda ise %2'ye kadar nakit para iadesi alabilirsiniz.

Apple Pay'de dolandırılabilir misiniz?

Apple Pay ile dolandırılmanın yolu şudur: başka bir ödeme sistemini kullanırken dolandırılabileceğiniz gibi . Dolandırıcılar, kendi seçiminizmiş gibi görünmek için paranızı Apple Pay aracılığıyla transfer etmenizi sağlar. Bir siber suçlu, arkadaşınız veya para isteyen bir aile üyeniz gibi davranmak için sosyal mühendisliği kullanır.

Apple Pay ücreti ne kadar?

A Yüzde 1 ücret (minimum 0,25 ABD doları ve maksimum 10 ABD doları ücretle) her Anında Transfer tutarından düşülür. Hesap güvenlik kontrolleri, fonları kullanılabilir hale getirmek için ek süre gerektirebilir.

Apple Cash, Apple Pay ile aynı mı?

Apple Pay kullanıcıları ödemeler bağlı bir kredi veya banka kartıyla finanse edilen mobil cihazlarından. ... Apple Cash, Apple'ın dijital cüzdanında bulunabilir. Bir banka kartından veya ön ödemeli karttan nakit yükleyebilir, ardından cüzdanı Apple Pay işlemlerini finanse etmek veya başkalarından para gönderip almak için kullanabilirsiniz.


Telefonumdan Apple parasını nasıl çekerim?

Belirli bir aygıtta Apple Cash'i kapatmak için aygıtta şu adımları kullanın:

  1. iPhone veya iPad'de Ayarlar uygulamasını açın, Cüzdan ve Apple Pay'e dokunun ve ardından Apple Cash'i kapatın.
  2. Apple Watch için iPhone'unuzda Apple Watch uygulamasını açın, Cüzdan ve Apple Pay'e dokunun ve ardından Apple Cash'i kapatın.

Hedef Apple Pay 2020'yi kabul ediyor mu?

Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay veya herhangi bir temassız dijital cüzdan gibi Mobil Ödemeler. Alipay sadece yetkili mağazalarda onaylanmıştır . Campus Cash, yalnızca yetkili mağazalarda onaylanmıştır.

Amazon'da Apple Pay ile ödeme yapabilir misiniz?

Amazon Payment Services, Apple Pay'i tamamen destekliyor . Müşterilerinize Apple mobil cihazları üzerinden sorunsuz bir ödeme süreci sunabilirsiniz.

Hobi Lobisi Apple Öder mi?

Hobi Lobisi artık uygulamasında ve web sitesinde Apple Pay'i kabul ediyor . Bu, uygulamayı veya web sitesini kullanabileceğiniz, ürünleri alışveriş sepetinize koyabileceğiniz ve ardından çevrimiçi ödeme sayfasına gidip Apple Pay ile ödeme yapabileceğiniz anlamına gelir. ... Hobby Lobby'nin uygulaması App Store'da ücretsizdir ve iPhone, iPod Touch ve iPad'de kullanılabilir.


CVS'de Apple Pay ile para iadesi alabilir misiniz?

CVS'de Nakit Geri Ödeme için Apple Pay Kullanabilir misiniz? Numara, Apple Pay'i para iadesi için kullanamazsınız CVS'de. Bunun nedeni, CVS politikasının yalnızca müşterilerin banka kartlarında ve Discover kart satın alımlarında nakit geri almasına izin vermesidir.

Apple Pay ücretlerinden nasıl kaçınırım?

Gereksiz ücretlerden kaçınmak için şunları yapmanız gerekir: para göndermeye yetkili bir banka kartınız olduğundan emin olun . Apple Pay Cash'i kullanırken, Mesajlar'daki gönder düğmesine bastıktan sonra Apple, Cüzdanınızdan geleneksel bir kredi kartı veya banka kartı seçme seçeneği sunar.

Apple Pay doğrudan banka hesabınıza mı gidiyor?

Apple Cash'inizin bir kısmını veya tamamını banka hesabınıza aktarabilirsiniz. . Transferin tamamlanması bir ila üç gün sürer, ancak transfer ücreti olmadan tamamen ücretsizdir. iPhone'unuzda Cüzdan uygulamasını başlatın ve ardından Apple Cash kartınıza dokunun.